Yleinen 8.12.2016

8. luukku: Älä tyrmää haaveitasi jo etukäteen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tyttö, 4 vuotta, vasta opetteli ajatusta siitä, että joitain asioita täytyy vain oppia odottamaan. Hänen kärsimättömyytensä ja uskomaton usko itseensä opettavat meille paljon kuitenkin tämän päivän joulukalenteriluukussa.

Usko itseesi. Älä tyrmää mitään haavetta etukäteen. Jokainen meistä voi pystyä mihin vain, tai ainakin yrittää. Haaveile isoista asioista, älä tyydy pieniin asioihin. Älä luule etukäteen, että sinusta ei olisi siihen tai et olisi haaveesi arvoinen. Ehkä jonakin päivänä voit tehdä Trumpit. Ehkä jonakin päivänä tyttäreni toive toteutuu.

Tytön, 4 vuotta, kärsimätön, kiukkuinen ja yhtä aikaa innostunut huudahdus:

‒ Milloin minä voin kantaa olympiatulta? Miksi minä en saa kantaa, mutta nuo muut saavat?

Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai Pixabay.com.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hänellä oli viime yönä unikavereina vain 21 rakkainta pehmolelua. 💕😁 #kaksplusblogit #kaksplus #lapsiperhe #äitibloggaaja #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: