Yleinen 4.7.2018

Kasvonaamio keittiön kaapista!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kosteutta ja ravintoa iholle!

n. 1 dl kaurahiutaleita.

1rkl hunajaa

1rkl oliiviöljyä

1 kananmunan keltuainen

Sekoita. Läästi naamalle. Anna vaikuttaa n. 15 min ja pese pois!

Koko kauramössön olisi voinut levittää kasvoille – olisi varmaan kuulunutkin – mutta silloin se olisi vaatinut makuuasennon pysyäkseen kasvoilla. Näinkin tuntui ihan toimivan ja jäipä vielä ainakin huomiselle uusi hoito!

Kaikki keinot käyttöön, kun kesäilma & hormonit ovat kuivattaneet ja likastaneet kasvojeni ihon. Nämä on näitä kotiäidin halpoja hemmoteluhetkiä lasten nukkuessa!

Toiset käy kasvohoidossa kosmetologilla, kotiäidit keittiön kuiva-ainekaapilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

olen tuota käyttänyt monta kertaa, on kyllä ihan parasta!!! 🙂 niin sileä iho kyllä sen jälkeen!
0
1 vastaus

Oi, nää DIY-naamiot/ihonhoito on niin mun juttu!! 😍 Halvempia ja puhtaampia kuin kaupan. Kurkumalla ja jogurtilla saa rasvaisen ihon naamion, joka tepsii mustapäihin (kurkuma värjää ihon pintaa, joten ei kannata säikähtää (ei kannata tehdä kun on kohta juhliin lähdössä, vaan illalla ennen nukkumaanmenoa ja vaikka saunan yhteydessä😅).

Kananmuna ja avokado hyvin sekoitettuna sileänä tahnana on loistava tehohoito tukalle! Antaa vaikuttaa ainakin 30min.
Ja kananmunalla voi pestä hiukset. 🙂 etikkavedellä huuhtelee niin hiussuomut sulkeutuu.
Kahvinporoilla (käytetyillä) tulee iho kuorittua pehmeämmäksi kuin kaupan mömmöillä tehoaa myös kuiviin kämmeniin. Kasvot voi kuoria Himalajansuolalla tai sokerilla jonkun öljyn tai hunajan kanssa.

Iholle ei tarvi ostaa kalliita öljyjä kosmetiikan puolelta. Esim oliivi-, kookos-, avokado- jms öljyt käy iholle sellaisenaan. 🙂
Kookosöljy on paras silmämeikinpoistoaine ja ainakin mulla se myös vahvistaa ripsiä! Käsiin jääneen ohuen kookosöljykerroksen voi sipaista pitkien hiusten latvoihin hoitoöljyksi.

Hups, vähän innostuin. 😁
0
1 vastaus

kahvikuorintaa olenkin käyttänyt, täytyy kokeilla myös noita mutia! 🙂 kiitos paljon vinkeistä! Mä tykkään myös näiden puhtaudesta ,varsinkin kun ihoni on tosi herkkä kaikille hajusteille yms niin jokaisesta kaupan kuorintavoiteesta tuntuu iho ärtyvän!
0
1 vastaus

Suosittelen kokeilemaan kotikuorintaa esimerkiksi oliivi- tai omasta lempparistani kookosöljystä sekä käytetyistä kahvinpuruista tai sokerista. Millään kaupan kuorintatökötillä ei saa niin pehmeää ihoa kun tällä setillä <3
0
1 vastaus

olen tuota käyttänyt monta kertaa, on kyllä ihan parasta!!! 🙂 niin sileä iho kyllä sen jälkeen!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Kesä älä lopu koskaan😭❤ #happy#äiti#vauva#kesä#summer

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: