Yleinen 14.12.2016

14. luukku: Joku meistä on yksinäinen kolmipyöräilijä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Joskus siinä vaan käy niin, että joku meistä on yksinäinen ratsastaja. Joku meistä on yksinäinen pyöräilijä. Joku meistä on yksinäinen pyörä. Yksinäinen kolmipyöräinen tarkasti sanottuna.
Joskus voi käydä niin, että joku meistä on muiden mielestä vääränlainen ja on sen vuoksi sitten yksinäinen ratsastaja. Syynä voi olla esimerkiksi rotu, ulkonäkö, luonteenpiirre tai esimerkiksi väärä sukupuoli, kuten tässä seuraavassa traagisessa tarinassa. Kaivakaa nenäliinat esille!
Pikkusisko, 3 vuotta, ja isosisko, 11 vuotta, halailivat.
Isosisko: Me ollaan ihania siskoksia!
Pikkusisko: Niin ollaankin! Ja X (tyttöjen veljen nimi) on kolmipyöräinen!
Kolmipyöräinen, kolmas pyörä, poika, mitä näitä nyt oli. Aina ei mahdu haliin mukaan, varsinkaan ihanien siskosten haliin.
Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai pixabay.com.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hänellä oli viime yönä unikavereina vain 21 rakkainta pehmolelua. 💕😁 #kaksplusblogit #kaksplus #lapsiperhe #äitibloggaaja #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: