Lapseni kauniit kasvot

Kun aloitin bloggaamisen, päätin vain, että aloitan bloggaamisen. Sitten päätin, että kirjoitan lapsista heidän toisilla nimillään, koska koin, että minulla ei ole oikeutta päättää lasten puolesta heidän julkisuudestaan. Sitten päätin kuvata heitä vain takaapäin.

Päätin kirjoittaa asioista, jotka naurattavat minua. Olen kirjoittanut lastenvaatekutsujen hurmoksesta, vanhempailloissa äitiyden roolista ja kasvojen menettämisestä, taaperon kanssa Prismassa vessassa käymisestä (hulvatonta), naapurin äidin hurjasta arjesta irtautumisesta, mihin liittyi pulkkamäki ja lapsen villistä hihkaisusta kassajonossa. Kerran meiltä löytyi vieraat pikkuhousut keskeltä lattiaa!

Kirjoitin joskus myös Kaija Koo -faniudestani. Supernaiset lentävät yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen korkkarit jalassaan, koska välillä äitien on vain laitettava korkkarit kattoon. Älkää unohtako sitä naiset!

Olen kirjoittanut siitä, miten rakastan lapsiani niin paljon, että sattuu. Olen kirjoittanut, miten katson yöllä vauvaa silmiin, miten minun arkeni on kolmen lapsuus, miten nämä hetket ovat kaikki kaikessa.

Olen kirjoittanut kohta pihapiiriimme tulevista lehmistä, hetkestä rannalla äitiporukalla skumppalasit kädessä, äitien illasta ulkona ja siitä, että en kaipaa enää vauvaa. 

Kansikuvaäänestys!

Saimme upean mahdollisuuden osallistua äänestykseen, jossa yksi bloggaava äiti-lapsi-pari pääsee Kaksplussan kanteen. Voi miten me tykkäisimme prinsessapäivästä studiolla! Hän, joka täytti juuri viisi ja minä, joka täytän nyt iän, joka toi minulle kriisin. Olemme iloisia jokaisesta äänestä, jonka saamme! Kuulin, että äänestää voi villin lännen tyyliin klikkaava sormi aseenaan. Äänestäkää, jos tykkäätte meistä, mutta ennen kuin äänestätte, lukekaa, miten huippuja blogikavereita meillä on! Ihania äitejä, huippuporukka! Bloggaajiin pääsee tutustumaan ja äänestämään suosikkiaan tästä.

Äänestyksen vuoksi minä päätin näyttää teille lapseni kauniit kasvot. Katsokaa, miten ihana hän on. Hän uhmaa ja kiukkuaa, mutta myös rakastaa rajusti. Rakkaanrasittavanihana Aava Aavanen.

 

Tervetuloa uudet!

Olemme saaneet Kaksplussaan valtavasti uusia blogeja. Tervetuloa mukaan! Itse olen jonkinlaisessa tienristeyksessä. Minulla ei ole vauvaa eikä taaperoa. Sain juuri käteeni paperin, jossa kerrottiin yläkoululaisten vanhempainillasta. Pysäyttävää! Pohdin, mitä kirjoittaisin jatkossa blogiini. Kilpailu lukijoista on todella kova. Niin tai näin, lukijoille blogia kirjoitetaan, ja minä tykkään teistä ja jokaisesta kommentista, tykkäyksestä Facebookissa ja Instagramissa. Toukokuun puolella tulossa muuten Fb-sivulle lupaamani arvonta!

Olen pohtinut lasteni yksityisyyttä: Aavan sairautta ja lasten yksityisyyttä blogimaailmassa. Minä en nyt enää tiedä, miten kannattaisi kirjoittaa ja mitä kannattaisi kertoa ja näyttää. Vaikeaa!

Mistä haluaisitte lukea? Mitä haluaisitte nähdä? Kevät vie meitä ulkoilemaan eikä aikaa työpäivän jälkeen oikein olisi istua koneelle, mutta hei, onhan yöt :). Istun, jos haluatte lukea. Minä haluaisin kyllä kirjoittaa. Luetteko? Jokainen kommentti ilahduttaa todella, todella paljon ja tuo tunteen, että kannattaa istua alas ja kirjoittaa.

Kiva, että luet.

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Voi kiitos Matu <3 Mä tykkään myös sun blogista!

Avatar

Hei, kirjoita mistä vaan, mutta älä hitsi vieköön ainakaan lopeta! Tykkään ihan hirmu paljon sun tyylistä kirjoittaa! Ja tiiätkö, tajusin vasta, että mähän oon lukenu sun juttuja jo paljon ennen tätä blogia… että terkkuja vaan Jyväskylästä =)
Tuo tokavika kuva teistä on niin mainio! Onnea äänestykseen!
-Minski-

Avatar

Voi kiitos Minski! Ja nyt tietysti mietin, että mitä olet lukenut 😀 Jyväskylä <3

Avatar

Täkäläistä maakunnallista sanomalehteä =)
-Minski-

Avatar

Oi hauskaa! Onkin aika kauan siitä, kun olen viimeksi kijoittanut Keskisuomalaiseen ja Sunnuntaisuomalaiseen.

Avatar

<3

Avatar

Tanja sä oot vaan niin <3

Avatar

Jatka vaan samaa linjaa ja kirjoita teidän arjesta, hassuista sattumuksista, kriiseistäkin sekä asioista, jotka Sinua naurattavat. Blogiasi on ilo lukea!

Avatar

Kiitos! Minä kirjoitan 🙂

Avatar

Blogistasi löytää vahingossa näille sivuille eksynyt koululaisten ei-ehkä-niin-kohderyhmään-enää-kuuluva keski-ikää lähestyvä äiti viihdyttävää luettavaa. Kiitos!

Avatar

Oi, kuulostaa just hyvältä! Tervetuloa!

Avatar

Suloinen tyttö!

Olen blogisi hyvin tuore lukija ja tykkään valtavasti kirjoitustyylistäsi. Kirjoitat rennosti, mutta kuitenkin asiaa. Vaikka omat lapset ovatkin vielä pieniä, musta on hyvin virkistävää lukea blogeista ajatuksia liittyen vanhempiinkin lapsiin tai yleisesti vanhemmuuteen / perhe-elämään.

Musta siis ainakin olisi kiva, jos edelleen jatkat kirjoittamista. Vastahan mä löysin paikalle! 😀

Avatar

Kiitos Veera, ihana kuulla!

Avatar

Ihania kuvia teistä ja onnea kansikuvakisaan! Mä en äänestä, koska en voisi valita teistä kaikista ihanista ehdokkaista 🙂

Täytyy alkaa klikkailemaan auki noita sun postauksia, aika moni herätti mielenkiinnon! Kirjoita siitä, mikä tuntuu hyvältä ja oikealta <3

Avatar

Kiitos Jenni! Kiva, jos löytyy mielenkiintoisia juttuja. Mun blogi oli ennen Kaksplussaa Vuodatuksessa. Sieltä löytyy lisää tekstejä 🙂

Avatar

Suloinen tyttö! Niin paljon sinun näköinen, ihania kuvia! Tykkään todella paljon blogistasi, ihanan humoristinen ote kirjoittamiseen ja aiheet todella monipuolisia. Meillä vielä samanikäisiä lapsia, liiallinen kännykän käyttö postaus oli niin ajankohtainen meille ja täynnä asiaa! Kiitti hyvistä vinkeistä:) Pidät lukijan mielenkiinnon yllä kerta toisensa jälkeen!

Avatar

Olipa kauniisti sanottu! Kiitos, todella arvostan!

Avatar

Mä luen! Älä vaan lopeta 🙂 sulla on ihana ja rehellinen tyyli kirjoittaa <3 Vaikka meillä on vähän eri elämäntilanteet niin sun blogis on silti mukava lukea… Kaikkea mitä on vielä odotettavissa ja paljon asiatekstiä! Mä oon ite enemmän tämmönen liibalaabaa kirjoittava, niin kiva lukea kunnon tavaraa. 😀 Ihana neiti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä