Yleinen 15.11.2016

Käsilaukkuhaaste: Uranaisellakin on laukussaan lapsen pikkuhousut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Blogimaailmassa kiertää tällä hetkellä ihanan Tehtävännimikkeenä Laura -blogin aloittama haaste, jossa bloggaajat esittelevät laukkunsa sisältöä. Vaikka Lauran postaus on ihanan lohduttava, en silti ajatellut osallistua, koska minun laukkuni ovat aina ihan täynnä roinaa ja roskaa.

Lähdin tänään taas kiireellä töihin tehtyäni omat ja Aavan aamutoimet. Heitin laukkuun, ainoaan omistamaani merkkilaukkuun, jonka olen saanut muuten lahjaksi, kännykän ja avaimet ja kurvasin päiväkodin kautta töihin.

Töissä kurkistin laukkuuni, ja alkoi naurattaa. Kolmen vapaapäivän jälkeen asiallisen työihmisen laukku näytti yhä äidin laukulta: siellä oli Aavan varavaatteet. Päätin kotona tyhjentää koko laukkuni sisällön ja kertoa teillekin, mitä aarteita 36-vuotias perheenäiti kantaa töissäänkin mukanaan.

Avaimet. Toisessa nipussa kotioven avain, auton avain, lapsen päiväkotilätkä, kaupan ostoskärrypoletti ja lätkä, jossa kehoitetaan palauttamaan avain postiin. Avaimenperänä Riimingan hevonen. Toisessa nipussa kaulanauha, työpaikan avain ja kellokortin lätkä sekä Riimingan kissa-avaimenperä.

Lompakko. Täynnä kortteja, kuitteja ja valokuvia. Rahaa 35 centtiä.

Nenäliina. Aina tärkeä!

Kalenteri. Täynnä lippuja ja lappuja ja merkintöjä työhön, lapsiin, syntymäpäiviin, kutsuihin, työmatkoihin ja erilaisiin muistamisiin liittyen.

Hygieniatuotteita. Mitä sullon noissa pusseissa? Onks sul tyhjää niissä pusseissa? Jos sä tahdot tietää niin, mä varaudun kuukautisiin, lauloi Siskonpetikin. Lisäksi kaksi pumpulipuikkoa.

Pompuloita. Pampuloita. Hiusnauhoja. Mitä nyt ovatkaan nimeltään. Musta minulle, koirakoristeinen Aavalle.

Huulikiilto ja Tender care. Jälkimmäinen käy kaikkeen haavoista oven saranoiden rasvaamiseen.

Karkkipussi. Henrikin luokalla on huomenna ansaittu palkintotunti, jonka herkkuhetkestä minua on muistutettu jo viikkoja. Huh, ostettu, muistin!

Pääsyliput. Sunnuntaina olleen Tampereen Komediateatterin aivan loistavan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -esityksen liput.

Lehti-ilmoitus. Huomenna Nokialla esiintyvän Fröbelin palikoiden konsertin mainos. Liput check, löytyy lompakosta!

Karkkipaperi. Kun kävin marraskuun alussa Helsingissä Otavamedian talossa Kaksplussan verkostobloggaajien koulutuksessa, ostin matkalla suklaasuukon. Näköjään talletin paperin muistoksi.

Tarroja. Aavan neuvolasta tai verikokeesta jo ajat sitten palkkioksi saamia tarroja.

Kuivamustekyniä. Toimittajalla pitää aina olla monta kynää. Minulta löytyi kuusi, joista yksi on selkeästi pöllitty Henrikiltä (Star Wars).

Kännyköitä. Työpuhelin ja oma puhelin.

Vaatteita. Aavan varahousut ja -pikkarit.

Kuitteja. Postin kuitteja kummitytön synttärilahjan, kummipojan synttärilahjan ja ukin ja vaarin isänpäivälahjojen postituksesta. Ruokakaupan kuitti ja syntymäpäivälahjojen kuitit.

Mitä sinun laukustasi löytyy? Mitä se kertoo sinusta? Mitä tämä sisältö kertoo minusta?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Heh! 😀

1 vastaus

Minulla ei tällä hetkellä ole omaa laukkua käytössä vaan olalle napataan hoitolaukku 😀
-lompakot (oma ja taaperon)
-taaperon vaihtovaatekerta
-taaperolle vaippoja, pyyhe ja kosteusliinoja
-pikku eväitä, hedelmäsosetta, naksuja, suolakaloja, pari lusikkaa
-monikäyttöbalsami
-taaperon aurinkolasit
-taaperon 2kk kuvien koevedokset
-särkylääkkeet äidille ja pikkuannos taaperolle
-nenäliinoja
-kahdet kerhotossut taaperolle
-neuvolakortti
-käsidesi
-kurkkupastilleja
-erinäisiä "kerää 5 leimaa niin.."-kortteja
-kolikoita

1 vastaus

Aika ihana äidin ja taaperon laukun sisältö. Erityisen ihana tuo taaperon lompakko!

1 vastaus

En tiedä kertooko tuo muuta kuin että kannan aina liikaa tavaraa mukana. 😉

1 vastaus

Heh! 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Eilisen mekko: Tokmanni 40€, alehinta 15€. Pienennys ompelijaharjoittelijalla 20€ eli yhteensä 35€. ✌😁 #rippijuhlat #äiti #ootd #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: