Ostimme oman kodin!

Valkoista, harmaata ja beigeä. Valoa, tilaa ja rauhaa. Luonnon, palvelujen ja ystävien läheisyyttä.

Tämä maakunta, tämä kunta, tämä perhe. Tämä pieni elämä tässä ja nyt.

Vihdoinkin kaikki on ohi: haaveilu, etsiminen, pohdinta, kiertely, harkinta ja pitkät keskustelut tulevaisuudesta, tarjoaminen, tarjouksen vastaamiseen odottaminen, vastatarjouksen saaminen ja sen pohdinta, sopimukseen pääseminen, kuntokartoitus ja kauppojen tekeminen. Kauppakirjat on nyt kirjoitettu, nyt saan sen kertoa:

Me muutamme unelmiemme kotiin.

Tätä me olemme odottaneet, tätä varten kaikki on mennyt niin kuin on mennyt. Viides maakunta, yhdeksäs paikkakunta, ties kuinka mones muutto ja ties kuinka mones koti. Luopumista, haikeutta, surua ja uuden innokasta odottamista.

Kaiken tarkoituksena oli tämä.

Siinä on tarpeeksi huoneita leikkimiseen, nukkumiseen ja isoksi kasvamiseen. Olohuoneessa mahtuu järjestämään parin vuoden päästä rippijuhlat ja vaikka heti syksyllä tanssiaiset. Tavarat mahtuvat kaappeihin. Ikkunasta kimmeltää järvi. Pihalla on valkea leikkimökki hänelle, jonka leikkimökki-ikä ei ole vielä karannut liian kauas pois. Pihassa on myös sellaista, mistä emme osanneet edes haaveilla: pieni huvimaja ja kasvihuone.
Meillä ei ole vielä omia kuvia sisältä, mutta kun on, näytän jotain teillekin. Näytän esimerkiksi kuvan keittiöstä, jota rakastan jo nyt. Ehkä esittelen kaikki huoneemme sitten, kun kaikki on valmista.

Olohuoneesta makuuhuoneisiin johtavissa portaissa on numerot ykkösestä kahdeksaan. Ehkä ne kuvaavat askeleita, joita olemme ottaneet yhdessä päätyäksemme Itä-Suomesta tänne Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen kautta.

Vielä on välissämme onnellinen ja toivottavasti kuuma kesä, jonka päättymistä odotamme tällä kertaa malttamattomana. Elokuussa käännämme perheemme historiassa uuden lehden. Avaamme oven ja astumme sisään uuteen seikkailuun. Seikkailuun nimeltä elämä, arki, koti ja rakkaus.

Lisää aiheesta

Kommentit

28 kommenttia
Avatar

Oi, paljon onnea uuteen kotiin!

Avatar

Onnea onnea! 🙂

Avatar

Kiitos Liina!

Avatar

Onnea uuteen kotiin! <3

Avatar

Kiitos <3

Avatar

Onnea kodin löytämisestä! Voin vain kuvitella, miten mahtavalta tuntuu! Me muutimme väliaikaisesti vuokralle maaliskuussa ja koti on etsinnässä.

Avatar

Kiitos! Huippufiilis 🙂

Avatar

Voi kun ihanaa:) Onnittelut unelmien kodin löytymisestä! Onnea uuteen kotiin! Mukava nähdä myöhemmin kuvia kodistanne.

Avatar

Kiitos! Ehkä en malta olla näyttämättä edes jotain 🙂

Avatar

Mahtavaa, onnea! 🙂

Avatar

Kiitos, on vaan niin jännää 🙂

Avatar

Oi miten mahtavaa! Onnea! =)

Avatar

Kiitos Mia!

Avatar

Onnea paljon ja ihania mieleenpainuvia hetkiä uudessa kodissa!

Avatar

Kiitos! Päätös ostosta piti tehdä nyt, kun Matildakin vielä asuaa kanssamme eikä jo opiskele jossain…

Avatar

*asuu…

Avatar

Wau miten mahtavaa!! Onnea hirmuisesti! Saisipa itsekin joskus todeta löytäneensä talon taas (nimim. aika pitkään etsitty). Voin vaan kuvitella fiiliksen! 🙂

Avatar

Tuosta talosta meille tuli heti pihaan ajaessa fiilis, että se on tässä nyt 🙂 Toivon, että tekin löydätte!

Avatar

Oi miten hienoa, isosti onnea <3

Avatar

Kiitos Nea!

Avatar

Onnea uuteen tulevaan kotiin!! Hienoa! Muuttaminen on raskasta, mutta siinä on jotain kutkuttavaa. Varsinkin, kun muuttokohde on enemmän kuin mieluisa! Mua alkoi heti kiinnostamaan keittiö? ��

Avatar

Kiitos! Kun vaan joku pakkaisi, siivoaisi, kantaisi ja purkaisi niin mikäs siinä olis muuttaa 😀 Ei vaan, eiköhän tästä selvitä! Näytän keittiön kuvan sitten elokuussa ellen saa aiemmin lupaa näyttää kiinteistövälitysfirman ottamia kuvia.

Avatar

Onnea ja iloa uuteen kotiin! <3

Avatar

Kiitos Selina!

Avatar

No wautsi! Onnea uudesta kodista! Innolla odotan minäkin kuvia keittiöstä… =) ja pihasta.
-Minski-

Avatar

Kiitos, eiköhän pihastakin vilahtele kuvia, ainakin tkapihasta. En tiedä, näytänkö taloa ja etupihaa blogissa ollenkaan ihan yksityisyyden vuoksi 🙂

Avatar

Onnea kovasti koko perheelle! Näyttää kyllä niin ihanalle paikalle. Odotan kovasti sisustus postauksia ja huonekuvia. Hih.

Avatar

Kiitos, se on ihana! Uskomatonta löytää koti, jonka kaikki sisustusratkaisutkin on just eikä melkein meidän tyyliä. Tosin parista makuuhuoneesta vaihdetaan ruusutapetit neutraalimpiin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä