Yleinen 6.4.2016

Bloggaajatapaaminen Pirkanmaalla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kaikki bloggaajat saavat koko ajan kaikkea ilmaiseksi. Bloggaajien elämä on ihanaa, koti on siisti ja kaikki on täydellistä. Bloggaajat saavat kirjoittamisesta paljon rahaa.

Onko näin?

Ja hei, miksi joku bloggaa? Miksi joku lukee
blogeja? Kuka voi avata blogin? Mistä aiheesta voi kirjoittaa? Kiinnostaako ketään? 
Miten löytää uusia, kiinnostavia blogeja? Miten blogeja
voi seurata?
Miten voi menestyä bloggaajana? Miten bloggaamisesta saa tuloja tai ammatin? Saavatko bloggaajat jatkuvasti ilmaisia tavaroita?
Miten yksityisyyttään voi varjella, vai tarvitseeko?
Minua pyydettiin vierailijaksi huomenna torstaina 7.4. Pirkkalassa sijaitsevaan Kauppakeskus Veskaan Veskan Vauhtipäiville. Puhun bloggaamisesta Pirkkalan seurakunnan Kapsäkin perhekahvila Kukkarossa kello 13. Tule tapaamaan minua, keskustelemaan blogimaailmasta ja tutustumaan Kapsäkin toimintaan!

Katsotaan, saadaanko noihin kysymyksiin joitain vastauksia.


Nähdään Veskassa! 
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Täydellisestä päivästä jäi puuttumaan vain yksi asia. Olin töissä motoristitapahtumassa, mihin yritin pukeutua katu-uskottavasti niin kuin näkyy. Haaveena oli saada kuvia, kun istun jonkun pyörän päällä, mutta arvioin siihen sopivan ajan väärin. Ehkä ensi vuonna sitten. 😂🏍 Grillailtiin ja syötiin kauan ulkona. Minä ja mies istuttiin pöydän ääressä kahdestaan vielä tunti lasten lähdettyä pöydästä ja juteltiin vaikka mistä aina lasten kuukausirahan määrästä Matildan rippijuhlien järjestämiseen. 
Minä ja Henrik kävimme kahdestaan pyöräilemässä ja rannalla. 
Ihan mahtava päivä! Millainen sunnuntai teillä oli? Mitä teitte?

ylipyykkivuortenblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: