Yleinen 9.1.2017
TEKSTI Hanna

Seuraa blogia somessa! (Mukana arvonta)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Joko seuraat Yli pyykkivuorten -blogia myös somessa? Facebookia seuraamalla näkee kätevästi heti kaikki uusimmat postaukset ja voi osallistua kenties helpommin bloggausaiheista virinneisiin keskusteluihin. Tästä löydät blogin Facebook-sivun.
Meidän arjesta näkee välähdyksiä postaustahtia huomattavasti useammin Instagramista. Löydät meidät nimellä @hanna.ylipyykkivuorten. Löydät Ig-tilin tästä.
Aloitin juuri Instagrammissa kilpailun, jossa arvon kaikille seuraajille ja kaverin tägänneille Martinex Oy:n kotimaisen pipon, jossa seikkailee Herra Hakkarainen. Pipo on kokoa 50/52, joten se menee isommankin Mauri Kunnas -fanin päähän.
Arvonta-aikaa on 15.1. asti. Siis seuraa ja tägää kaverit, jotka voisivat myös kiinnostua arvonnasta, niin olet mukana!

 

Tavataan myös FB:ssa ja Ig:ssa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sisällä kesä, ulkona talvi. #18astetta #helmikuu #talvi #winter #orkidea #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: