Yleinen 17.12.2016

17. luukku: Syö suklaasi itse salassa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Totuushan on, että vanhemmuutta ei jaksa suorittaa ilman asianmukaisia palkkioita.

Uhmakohtausten aikaan kovalla työllä ja taistelulla oman äänensävyn ja äänenvoimakkuuden säilyttäminen suurin piirten aikuismaisella tasolla: palkkio.

  • Kokeisiin kuulustelu aiheesta, josta itse et ymmärrä yhtään mitään (esimerkiksi kemia tai fysiikka): palkkio.
  • Yli yhden pyykkikoneellisen pesu samana päivänä: palkkio.
  • Kaverisynttäreiden, luistinten terottamisen, jumpparyhmän ilmoittautumisen, luokan pikkujoulujen lahjan ja lääkärin soittoajan muistaminen: palkkio.
  • Kokonaisesta päivästä selviäminen: todellakin palkkio.
  • Keksi itse tähän esimerkki: ehdottomasti palkkio.

Lähetystyötä ja vanhemmuutta suoritetaan suklaan avulla, sanoi tuttu lähetystyöntekijä. Palkkio on siis luonnollisesti suklaa. Suklaa ja kahvi ovat nautintoaineista hyväksyttävimmät, joten anna mennä. Olet herkkuhetkesi ansainnut!

Lasten hampaat ovat huonommassa kunnossa kuin vuosiin. Jos estät lapseltasi jokapäiväisen herkun, olet hyvä vanhempi. Jos itse syöt joka päivä suklaata, olet tyhmä mutta onnellinen. Itse kärsit ylipainostasi ja rei´istä hampaissasi, mutta välillähän on vain pakko saada suklaata. Lasten karkkipäivä olkoon yhä lauantaisin, mutta aikuisena voit päättää, että karkkipäiväsi on after eight.

Tämän päivän oivallus

Lapset leikkivät tyytyväisenä keskenään. Päätät siivota keittiön kaapit. Siivotessasi löydät muutaman palan suklaata suklaalevyn kääreistä ja päätät ilahduttaa lapsia antamalla heille kullekin palan suklaata. Kiva leikki keskeytyy suklaan tarjoiluun. Yhden palan saatuaan lapset itkevät hysteerisenä, koska eivät saa enempää. Sinä tuijotat järkyttyneenä itkeviä lapsia ja kädessäsi olevaa suklaalevyn käärepaperia. He leikkivät nätisti, mutta eivät leiki enää, koska olit niin ajattelematon, että tarjosit heille suklaata. Et saa siivottua kaappeja loppuun. Ensi kerralla älä hyvä ihminen häiritse leikkiä!

Syö suklaat itse, salaa tietenkin. Hammaslääkäritkin kiittävät. Hyvä vanhempi syö suklaat itse!

Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai pixabay.com.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

No just näin! Hyvä, että nämä mun huumoripostaukset aukeaa ja joku muukin on kokenut samoja asioita. 😉

1 vastaus

Hihii, kerran tarjonnut kanssa lapsille palat suklaata kesken heidän leikin, enkä tarjoa enää. 😀 Ne leikit loppui siihen ja alkoi kitinä, saako lisää. 🙂

1 vastaus

No just näin! Hyvä, että nämä mun huumoripostaukset aukeaa ja joku muukin on kokenut samoja asioita. 😉

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hänellä oli viime yönä unikavereina vain 21 rakkainta pehmolelua. 💕😁 #kaksplusblogit #kaksplus #lapsiperhe #äitibloggaaja #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: