Yleinen 1.4.2016

Motivaatiotarratauluarvonnan voittajat!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Heipä hei!

Suoritin juuri Matildan kanssa Leikkien Motivaatiotarrataulu Autot ja Kukkaset -pakettien arvonnan random.orgilla. Tarrataulujen avulla lapsi voi oppia vaikka suostumaan hampaiden pesuun tai oppia keräämään lelunsa. Lue postaus aiheesta tästä ja kurkista kukkataulua tästä ja autotaulua tästä.

Arvoin yhden kukkataulun ja yhden autotaulun yhdelle lukijalleni blogissa ja yhdelle seuraajalleni Instagramissa @ylipyykkivuortenblogi.

Blogin kommenttikenttään vastanneista onni suosi Lauraa ja
Instagrammissa käyttäjää @p.lautanen. Laura, laitatko minulle
yhteystietosi. Lähetän teille tarrataulut piakkoin!

Onnea ja menestystä kauniisti pyytämisen ja pottailun oppimisen kanssa 🙂

Jos viikonloppuna olisi tarkoitus käydä etsimässä lapselle välikausivaatteita, niin suosittelen harkitsemaan Travallen Remua! Tästä postauksesta löydät lukijoideni saaman alennuskoodin Travallen verkkokauppaan! 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Onnea vielä ja tsemppiä oppimiseen 🙂

1 vastaus

Jee, nyt harjoittelemaan kauniisti pyytämistä 🙂

1 vastaus

Onnea vielä ja tsemppiä oppimiseen 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Eilinen oli niin upea ilta töissä, että siitä varmastikin kirjoitan jotain blogiin. Illan kruunasi @pirkkalan.karnevaalit ja CatCat. Kurkkaa stoorit! #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: