Yleinen 11.7.2018

Lapsiperheessä ei ole tarvetta varashälyttimelle!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meillä kävi eilen joku sector alarmin tyyppi mainostamassa heidän varashälytinjärjestelmäänsä. Siinä sitten sivukorvalla myyntipuhetta olohuoneesta kuunnellessani keksi monta syytä, miksi me emme tarvitse hälytintä. Katsokaas kun meillä on lapset. Nyt kaikki  varkaat kuulolle; lapsiperheen kotiin ei kannata murtautua. Sekä sisään että ulos pääseminen täydessä hiljaisuudessa on lähes mahdotonta. Jos ylipäätänsä edes selviät hengissä siitä tantereesta.

Kun astut eteiseen – varsinkin yöllä kun on pimeää – kompastut pariinkymmeneen pieneen kenkään. Lapsiperheen eteinen ei ole ikinä siisti.

Jos pääset kenkämeren yli ilman kirosanoja tai murtuneita varpaita, seuraavana esteenä on vaunut. Ne yleensä tukkivat koko eteisen, joten ilman siirtämistä tai joogattaren vääntyvää vartaloa et voi päästä eteistä pidemmälle.

Seuraavana varashälyttimenä toimii pikkulegot. Pitkin asuntoa. Taattu ansa yöhiippailijoille, oli varkauden kohteena sitten salainen suklaakätkö tai timantit. Tämä ansaa lupaa ainakin muutaman ei niin hiljaisen kirosanan hiippailijan suusta.

Lapsiperheessä mikään, ei mikään jää näkemättä. Aina on pienet silmät siellä, missä ei pitäisi. Lapset myös kuulevat kaiken. Äiti mikä siellä rapisee? Äiti mitä sinä syöt? Jos salasuklaan syöminenkin on mahdotonta, niin vannon ettet saa ovesta ulos huomaamatta sitä vehjettä, jolla pikkukakkosta tuijotetaan.

Lapsiperheet ei muutenkaan välttämättä ole se tuottoisin kohde. Jos et hyvä varas usko, niin Kelan sivuilta löytyy laskurit vanhempainpäivärahalle sekä kotihoidontuelle. Katso summat ja mieti, miten usein me kotiäidit ostelemme timantteja.

Toisekseen, jos niitä timantteja nyt kuitenkin jostain syystä on äidin koruvarastoihin eksynyt, niin ne on piilotettu pommin – eli murtovarkaan – varmaan piiloon. Ei suinkaan varkaiden takia, vaan lasten. Jos taapero ei niitä löydä leikkeihinsä, niin ei kukaan.

Jos nyt kuitenkin meinaat uhmata neuvojani ja murtautua lapsiperheen kotiin, niin ole kiltti ja ota kaikki kamalat miljoonat muovikrääsät mukaasi. Ne löytyy lastenhuoneen lattialta. Jos tämän teet, lupaan etten tee edes rikosilmoitusta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Ei liity postauksen mutta tulee joskus vielä videoita?niitä oli niin mukava kattoo 🙂
0
1 vastaus

Tää on niin totta! :’D
0
1 vastaus

Loistava kirjoitus ja niin totta!!
0
1 vastaus

Meillä on varashälytin liiketunnistimella. Se tuo turvallisuuden tunteen yksin kotona olevalle ekaluokkalaiselle ja kun hälyt on päällä ni se hälyttää jos 3v yrittää livahtaa yksin ulos tai parvekkeelle.
0
1 vastaus

😂
0
1 vastaus

Oon lukenut sun blogia jo jonkin aikaa ja nyt on pakko ekaa kertaa kommentoida. Meidän elämäntilanteet ei voisi enemmän toisistaan poiketa, mutta sun huumori ja jutut on saanut koukuttumaan blogiin. Vaikka itellä ei lapsia suunnitelmissa ole, niin näiden kirjoitusten perusteella voisin jopa harkita. Eli kiitos taas tästä(kin), sai taas nauraa vedet silmissä! 😀
0
1 vastaus

Ei liity postauksen mutta tulee joskus vielä videoita?niitä oli niin mukava kattoo 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • K E S Ä ! ❤ ja ruoka...❤ #happiness#foodlover

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: