Yleinen 13.12.2016

13. luukku: Elämä on yhtä siivoamista

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mihin ne illat oikein katoavat? No, esimerkiksi siivoamiseen. Tänään joulukalenterini tarjoaa sekä lasten että aikuisten oivalluksia elämästä.

Aikuisten oivallukset

Lasten kanssa siivoaminen on kuin lumen kolaamista lumimyrskyssä. Jos taas et edes yritä, joudut lumivyöryyn. Yritä edes vähän, saat reippaan punan poskillesi ja voit vaikka tehdä Facebookin päivityksen siitä, että olet siivonnut (yrittänyt)! Myös puolison silmissä pisteesi nousevat hienosti.
Lapset tarvitsevat lastenhuoneeseen vain yhden asian: lattian. Lue postaus Lastenhuoneen sisustus: Katso lastenhuoneen tärkein hankinta.

Lasten oivallukset

Tyttö, 6 vuotta, syvään huokaisten siivotessaan omasta huoneestaan itse levittämiään leluja, joita ei ollut edes paljon: Hommaa riittää, hommaa riittää, ihan kuin Tuhkimolla.
Poika, 3 vuotta 3 kuukautta: Ei siivota! Ei elämä ole sellaista, että siivotaan!
Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai Pixabay.com.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Vielä saan pitää sinua kädestä. 💕 #kaksplusblogit #äitibloggaaja #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: