Yleinen 10.12.2016
TEKSTI Hanna

10. luukku: Lasten kasvamisen havaitsee järkyttävällä tavalla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lasten kasvamisen huomaa pysäyttävällä tavalla siitä, kun iloisesti tarjoaa lapselle tilaisuutta painaa hissin nappia, saa vastaukseksi tyrmistyneen mulkaisun ja silmien pyörittelyn. On pieni liike aikuiselle mutta suuri liike äidille painaa hissin nappia itse ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen. Kun on kymmenen vuoden ajan usean lapsen äitinä varautunut raivokohtaukseen, joka syntyy, jos vahingossa itse painaa nappia, on tyrmistyttävää joutua painamaan nappia itse. 


Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai Pixabay.com.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sisällä kesä, ulkona talvi. #18astetta #helmikuu #talvi #winter #orkidea #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: