Yleinen 22.12.2016

22. luukku: Rauhoitu jouluun harrastusten ja arjen keskellä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Joulun aika tuo kaivatun hengähdystauon työstä, koulusta, opiskelusta, päiväkotielämästä ja harrastuksista. Kun illat eivät täyty sählytreeneistä, tanssikoulusta ja partiosta, saa luvan kanssa käpertyä sohvannurkkaan.
Harrastuksia on hyvä olla jokaisella, olivat ne sitten ohjattuja tai itsekseen kotona harrastettavia.
‒ Milloin olet onnellinen, kysyin 4-vuotiaalta tyttäreltäni vuosia sitten ollessani hoitovapaalla kotona hänen ja hänen 1-vuotiaan pikkuveljensä kanssa.
‒ Silloin, kun minä saan mennä yksin kerhoon vähän rauhoittumaan, hän vastasi.
Selasin kansalaisopiston esitettä innoissani ja kyselin 4‒5-vuotiaalta tyttäreltäni, että mikä kuulostaisi hänen mielestään kivimmalta: muskari, sirkuskoulu, kuviskerho vai satujumppa.
‒ Satujumppa, hän vastasi kohteliaasti, mutta jatkoi vielä.
‒ Mutta minä kyllä haluaisin mieluiten ihan vapaa-aikaa täällä kodissa.
Ihanaa vapaa-aikaa jouluna kaikille! Aaton postauksen jälkeen blogi siirtyy joululomalle. Tavataan joskus tammikuussa!
Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai pixabay.com.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Eilinen oli niin upea ilta töissä, että siitä varmastikin kirjoitan jotain blogiin. Illan kruunasi @pirkkalan.karnevaalit ja CatCat. Kurkkaa stoorit! #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: