Yleinen 9.7.2018

Risteily lasten kanssa vie alkoholismin partaalle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

No ehkä pientä lietolisää otsikossa havaittavissa. Lietolisää eli liioittelua, jos ette Liedosta kotoisin satu olemaan.

Mutta kuitenkin, minä hetki sitten kotiuduin piknikristeilyltä lasten kanssa ja melkein heti korkkasin itselleni tuliaisiksi ostamani punkkupullon. Olen niin ansainnut lasin, vaikka todellisuudessa tarvitsisin koko pullon.

Reissu oli kiva ja meni hyvin, meillä oli seurana Miia lapsineen. Mutta kuten arvata saattaa, reissu oli rankka. Sen verran rankka että jos kotona ei olisi kolmea lasta – enkä itsekkään nuupahtelisi väsymyksestä – saattaisin vetää tuliais turkinpippurit murskaksi kirkkaan joukkoon ja lähteä baanalle palautumaan.

No en suinkaan, ei vanha jaksa. Toiset rokkasi itsensä väsyneiksi ruississa viikonloppuna, minä rokkasin itseni sunnuntaina töihin ja palautusjuomana – punaviinin lisäksi – käytin risteilyä lasten kanssa.

Että älkää te kolme päivää joranneet siellä valitelko väsymystänne, voin vannoa että risteily kolmen lapsen kanssa on aivan varmasti rankempi kokemus. Ellette usko, voin lainata lapsiani niim saatte kokeilla. Jos et ole tyytyväinen eikä olo olekkaan väsynyt niin palautan rahanne. Ja pistetään vielä sellainen tarjous, että ensimmäinen kokeilu uusille asiakkaille aivan ilmaiseksi!

Sovitaan ajaksi vaikka heti ensi vuonna Ruisrockin aikaan. Minä voin sitten vilkutella teille sieltä Ruissalon rannalta onnellisessa pienessä viinipöhnössä, kun seilaatte kohti koetusta.

Ei vaan, olihan siellä ihanaa. Rankkaa mutta ihanaa. Kuten Ruisrockissa varmastikin olisi ollut. Ensi vuonna olen ajoissa liikkeellä ja todellakin menen. Tämä on jo toinen kesä kun olen kateellisena katsonut muiden kuvia ja surkutellut miksi en ole siellä.

Ensi vuonna ruissi, tänä vuonna ehkä uusi risteily lasten kanssa. Ehkä…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

!!! 😀 meillä menee kyllä hetki ennen kuin uudelleen mennään… 😀
0
1 vastaus

Ihan huippu otsikko! 😂
Ollaan tänä kesänä ylitetty Itämeri jo neljästi yhden melkein kaksivuotiaan kanssa, enkä edes halua kuvitella, millaista meno on kolmen lapsen kanssa. Oot kyllä viinisi ansainnut 🍷😄
0
1 vastaus

!!! 😀 meillä menee kyllä hetki ennen kuin uudelleen mennään… 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään aamukahvi maistui erityisen hyvälle. Keitin oli ladattu valmiiksi ja vieressä oli pieni, käytetylle kirjekuorelle kirjoitettu lässynlää viesti❤ Blogissa lisää ajatuksia arjen pienistä teoista parisuhteessa --> #goodmorning#huomenta#uusipostausblogissa#linkkibiossa#parisuhde#rakkaus#arki

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: