Yleinen 22.6.2018

Kivaa ja helppoa tekemistä metsäretkelle!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vaikka juhannussää ei meitä suosi, kuravaatteet niskaan ja metsäretkelle! Tässä pieni tekeminen metsäretkelle, joka ei vaadi sinulta kuin hivenen piirustustaitoa, paperia ja kyniä. Ja nimenomaan hivenen piirustustaitoa, vaikka lapseni luulivat piirtämääni käpyä ensin kakaksi ei se haitannut!

Eli; piirrä erilaisia asioita, kasveja, puita ja esimerkiksi eläimiä paperille jotka lapsen pitää bongata metsäretkellä. Kun kyseinen asia on löydetty, voi paperikorttiin vetää ruksin kyseisen asian kohdalle. Tästä voi tehdä myös pelin, kuka löytää kortin ensin täyteen tai piirtää kuvat eri kohtiin ja pitää metsäretkibingon.

Kuvia voi tehdä vaikka kuinka paljon ja kasvilajeja kyllä riittää! Me teimme helpon ilman sen ihmeellisempää lajitunnistusta, koska kyseessä oli 3&5 lapset.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Hei kiitos tästä ideasta. Olen aika mielikuvitukseton äiti mitä tulee mielekkään tekemisen keksimiseen – ilmaiseksi. Tämähän oli ihanan simppeli ja upposi mun kesäkuussa 2015 syntyneeseen prinsessaan 😉
0
1 vastaus

hauska idea, kiitos😊 kokeiluun ehdottomasti meillä saman ikäiset lapset myös😊
0
1 vastaus

ole hyvä, tämä on kyllä kiva! 🙂 ja kiva jos menee kokeiluun!
0
1 vastaus

Hei kiitos tästä ideasta. Olen aika mielikuvitukseton äiti mitä tulee mielekkään tekemisen keksimiseen – ilmaiseksi. Tämähän oli ihanan simppeli ja upposi mun kesäkuussa 2015 syntyneeseen prinsessaan 😉
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogin puolella juttua oviskivuista--> #uusipostausblogissa#momof3

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: