Yleinen 6.4.2016

Bloggaajatapaaminen Pirkanmaalla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kaikki bloggaajat saavat koko ajan kaikkea ilmaiseksi. Bloggaajien elämä on ihanaa, koti on siisti ja kaikki on täydellistä. Bloggaajat saavat kirjoittamisesta paljon rahaa.

Onko näin?

Ja hei, miksi joku bloggaa? Miksi joku lukee
blogeja? Kuka voi avata blogin? Mistä aiheesta voi kirjoittaa? Kiinnostaako ketään? 
Miten löytää uusia, kiinnostavia blogeja? Miten blogeja
voi seurata?
Miten voi menestyä bloggaajana? Miten bloggaamisesta saa tuloja tai ammatin? Saavatko bloggaajat jatkuvasti ilmaisia tavaroita?
Miten yksityisyyttään voi varjella, vai tarvitseeko?
Minua pyydettiin vierailijaksi huomenna torstaina 7.4. Pirkkalassa sijaitsevaan Kauppakeskus Veskaan Veskan Vauhtipäiville. Puhun bloggaamisesta Pirkkalan seurakunnan Kapsäkin perhekahvila Kukkarossa kello 13. Tule tapaamaan minua, keskustelemaan blogimaailmasta ja tutustumaan Kapsäkin toimintaan!

Katsotaan, saadaanko noihin kysymyksiin joitain vastauksia.


Nähdään Veskassa! 
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Ihanan ystävän tekemä kampaus, joka kesti hienosti illan juhlat. Onnea on ystävä, jonka luo voi tulla letitettäväksi tuosta noin vain. 💕

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: