Lastenhuoneen sisustus: katso lastenhuoneen tärkein hankinta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tiesitkö, että vauvan motoristen taitojen kehittymiselle on hyväksi, että vauva on paljon lattialla?

Tiesitkö, että paras tapa huomioida pieni lapsi tai koira on istua lattialle heidän lähelleen?

Tiesitkö, että lapset piirtävät, leikkivät ja lukevat mieluiten lattialla?

Tiesitkö, että väsyneet ja kyllästyneet lapset makaavat mieluiten lattialla?

Tiesitkö, että koululaiset tekevät läksyt mieluiten lattialla?

Tiesitkö, että huonosti kokeisiin valmistautunut koululainen valuu pitkin lattioita, kun häneltä yrittää kysellä koealueen asioita?

Tiesitkö, että lattioilta voi löytää kaikenikäisten puhtaita ja likaisia vaatteita?

Tiesitkö, että lapsista parasta kaikesta on saada nukkua patjalla lattialla?

Tiesitkö, että lapsia ei haittaa, että lattioilla on hiekkaa, muovailuvahaa, pölyä, yöpuku, parisataa Lego-palikkaa, banaaninkuoret, viisi likaista sukkaa, purkka, päiväpeitto ja kolmen päivän leikit?

Tiesitkö, että kun isot lapset lähtevät keskenään eväsretkelle, riittää taaperolle korvikkeeksi eväsretki keittiön pöydän alla lattialla?

Tiesitkö, että vaatteet, koulukirjat ja päiväpeitto on helpointa löytää ja saada käyttöön, kun ne ovat valmiina lattialla?

Tiesitkö, että lastenhuoneen tärkein sisustuselementti ja hankinta on lattia?

Unohda tuolit, pöydät ja leluhyllyt. Hanki lattia.

Maasta se pienikin ponnistaa sitten, kun ei ole enää aikaa maata lattialla x-asennossa vaan on pakko ponnistaa ylös, viimeistään sitten aikuisena työn ja metatyön takia. Tosin silloin sitten heittäytyy tutulle lattialle viimeisillä voimillaan samalla, kun lapset, koirat ja pölyt ajelevat yli pikkuautoilla, kuratassuilla ja hius-vaatenukka-voitahrapölypalloilla.

Me rakastetaan lattiaa. Paitsi siivouspäivänä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (16)

Voi ei, ihana!

1 vastaus

Meidän lattiat lastenhuoneissa näyttää aika usein juurikin tuolta. Oon jo ihan luovuttanut niiden suhteen. Jonku aikaa yritin opettaa,että vois olla mukavampi aloittaa uus leikki,kun edelliset ensin siivotaan…mutta olin vissiin ainut joka oli sitä mieltä:)

1 vastaus

Mäkin kovasti yritän… Aava kyllä välillä yllättää hienosti ja laittaa kaiken kuntoon pyytämättä.

1 vastaus

??

1 vastaus

Heh!

1 vastaus

Ah, lattia ❤️ meiltä löytyy ihan samanlainen! Ja eväsretkelle voi aina mennä – joko keittiön pöydän alle tai tripp trapp buffaan. Ihana postaus, realistinen!

1 vastaus

En olekaan itse ollut aikoihin retkellä pöydän alla 😉 Enkä edes juonut itseäni pödän alle, eh heh!

1 vastaus

Haha niin totta! Lattialla istuen ja kontaten mie lajittelen pyykit, ja siivoan ja usein askartelen, paketoin joululahjat rentoudun …. ja myös minä olen käyttänyt lattiaa työpöytänä ja vaatekaappina… 😀 ihan mahtava, viihdyttävä teksti!

1 vastaus

Niin minäkin kaikki nuo!! Unohdin ne ihan listasta! 🙂

1 vastaus

Voi että, ihanan todellista, ei mitään sisustuslehti stailausta <3 Meillä näyttää hyvinkin usein tuolta, vaikka kuinka siivotaan. Ja mieltä lämmittää että ei oikeasti olla ainut huusholli jossa lastenhuoneet näyttävät samanlaiselta! Hyvä postaus! http://valkoinenhaave.blogspot.com/

1 vastaus

Kiitos, tätähän tämä arki on 😉

1 vastaus

Hihii, niin totta. 😀

1 vastaus

Lattia <3

1 vastaus

Kiitos tästä (taas!). Koko aamun raivannut taloa kun yövieraita tulossa. Arki on yhtä hulinaa ja nyt sitten sitäkin suurempi kaaos joka paikassa. Tekstisi helpotti kummasti lasten tappelua kuuntelevan väsyneen tukka pystyssä olevan äidin päänsisäistä kaaosta. Ehkä tämä loppu siivoilu sujuu vähän rennommin.

1 vastaus

Uhhh, näen tilanteen silmissäni. Tuttua 😉

1 vastaus

Muistan niin elävästi, kun tuttavan lapsi kommentoi hämmästyneenä muuton keskeltä: ”meillä on lattia!” 😀

1 vastaus

Voi ei, ihana!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Weekend, wellcome! #tgif #weekend #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: