Yleinen 9.12.2016

9. luukku: Lasten suusta se totuus kuuluu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Yksi lasten kanssa olemisen parhaista asioista on kuulla heidän hauskoja, yllättäviä ja syvällisiä ajatuksiaan. Kun pieni lapsi avaa suunsa ja aloittaa jonkun hauskan päätelmänsä tai ajatuksensa jakamisen, ei koskaan voi tietää, miten kertomus päättyy.
Tyttäreni seisoi 4-vuotiaana edessäni täydessä 105 cm:n mitassaan ja tuijotti minua tarkasti. Hänen päänsä oli suurin piirtein rintani kohdalla.
‒ Äiti, sulla on isot rintsikat, hän sanoi pohdiskelevalla äänellä.
‒ Ai isot rinnat, kysyin ja hymyilin liikuttuneena. Lapselle vanhemmissa kaikki on hienoa ja tavoiteltavaa, jopa tällaiset roikkuvat pikkuruiset ketunnenärinnat. Minä tässä näytin lapselleni naisen mallia, jotain, mitä hänkin tavoittelee!
‒ Ei. Rinnat on pienet, rintsikat on isot, sanoi lapseni, joka tuskin oli tietoinen imettäneen äidin rintsikoistani, joissa tulee fyllingeissä rinnat mukana.
Yli pyykkivuorten – blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai Pixabay.com.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Maisema 6/5 👌#ylipyykkivuorten #kesämökki #kesä2018 #heinäkuu

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: