Yleinen 10.4.2016

Uusi tatuointi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kirjoitin juuri, että koska täytän tässä kuussa 36, olen lähempänä neljääkymppiä kuin kolmeakymppiä, joten minulle tuli nyt neljänkympinkriisi (lue tästä).

Että en olisi liian aikuinen, että ”nuoruudesta” jäisi jotain pysyviä henkisiä ja fyysisiä muistoja ja että olisi jotain elettyä elämää, mitä kenties katua, ja että tuntisin eläväni täysillä ja vailla sen aikuisempaa harkintaa, niin… Anteeksi äiti, anteeksi isi, anteeksi ystäväni Pia, minä tein sen taas. Anteeksi, jos teiltä nyt putosi kännykkä järkytyksestä kädestä.

Tein sen taas ja olen siitä jälleen ylpeä!

Kävin äskettäin ystäväni Elisan kanssa täydentämässä kummankin tatuointien määrää. Minä täydensin nilkassani olevaa kukkaköynnöstä ja Elisa otti selkäänsä kolme lintua.

Ai että, kyllähän sen viimeistään siihen pöydälle kiivetessä muistaa, että miltä se tuntuu. Ihan kerrassaan jännittävältä, ratkiriemukkaalta! Kun taas kuva on valmis, muistaa taas, että ai niin, tämähän oli siistiä.

Tatuoija Jone Putka Tattoosta Tampereelta.

Täysillä taistoon keski-ikää vastaan! Vielä en hiihdä ainoissa enkä reinoissa. Vaan en ehkä hiihdä niissä vanhainkodissakaan. Korkkarit vaadin vuodeosaston sänkyynkin! Muistakaa lapset sitten vaatia minulle korkkarit, jos yrittävät tunkea minulle tupsullisia ainoja jalkaan. Tatuoinnit saa näkyä!

Äkkiä vaan nyt tänne kevät- ja kesäsäät, että saa kaivaa balleriinat, korkkarit ja tuubitopit esiin! 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Tärkeintä on etsiä hyvä tekijä, joka suunnittelee kuvan sinulle. Kannattaa maksaa laadusta. Ota ihmeessä! 🙂

1 vastaus

Hanna, teetkö postauksen muista tatuoinneistasi ja (mahdollisista) tarinoista niiden takana?

1 vastaus

Harkitsen 😉

1 vastaus

Hieno! Itse lähentelen 35v, mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi ensimmäistäkään tatuointia 😀

1 vastaus

Tärkeintä on etsiä hyvä tekijä, joka suunnittelee kuvan sinulle. Kannattaa maksaa laadusta. Ota ihmeessä! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Maanantai, tulit sitten taas. #maanantai #kaksplusblogit #kaksplus #äitiblogit #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: