Yleinen 10.6.2016

Tunnelmia Anna Abreun keikalta ja muistutus Travallen alesta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tänään meillä ei ollut kiire minnekään. Aamulla katselimme sohvalla Pink Pantheria. En muistanutkaan, että se on niin hauska! Muistelkaa hetki, niin saatte tekin tämän saman Pink Pantherin tunnusbiisin korvamadoksi! 
Aamupäivällä kävin Henrikin ja Aavan kanssa pyöräillen parturissa, kun Henrikin vauhdilla kasvavaa tukkaa taas vähän siistittiin. Kotiin palattuamme nappasin koko lapsijoukon tekemään kanssani jauhelihakeittoa. Minä kuorin juureksia ja kasviksia, joita Henrik ja Aava pilkkoivat, ja Matilda paistoi jauhelihan. Yhteistuumin nopeasti! 
Siivoilimme, lapset leikkivät ja tekivät omia juttujaan. Illalla lähdin Matildan ja Aavan kanssa Summer Boom -kesätapahtumaan, jonka meidän kunta järjestää  aina kesän aluksi. Tällä kertaa ilmaisen tapahtuman pääesiintyjänä oli Anna Abreu
Tapahtumaan olisi mahtunut vaikka 10 000 katsojaa, mutta yllättävän vähän oli. Kesäkuinen 10 astetta ja juuri ennen keikkaa ollut vesisade ehkä säikäyttivät. Onneksemme sade loppui ja aurinko tuli esiin heti keikan alussa! 
Aavan takki Travalle Remu, saatu blogin kautta.
Vaatteita meillä oli kyllä päällä ihan kunnolla! Aavalla oli kahdet housut päällekkäin ja meillä kaikilla oli lämpimät paidat ja kunnon takit. Sormikkaat ja pipo olisi melkein vielä pitänyt olla, mutta pääasia, että ei satanut! 

Aava jaksoi hetken katsella sylissäni keikkaa, mutta alkoi sitten leikkiä hiekalla… Ja sitten hän teki kaikkensa, että sai isosiskon mukaan tanssimaan ja riehumaan…

Anna Abreu veti todella pirteän ja iloisen keikan! Oli hauska kuulla tuttuja biisejä ja myös uusia. Erityisesti kosketti Abreun isäsuhteestaan tekemä kappale. 

Tunnelma keikka-alueella oli hauska! Lapset ja aikuiset tanssivat yhdessä, osa lapsista juoksenteli siinä vieressä urheilukentällä, ja kaikilla näytti olevan kivaa. Tällaiset ilmaistapahtumat ja vielä näin hyvällä esiintyjällä ovat ihan huippukivoja, jotka kyllä kannattaa hyödyntää! Aava löysi muutaman päiväkotikaverinkin. Takki lensi kaaressa pois, kun pikkujengi bailasi. Ihania pieniä!

Keikan jälkeen Anna Abreu ehti jakaa nimmareita muutamille. Kävellessään järjestysmiesten keskellä pois alueelta hän pysähtyi hymyssä suin hyvin monen selfien ottajan viereen kuvaan. Teki kyllä vaikutuksen hänen iloisuutensa ja yleisön huomioiminen.

Meillä ei ole tälle viikonlopulle yhtään mitään ohjelmaa, harvinaista! Ehkä ehditään käydä vähän kaupoissa etsimässä yksiä juttuja, joista taidan kirjoittaa blogissa maanantaina. Pysykää kuulolla 🙂 Mukavaa viikonloppua!
Kurkkaa muuten Travallen juuri alkanut kesäale! Olen ihan rakastunut tuohon Aavan takkiin! Tykkään Travallesta, kun niiden vaatteissa lapsi saa näyttää lapselta, ne ovat tosi pehmeitä ja sopivia ohuita, mutta lämpimiä. Aavan takin hinta on nyt 34 euroa, joten ei mikään paha!  

Tästä pääset Travallen verkkokauppaan.

http://www.travalle.fi/

  
Postaus tehty yhteistyössä Travallen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Sopivassa määrin tekemistä ja vain oleilua sekä aikaa extempore-jutuille 🙂 Me tultiin just kylpylästä. Löytyikö mitään?

1 vastaus

Ihanaa, kun on tiedossa oikeasti vapaa viikonloppu 🙂 Itse ainakin tulee melkein aina keksittyä jotain ohjelmaa ja niin se viikonloppu taas hurahti. Tuo takki on ihana! Pitääkin kurkata travellen tuotteet läpi 🙂

1 vastaus

Sopivassa määrin tekemistä ja vain oleilua sekä aikaa extempore-jutuille 🙂 Me tultiin just kylpylästä. Löytyikö mitään?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Eilinen oli niin upea ilta töissä, että siitä varmastikin kirjoitan jotain blogiin. Illan kruunasi @pirkkalan.karnevaalit ja CatCat. Kurkkaa stoorit! #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: