Yleinen 15.9.2016

Valokuvia vapaapäivistä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Niin kuin olen kertonut jo aiemminkin, meillä on heinäkuun alusta näihin päiviin eletty muuttamisen, pintaremontoimisen, pakkaamisen, purkamisen ja siivoamisen keskellä. Elokuun postauksista voi lukea tästä kaikesta.

Minulla on elokuun alusta asti ollut maanantait ja tiistait vapaita, koska teen osa-aikatyötä. Millään tavalla ne eivät ole tähän mennessä tuntuneet vapaapäiviltä, kun olen pessyt vanhaa kotia, maalannut seiniä ja kerrossänkyä ja juossut kilpaa kellon kanssa.

Nyt alkaa tuntua siltä, että elämä voittaa. Olemme ehtineet ulos, olemme ehtineet avata telkkarin joskus ja meillä oli jo ensimmäiset vieraatkin kylässä. Tämä alkaa näyttää ja tuntua jo kodilta. Alkaa olla pikku hiljaa valmista. Ihanaa!

Minä ja Aava vietimme tällä viikolla ihan ensimmäiset arjen vapaapäivät. Maanantaina kävimme viemässä auton huoltoon ja Aava pyöräili huoltoasemalta kotiin ja minä juoksin perässä. Ihana aurinko!

Luimme meillä kesken olevaa Risto Räppääjää.

Kun Matilda tuli koulusta, tein hänen kanssaan meille ruuaksi gluteenitonta pitsaa niistä aineksista, joita kaapista löytyi. Tällä kertaa tuli tosi hyvä, pehmeä pohja!

Ulkoilimme myös omassa pihassa ja läheisessä metsässä. Metsässä oli yhä ihan valtavan isoja ja vielä ihan hyviäkin mustikoita!

Juttelin koululaisten kanssa heidän päivästään. Lapset selvästi nauttivat, kun olen nyt kahtena iltapäivänä viikossa kotona heidän saapuessaan. En ottanut kännykkää tai kameraa esiin, kun juttelin heidän kanssaan. Ei ole mitenkään luonnollista kesken lapsen kuulumisten kertomisen kaivaa kameraa esiin. Se olisi jotenkin loukkaavaa. Niin kuin että ”joo-o, kerro vaan, ootpa söpö, äiti kuvaa sut äkkiä blogiin”. Joo ei. Tulee vähän äiti koneella -fiilis, että kuvataan blogin takia (vaikka meillä oli kyllä oikeasti hyviä hetkiä!).

Vein toisena iltana Henrikin ja hänen kolme kaveriaan säbämatsiin. Verryttelyn aikana kävin kävelyllä ja luin sen jälkeen uusinta Kaksplussaa. Siinä on muuten juttu ihanasta bloggaajakollegastani Maijusta (ei tosin ole hän tuossa kuvassa alla). Kannattaa lukea Meriannen mielessä -blogia. Suosittelen!

Kotona ehdimme istua alas ja olla vain. Ihan uskomaton fiilis, sellaista ei kesän jälkeen ole vielä ollut. Kotitöitä tehdessäni selailen kyllä kännykkää ja usein iltaisin bloggaan, mutta telkkaria en ole ehtinyt avata. Nyt vapaapäivänä katselin tabletilta ohjelmaa sohvalla viltin alla. Henrik tuli koulusta, pysähtyi kuin seinään ja kysyi huolestuneena, että onko minulla kipeä olo. Voi toista! Kertoo ehkä siitä, että ihan hirveästi en ole ehtinyt muuton ja työarjen keskellä istua alas!

Tällaisissa arkipostauksissa näkyy lähinnä Aava, kun muita ei ole oikein lupa kuvata enkä osaa itseäni kuvata. Kiinnostavatko tällaiset arkipostaukset vai keskitynkö jatkossa vain aihepostauksiin?

Mukavaa viikonloppua murut! Ihanaa, että teitä on tullut niin paljon seuraajiksi Facebookiin ja Instagramiin!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

Kiitos! Olohuone alkaakin olla valmis. Enää kaipaisi jotain isoa kasvia. Ehkä esittelen olohuoneen blogissa, kun saamme kasvin ja huoneen sen myötä valmiiksi.

1 vastaus

Arkipostaukset on musta tosi mielenkiintoisia! Kiva nähdä myös sitä "normielämää" 🙂

1 vastaus

Ai jaa, kiva! Yleisesti musta tuntuu, että kuulumispostaukset eivät ole kovin kiinnostavia. Tai ainakaan mun 😀

1 vastaus

No huh kyllä oot pienen tai suuremmankin lepohetken ansainnut! 🙂

1 vastaus

Teillä kans muutto käynnissä, joten varmaan tuttu tunne 🙂

1 vastaus

Arkipostaukset on tosi kivoja! Blogisi vahvuus on taidokas kirjoittaminen ja todella monipuoliset postaukset. Ihana blogi! Mukava, että isommat muuttohulinat takana.

1 vastaus

Kiitos Minttu kommentista ja kauniista sanoistasi!

1 vastaus

Oi, suurkiitokset blogini mainitsemisesta <3

Ja minä rakastan näitä tällaisia arkipostauksia! <3

1 vastaus

Kiva kuulla! Itsestä tuntuu, että nämä olisi lukijoiden mielestä tylsiä. 🙂

1 vastaus

Aivan ihana tuo teidän olohuone! ? Ja arki kuulostaa oikein mukavalle.

1 vastaus

Kiitos! Olohuone alkaakin olla valmis. Enää kaipaisi jotain isoa kasvia. Ehkä esittelen olohuoneen blogissa, kun saamme kasvin ja huoneen sen myötä valmiiksi.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Eilinen oli niin upea ilta töissä, että siitä varmastikin kirjoitan jotain blogiin. Illan kruunasi @pirkkalan.karnevaalit ja CatCat. Kurkkaa stoorit! #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: