Päiväkodin hoitotätien lahjat

Tänä keväänä Matildan ja Henrikin opettajille kerätään porukkalahja, mikä on minusta aina kiva juttu opettajankin kannalta. Uskon, että suklaata, kyntilöitä ja kahvikuppeja, niin ihania kuin ne ovatkin, tulee aina iso kasa. Minusta on ihanaa kiittää ihmisiä, jotka vuoden ajan tekevät töitä minun rakkaitteni eteen ja kanssa, joten haluan aina jotenkin kiittää. K-kaupan kassaa en kiitä lahjoin, koska mielestäni on eroa, myydäänkö minulle maitoa vai hoidetaanko ja kasvatetaanko lapsiani tuntikausia viitenä päivänä viikossa. 

Opettajat saavat lahjakortit, mutta en kerro minne, jos he sattuvat lukemaan blogiani. Porukalla on kiva kerätä lahjakortti, jolla lahjan saaja saa nauttia kulttuurista, virkistäytyä tai hankkia jotain, mitä itse haluaa ja tarvitsee, oman maun mukaan. 
Aavan kolmelle päiväkotitädille ostimme kullekin lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan sekä sydämenmuotoisen jalkakylpysuolan. Lahjakortilla hoitajat voivat ostaa yhden tai kaksi pokkaria tai vaikka värityskirjan. Pieni materiaalinen muistaminen ja lämmin halaus, jotka kertovat, että olemme tyytyväisiä lapsen hoitoon. Yritän muistaa myös kyllä pitkin vuotta kiittää kuluneesta päivästä ja hyvistä hetkistä.  
Jos joku haluaa ostaa vaikka 30 euron arvoisen lahjan jokaiselle hoitajalle, opettajalle ja sählyvalmentajalle, niin se toki sopii ja on taatusti ihana juttu saajalle. Minä taas näen asian niin, että tärkeintä on kiittää sanoen ja halaten. Lapsen itsetekemä kortti, jossa lapsi kertoo ajatuksiaan hoitajasta, on varmasti jopa ihanampi lahja kuin monen kympin maljakko.

Aava, 5, taiteili hoitajien kortteihin ampiaiset, kun sattui löytymään niin hauskaa kaksiväristä pahvia. Hän katsoi mallia ampiaisen kuvasta netistä. Eikö tullutkin aika hauskat kortit?
Vielä ehtii liittymään blogin Facebookissa tykkääjäksi! Arvon sunnuntaiaamuna 29.5. kaikkien tykkääjien kesken Vilac Pussileijan. Liity tykkääjäksi tästä.

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Niin, perhe on kuitenkin asiakasperhe hoitajalle eikä mikään sydänystäväperhe.

Avatar

Aivan ihanat kortit. 🙂

Avatar

Kiitos Terhi! Niin minunkin mielestä!

Avatar

Juuri näin! Näen niiiin punaista kaiken maailman suureellisten muistamisten takia. Toisilla on pakottava tarve päteä tässäkin asiassa… Nämä lahjat ovat varmasti enemmän, kuin mieluisat 🙂

Avatar

Kiitos Piia! Saahan toki ostaa, jos haluaa ja on varaa, mutta saahan toki hoitajat työstään palkankin…

Avatar

Nimenomaan, vaikka työ on tärkeää ja päiväkodin aikuiset usein lapselle melko läheisiä, niin ollaan kuitenkin "vain" töissä. Itse olisin todella vaivautunut, jos joku toisi jotain arvokasta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä