Yleinen 28.6.2016

Koira lehmän kakassa & arvonnan voittaja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tänään oli ihana vilinäpäivä! Meillä oli täällä yksi hoitolapsi, yksi naapurintyttö, kaksi Jyväskylästä saapunutta tyttöä, kolme omaa lasta, koira ja kaksi äitiä. Just sellainen hulinapäivä, johon kuului koiran karkailua lehmälaitumelle, aurinkoa, lasten naurua ja iloa, ystävyyttä ja kesän riemua. Ja sitä eilen alkanutta pyykinpesua…
Vielä en ehtinyt käsitellä kuvia, mutta ehdin arpoa Lapsen maailma -lehden tilauksen voittajan! Onnea Ulla Kadun aurinkoisella puolella -blogista

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Niin, sinä! Onnea Ulla! 🙂
0
1 vastaus

Mitä, minä! Jee! 😀
0
1 vastaus

Niin, sinä! Onnea Ulla! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Kun sun on vaan pakko lähtee sun frendin kanssa lasten turvamiehiksi. Eikä sun hymy hyydy varsinkaan kameran kohdalla. 😂👌 #friendshipgoals #womeninblack #identtisetilmeet #identtisetasut #enkestä #hysteerinennaurukohtaus #smile #kuinkaksoset #särkänniemi #tukkijoki #kplussa #huvimuisto #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: