Helppo arkiruoka: gluteenittomat pinaattiletut

Pinaattiletut ovat monen lapsiperheen suosikkiherkku ja helppo ratkaisu. Keliakiaperheessä ei vaan saada gluteenittomia pinaattilettuja mistään valmiina.

Suosittelen kaikkia tekemään pinaattiletut itse. Ne voi tehdä vehnäjauhoilla tai gluteenittomilla jauhoilla. Maku on ihan erilainen kuin valmiissa! Paistamiseen menee hetki, mutta työ on sen arvoista.

Pinaattiletut tai pinaattivohvelit

16 kpl vohveleita

1 litra maitoa
2 munaa
2 pakastepussia pinaattikuutioita, sulatettuina
6 dl Fin mixiä / vehnäjauhoja
2 tl psylliumia, jos käytät gluteenittomia jauhoja
1 tl suolaa
1 tl sokeria

Anna turvota puoli tuntia. Käytä paistamisessa rasvaa. Jos teet gluteenittomana, käytä vain rasvaa, jolla ei ole voideltu gluteenipitoisia leipiä. Tarkista, että vohvelirauta on täysin puhdas ennen käyttöä.

pinaattiletut

 

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Ollaan yleensä syöty ihan pääruokana. Perunaa tai perunamuussia ja salaattia. Kannattaa laittaa suolaa silleen, että on selkeästi suolainen ruoka. Tosin toimii hillonkin kanssa.

Avatar

Huippua! Kokeilen heti tänään 🙂 kiitti ohjeesta!

Avatar

Kivaa! Tuliko hyviä?

Avatar

Jestas miten hyvännäköisiä! Menee testiin!! <3

Avatar

Kiitos! Suosittelen kyllä!

Avatar

Itse tehdyt pinaattiletut on kyllä hyviä! Pitäis taas tehdä itsekin 🙂
Toi vohvelirauta oliskin varmasti kätevä!!

Avatar

On se! Sain sen äitienpäivälahjaksi 🙂

Avatar

Mitä syötte pinaattivohvelien kanssa? Täytyypi testata! Taidan kehitellä suolaisen lisukkeen ja tarjota kunnon ruokana.

Vastaa käyttäjälle Netan Koti - Sisustus- Perhe - Lifestyle Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä