Yleinen 10.12.2016

10. luukku: Lasten kasvamisen havaitsee järkyttävällä tavalla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lasten kasvamisen huomaa pysäyttävällä tavalla siitä, kun iloisesti tarjoaa lapselle tilaisuutta painaa hissin nappia, saa vastaukseksi tyrmistyneen mulkaisun ja silmien pyörittelyn. On pieni liike aikuiselle mutta suuri liike äidille painaa hissin nappia itse ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen. Kun on kymmenen vuoden ajan usean lapsen äitinä varautunut raivokohtaukseen, joka syntyy, jos vahingossa itse painaa nappia, on tyrmistyttävää joutua painamaan nappia itse. 


Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai Pixabay.com.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Ihanan ystävän tekemä kampaus illan juhliin kesti hienosti. Onnea on ystävä, jonka luo voi tulla letitettäväksi tuosta noin vain. 💕

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: