Yleinen 23.6.2018

Ehtiväiset lapset koristelivat pikkusiskon

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen nauranut ja hymissyt netin kautta muiden tarinoita lasten pienistä kolttosista. Milloin on piirretty seinään, meikattu tai vähän levitelty jauhoja pitkin keittiötä. Minun on ollut hyvä nauraa, koska ei meidän lapset. Toki naurussani on ollut mukana äititsemppi myötätuntoa, kyllä minä tiedän miltä sinusta tuntuu.

Vaikka en ole tiennyt. Ennen kuin nyt, nyt meillä eletään jonkinlaista aivopierujen aikakautta.

En tiedä johtuuko se iästä vai siitä ettei lapseni ole isomman asunnon myötä koko ajan siinä silmän alla. Niin tai näin tuntuu, että yhä useammin suustani pääsee mitä ihmettä te olette tehneet?

Ei mitään sellaista vakavaa. Ainakin vielä toistaiseksi olemme välttyneet jauhoilta ja tapettipiirrustuksilta. Mutta sellaisia pieniä juttuja, kuten koristeita kasveissa, vesimukeja ties missä, pestyjä hiuksia ja sen sellaisia. Sellaisia, että aivopierut ovat päässeet valloilleen kilttien tyttöjeni päässä.

Eilen olin lämmittämässä ruokaa keittiössä ja kaikki tytöt leikkivät lastenhuoneessa. Pienet lelut oli poissa ja tytöt tanssivat pehmolelujen keskellä. Poistuin ehkä minuutiksi tai kahdeksi ja kun saavuin takaisin oli pikkusisko koristeltu. Panta päässä, kaulakoru kaulassa ja heijastin riippumassa selässä.

Mutta kun hän halusi olla prinsessa…

Itse olisin tosin veikannut joulukuusta.

Kolttonen nauratti minua, vaikka tyttöjen kanssa kyllä keskustelimme olisiko puuhelmet ihan oikeat lelut pienelle vauvalle. Mutta kun hän halusi…

Mutta kun. Se on nykyään selitys ihan kaikkeen. Riitoihin, hölmöilyihin ja unettomuuteen. Mutta kun…

Mutta kun hänkin halusi olla joulukuusi. Ei kun siis prinsessa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

!!! 😀
0
1 vastaus

Teillä on mutta kun ja meillä on niin mutta 😀 Taitaa ajaa saman asian. Tyttö käyttää sitä sujuvasti melkein joka lauseen alussa…. ja äiti ja isä repii hiuksia 😀
0
1 vastaus

:D:D:DD voin kuvitella tuon NIIIIIIIN MUTTA… 😀
0
1 vastaus

Ihanaa, että muillakin harrastetaan tällaista 😀
0
1 vastaus

!!! 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • K E S Ä ! ❤ ja ruoka...❤ #happiness#foodlover

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: