Yleinen 28.1.2016

Blogien täydellinen elämä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Blogien lukeminen on kuin satuun sukeltamista. Blogeissa pääsee kurkistamaan ihanaan elämään, oikeaan haaveiden maailmaan.

Blogeissa kaikki on täydellistä. Blogin kirjoittaja on kaunis ja hoikka ja hänellä on kaikki hyvin. Koti on hyvällä maulla sisustettu, siisti ja kaunis. Kodissa ei ole vanhojen lehtien kasoja, kiviä eteisessä eikä leivänmuruja keittiössä. Lapset leikkivät sovussa ja ovat täydellisiä ja ihania. Lapset hymyilevät kuvissa.

Bloggaaja käy ihanissa juhlissa ja matkoilla ja näyttää lukijoille, mitä muodikkaita vaatteita hän seuraavaksi hankkii itselleen ja lapsilleen. Hänellä on laaja ystäväpiiri, joilla kaikilla on yhtä täydellistä.

Blogeissa on kyse siitä, että bloggaaja tekee kirjoittamiaan asioita, koska hän rakastaa niitä ja he tykkäävät niistä. Hän rakastaa juhlia, joten hän järjestää niitä. Hän rakastaa käyttää lapsiaan Särkänniemessä, Linnanmäellä, sirkuksessa ja laivalla, joten he käyvät siellä, usein.

Hän tilaa tietynlaisia vaatteita, laukkuja ja sisustustavaroita, koska ne sopivat heidän tyyliinsä. Siispä hän kotiuttaa niitä.

On kyse siitä, että bloggaaja tekee näitä asioita, koska hän haluaa. On kyse vain haluamisesta ja sen keksimisestä, että tuo tavara sopisi bloggaajan tyyliin ja kotiin. Raha, aika, ihmissuhteet tai elämäntilanne eivät mitkään horjuta halua. Jos halutaan järjestää 40 lapsen juhlat kolmevuotiaalle, niin ne järjestetään.

Hyväntuulisissa, täydellisissä blogeissa saa nähdä, millaista on ihana elämä. Blogeista tulee niin hyvälle tuulelle!

Alkaa ärsyttää

 

Tai sitten ei tule. Minä en aina tule. Alkaa joskus ärsyttää.

Minä yleistin. Anteeksi! Eivät kaikki blogit ole tuollaisia, eivät tietenkään. Ja kyllä minä niitä tykkään lukea enkä aina ärsyynny. Useimmiten ihastun kaikkeen, koko siihen pakettiin. Haluan olla kuin bloggaaja. Minulle tulee kuitenkin välillä sellainen olo, että oma elämäni ei ikinä koskaan yllä lähellekään tuota. Vaikka itse seisoisin päälläni ja käyttäisin kaikki rahani linnanmäkiin, ei kaikki menisi meillä kuitenkaan noin.

Vaikka yrittäisin kaikkeni, niin joku murjottaisi, tappelisi, kiukuttelisi. Rahani eivät riittäisi merkkilaukkuihin, hermoni eivät kestäisi kolmen päivän Linnanmäki-turneeta.

Puhelu töihin

 

Haluan sanoa, että ei kaikkien elämä ole niin kuin joissain blogeissa. Ei tarvitse ollakaan, koska ei elämä ole sellaista pelkkää hattaraa ja vaahtokarkkia. Älä masennu, vaikka et yllä samaan. Ei tarvitsekaan! Miksi tarvitsisi?

Minun piti kirjoittaa yhdestä hauskasta aiheesta, mutta koska eilen oli keskiviikko, en jaksa. Mies on työmatkalla jälleen. Sain töihin puheluita, joissa koululaiset tappelivat ja huusivat.

Tulin kuopuksen kanssa kotiin kello 17. Olisi pitänyt mennä kauppaan, mutta minulla ei ollut voimia. Onneksi jääkaapissa oli jotain ruokaa. Huomenna sitten mennään.

Pienin aloitti päiväkodin jälkeisen itkun, joka kesti tunnin. Koululaiset olivat sotkeneet kodin eteisestä kylppäriin. Kumpikin syytti toista. Keittiö oli täynnä välipalan jälkiä ja koulukirjoja. He olivat nolanneet toisiaan kavereidensa edessä ja olleet ilman lupaa toistensa huoneessa.

He huusivat minulle toistensa tekemisistä heti ovella, josta en päässyt eteenpäin siksikään, että eteinen oli ihan täynnä kenkiä, suksia ja reppuja.

Salaa suklaata

 

Juuri nyt pienin kirkuu, koska en anna avata telkkaria. Isoin pamautti oman huoneensa oven kiinni. Keskimmäinen ärsyttää pienintä. Pienin kirkuu nyt keskimmäiselle.

Laitoin saunan päälle. Syön ehkä salaa vähän suklaata, vaikka en saisi.

Että jos elämänne ei ole kuin suurimmassa osassa blogeja, niin ei se mitään. Ehkä sitten huomenna taas.

Rasittavat rakkaani, olette kuitenkin parasta, mitä minulla on. Kohta mennään saunaan ja sitten laitetaan iltapalaa. Rakastan teitä ja minulla on kaikki hyvin, mutta jos vähän aikaa nyt vain puhallellaan. Halaan niitä, joille halaukseni kelpaa. Otan syliin ja luen sadun, vaikka pyykkiäkin pitäisi pestä, eikä koti ole siisti.

Ei huudettaisi iltapalalla, jooko?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Voi kiitos! Tulenpa onnelliseksi näistä kommenteista! Kiva kuulla, että joku oikeasti lukeekin näitä kirjoituksiani 🙂

1 vastaus

Hei,
Olen lukenut vain pari sinun postausta satunnaisesti ja täytyi oikein tulla kehumaan, että aivan ihanan oloisia postauksia sinulla. Osaat tuoda tunteen ja fiiliksen niin ihanasti esiin ja pidän siitä, miten tekstit loppuvat niin positiivisesti. Jatka samaan tapaan, vaikutat todella ihanalta ihmiseltä ja kirjoitat todella kauniisti!

1 vastaus

Voi miten ihana kommentti! Kiitos! Tulipa hyvä mieli! Pelasti tämän päiväni, joka ei ollut ehkä kaikista paras 😉

1 vastaus

Minä olen täysin samaa mieltä kun edellinen anonyymi. Hiljattain löysin sivuillesi ja kirjotat niin upeasti ja tunteella! 🙂 T. Toinen anonyymi 🙂

1 vastaus

Voi kiitos! Tulenpa onnelliseksi näistä kommenteista! Kiva kuulla, että joku oikeasti lukeekin näitä kirjoituksiani 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Maanantai, tulit sitten taas. #maanantai #kaksplusblogit #kaksplus #äitiblogit #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: