Yleinen 19.12.2016

19. luukku: Miehet tarvitsisivat vastineen gynekologilla käymiseen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

On muistettava vaihtaa puhtaat pikkarit. On ehdittävä käydä pesulla. On muistettava ottaa pitkä paita, että ei joudu kävelemään elämän pisimpiä askeleita persus paljaana. On päätettävä, jättääkö sukat vai ei. Täytyykö sheivata? Mitä jos mukana on harjoittelija? Entä jos lääkärinä onkin perhetuttu mies? Täytyy pakoilla tuttuja odotushuoneessa, oli syynä sitten perheenlisäys, abortti, hiivatulehdus tai vaikka klamydia. Mikä tahansa näistä, ei sen väliä, niin puolituttu viestittää jo bestikselleen, että ”Et ikinä usko, kuka tuli just gynen huoneesta! On niin salee paksuna, taas!”.Hyvät naiset, on kunnia-asia olla nainen, mutta kuka nauttii gynekologilla käymisestä? Jos haluat itkeä ja nauraa, hävetä ja tulla ymmärretyksi, lue tästä postaus Gynekologisen tutkimuksen suurimmat haasteet. Allekirjoitatko kaikki nämä?

Tuo aiempi postaukseni kirjoitti hyviä nauruja ja hyvää keskustelua. Tämän päivän blogijoulukalenterini oivallus kuuluu: tasa-arvon nimissä myös miehet tarvitsisivat vähintään kerran vuodessa tutkimuksen, jossa kaunis sairaanhoitajaopiskelija pitää heidän kulkusistaan kiinni.

Kannatatko?

Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai pixabay.com.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Hih, kiitos!

1 vastaus

Tuo sun gynepostaus oli kyllä niin hyvä. 🙂

1 vastaus

Hih, kiitos!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Ihanan ystävän tekemä kampaus illan juhliin kesti hienosti. Onnea on ystävä, jonka luo voi tulla letitettäväksi tuosta noin vain. 💕

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: