Keliakia 23.11.2016

Lapsen keliakia on monelle lapselle pikkujuttu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

Aavalla on keliakia, mutta se on hänelle ihan pikkujuttu. Keliakia on ollut perheenjäsenemme nyt kahden vuoden ajan, eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Olo on luottavainen, turvallinen ja arkinen. Kyllä tästä selvitään ihan hyvin! Katsotaan sitten kouluiässä tai viimeistään murrosiässä asia uusiksi…
Kirjoitan arjestamme silloin tällöin Keliakialiiton Arjen murusia -ryhmäblogiin. Julkaisin juuri Aavan ajatuksia sairaudestaan postauksessa, jolla on sama nimi kuin tällä postauksella. Lue tästä, mitä Aava ajattelee muun muassa gluteenittomien ja gluteenia sisältävien tuotteiden erosta ja erilaisuudestaan kavereihin verrattuna.
Viikonloppuna Tampere täyttyy sekä Kaksplussan verkostobloggaajista, jotka juhlivat pikkujoulujaan (seuraa blogeja sekä Instaa!) että ympäri maata tulleista gluteenittomuudesta kiinnostuneista messuvieraista. Tampere-talossa 25.-26.11. järjestettävillä Gluteeniton elämä -messuilla on kiinnostava ohjelma! Tule ihmeessä mukaan, jos pääset! Minut tapaat Keliakialiiton bloggaajatapaamisessa lauantaina kello 10!

 

Jos aihe kiinnostaa, lue myös nämä:

Aavan keliakia
Lapsen gastroskopia
Taistelen lapseni terveydestä kynsin ja hampain
Aikuisen gastroskopia

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa postaus tästä täydellisestä rippimekosta. Postaus on hyvin harvinainen laatuaan: sain myös näyttää tyttäreni kauniit kasvot. #linkkiprofiilissa #rippijuhlat #ripari #ripari2018 #rippimekko #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: