Yleinen 18.12.2016

18. luukku: Kaksivuotias on meitä viisaampi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Aamu. Kiukkuisia perheenjäseniä. Autonavainten etsimistä, vasta aamulla muistettuja läksyjä, pettymystä aamupalatarjonnasta, superärsyttäviä isosiskoja ja pikkuveljiä. Kiire töihin, kouluun ja päiväkotiin. Kello käy, hop hop.
Päiväkodin pihalta säkällä viimeinen vapaa ruutu. Turvavyöt irti. Uhmakiukku siitä, millä tavoin tullaan autosta ulos. Minuutit kuluvat.
Kaksivuotias rauhoittuu. Hänellä ei ole mihinkään kiire. Hän katselee parkkipaikan reunalla uteliaana ympärilleen ja huomaa jotain aivan ihanaa. Hän tarkastelee läheisen puun oksia pää vinossa ja huokaa syvään säteilevä hymy kasvoillaan.
‒ Haluaisin kiivetä puuhun ja katsoa oravana aurinkoa sieltä puusta.
Niin, niin minäkin rakkaani. Niin minäkin.
Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai pixabay.com.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Eilinen oli niin upea ilta töissä, että siitä varmastikin kirjoitan jotain blogiin. Illan kruunasi @pirkkalan.karnevaalit ja CatCat. Kurkkaa stoorit! #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: