Yleinen 27.6.2016

Jälleen kotona Pirkanmaalla! Heippa Itä-Suomi ja Keski-Suomi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Takana reilu puolitoista viikkoa ystävien ja suvun kanssa ja luona Itä- ja Keski-Suomessa. Mieletön helle, rakkaita ystäviä ja maailman paras perhe, kesämökki, serkkuja, koiria, ihanaa ruokaa, isovanhempien huolenpitoa, itikoita, saunomista ja uimista, soutelua, mansikoita, valokuvaamista, riippumatossa lukemista, pienten tyttöjen kikatusta, lasten kesäleiri, Henrikin 10-vuotissynttärit, ystävien kanssa juttelua yömyöhään… 
Tulimme tänään myöhään illalla kotiin. Kaikki ihanat muistot pyörivät päässä. Tälläkin kertaa kyyneleet tulivat silmiini, kun Punkaharju ja Savonlinna jäivät taakse. Ei tähän vaan millään totu. Nyt pesen pyykkiä, käsittelen satoja valokuvia ja opettelen taas elämään Pirkanmaalla. Aina entisissä kotikaupungeissa käytyä on paluu Pirkanmaalle pieni shokki. Vaikka olen oppinut rakastamaan kotikuntaani, olen viiden maakunnan ja yhdeksän paikkakunnan jälkeen vähän niin kuin palasista kokoon liimattu. Minä, mää, mä ja mie yhtä paljon minussa sekaisin. En ole enää itäsuomalainen mutta en täysin keskisuomalainenkaan enää. Pirkanmaalaiseksikaan en itseäni tunnista. 
Aina on iso pala minusta poissa, olin sitten missä tahansa, mutta toisaalta: on paljon rakkaita paikkoja, joihin palata. Palaan näihin ajatuksiin myöhemmin.
Serkkutytöt. Rakastan näitä tyttöjä ja näitä kuvia heistä!
Blogiaiheita on mielessä todella paljon. Yritän ehtiä kirjoittamaan samalla, kun alan valmistella elokuussa tapahtuvaa muuttoa. Sain kotimme välittäjältä luvan julkaista blogissa heidän ottamiaan kuvia talostamme, joten aion esitellä sen ihanan keittiön teille jossain välissä!
Tiistaina 28.6. on luvassa Instagramin @hanna.ylipyykkivuorten seuraajien kesken arvotun Lapsen maailma -lehden tilauksen voittajan julkistaminen! Viimeistään illalla postaan!
Mukavaa kesäkuun viimeistä viikkoa!

Ps. Kaksplus ja me bloggarit haluamme saada lisätietoa lukijoidemme
kiinnostuksen kohteista, jotta osaamme kohdentaa teille osuvampaa
mainontaa ja tehdä yhä kiinnostavampaa sisältöä. Olen iloinen, jos voisit vastata tosi lyhyeen (ja helppoon!) kyselyyn tätä linkkiä klikkaamalla. Vastaaminen kestää oikeasti vain ihan pienen hetken, tyyliin pari minuuttia. Kiitos paljon! 🙂

 Mökin rantasauna. Maailman kaunein ja tärkein rakennus.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos Heidi, se on maailman ihanin paikka! Mäpäs vähän käsittelen kuvia ja näytän ne sit…

1 vastaus

Ihanan näköinen paikka! Pitäs vaan kun pääset sitä teidän uutta ihanaa kotia laittamaan, miten se alkaakaan tuntua parhaalta paikalta ikinä! 🙂 Innolla odotan kuvia uudesta talosta!

1 vastaus

Kiitos Heidi, se on maailman ihanin paikka! Mäpäs vähän käsittelen kuvia ja näytän ne sit…

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa postaus tästä täydellisestä rippimekosta. Postaus on hyvin harvinainen laatuaan: sain myös näyttää tyttäreni kauniit kasvot. #linkkiprofiilissa #rippijuhlat #ripari #ripari2018 #rippimekko #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: