Ruusutapetit pois seinistä!

Huh mikä kuukausi meillä on edessä! Olemme superonnellisia, kun saimme vihdoinkin avaimet uuteen kotiimme. Ihan uskomaton fiilis! On vaan nyt sitten edessä kunnon työrupeama. 
Tapetointi, tapetti, lastenhuone
Ensi viikon ajan revimme tapetteja ja toivottavasti saamme jo uusia seinillekin. Kahteen lastenhuoneeseen vaihdamme uudet tapetit ja voi pojat, ne ovat tiukassa kiinni! Ei auta vesi eikä tapetinpoistoaine, vaan jokaisesta kolmesta päällekkäin olevasta tapettikerroksesta on ensin revittävä pinta irti, minkä jälkeen saa vasta veden kanssa paperipinnan pois ja pääsee käsiksi seuraavaan käsin revittävään. Hitaasti etenee.
Tapettishow´n lisäksi pakkaamme vanhassa kodissa ja puramme uudessa kodissa ja pesemme jo pikku hiljaa vanhaa kotia. Niin ja käymme tietysti töissä, päiväkodissa ja koulussa ja lapsilla alkavat harrastukset. 
Muuttopäivämme on parin viikon päästä lauantaina. Joko kerroin, että sen viikon teen muuttoa yksin, kun A:lla on työmatka? Joko kerroin, että sukulaiset asuvat 400 kilometrin päässä, joten teemme kaiken itse väsyneet ja nälkäiset lapset jaloissamme? Onneksi muutama ystävä on jo luvannut ottaa Aavan leikkimään heille hetkeksi, suurkiitos siitä!
Eilen tein jotain, mikä lienee jatkossa ihan jopa sääntö… Kukaan ei halunnut lopettaa tapetti- ja purkamishommia uudessa kodissa ja lähteä vanhaan kotiin tekemään ruokaa. Kotiinkuljetuksella en löytänyt gluteenitonta ruoka. Niinpä ajoin lähi-Siwaan ja ostin viisi valmisruokapakkausta. Nakkikastiketta, pyttipannua, valmissalaattia, kanaa ja riisiä ja jauhelihakastiketta ja spagettia. Kerta se on ensimmäinenkin, kun ruokkii lapsensa valmisaterioilla. Kassalla vähän hävetti…
Tästä kuukaudesta tulee sellainen hysteerisen, onnellisen ja väsyneen itkun ja naurun kuukausi. Blogi hiljenee, mutta Instagram @hanna.ylipyykkivuorten kulkee mukana. Seuraa siellä muuttoamme!

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Huh mikä rupeama teillä! Meidän muutosta on jo yli kuukausi ja vieläkin muutama taulu lojuu lattialla koska jotenkin tuli jo ihan oksennusrefleksi kodin laittoa kohtaan. Pikkuhiljaa.. Onnea uuteen kotiin ja jaksamisia muuttohommissa! Ihania pikkuapulaisia teillä 🙂

Avatar

Kiitos Minna, eiköhän tämä tästä. Nyt alussa on ihan kivaa, mutta jossain vaiheessa ehkä usko loppuu 😉 Tsemppiä teille loppurutistukseen!

Avatar

Tsemppiä! ?

Avatar

Tsemppiä! ?

Avatar

Kiitos Jenni! Täytyypä kurkkia sinunkin blogia 🙂

Avatar

Tsemppiä ja voimia muuttoon! Meillä oli keväällä sama rumba – hyvin se menee!

Avatar

Kiitos Minttu, uskotaan niin. 🙂

Avatar

Hieno kirjoutus, näin kahden jo murrosiän ylittäneen pojan äitinä jobka tytär on tulossa tuohon ikään puit upeasti sanoiksi ne pelot ja toiveet omasta vanhemmuudesta.Kiitos.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä