Lapsi leikkasi itselleen sivukaljun. Katso tilanne nyt!

Muistaako joku, miten järkytyin syyskuussa, kun huomasin Aavan leikanneen itse hiuksiaan? Olimme kasvattaneet hänen etuhiuksiaan pois jo kolmen vuoden ajan, mutta kampauspäällä leikkiessään hän oli saanut kuningasidean… Löysin roskiksesta kasan kummastakin vaaleasta päästä leikattua hiusta. Lue postaus tästä.
Aava sanoi, että etuhiukset olivat tulleet eteen, joten hän leikkasi ne pois. Hän todella leikkasi ne pois, ihan kokonaan.

Aava ei jättänyt kampaajaelämystään siihen, vaan päätti jatkaa leikkaamista vielä sivukaljun puolelle…Huh hei, tällä äidillä kesti hetki toipua tästä kauneusoperaatiosta. Alussa Aava halusi koko ajan kankaisen pannan, kun ei itsekään oikein pitänyt nyrhitystä kuontalosta. Ei vaikka alussa sanoi kyllä kovastikin tykkäävänsä.

Vaan onneksi hiukset kasvoivat yllättävän nopeasti. Tässä pari huonolaatuista kuvaa tilanteesta nyt. Aika söpö, eikö!? Vahingosta viisastuneena hän odottaa itse koko ajan, että etuhiukset kasvavat kunnolla pois. No, onpa nyt kokeiltu tämäkin kampaus, josta minä kyllä yllättäen pidän paljonkin.

Ovatko teillä lapset kokeilleet saksien voimaa omaan, sisaruksen tai kaverin päähän?

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Skandaali is my middle name 😀 Meillä ei isommat ole ikinä tehneet tällaista. Aavakin on jo 5-vuotias, joten enpä uskonut tällaista tapahtuvan. No, hän vain vähän kokeili kuulemma…

Avatar

On, on, kuopuspoika leikkasi otstukkansa juurikin teidän mallilla. Lähdettiin reissuun ja autonkuljettaja kysyi pojalta "Äitikö sun tukan on leikannut…"

Avatar

Auts ja heh! Mut tiedän siis tunteen…

Avatar

Hih, meillä esikoinen harjoitteli samalla tavalla saksien käyttöä…

Avatar

Voi ei 😀

Avatar

Heh, kun niistä otsikoista puhuttiin (Mitä Pyykkivuoro-Hanna söi brunssilla), niin tässä on kanssa hyvää seiskapäivähenkistä skandaalinkäryä ? "Katso kuvat" ? Meillä ei onneksi ole vielä löydetty saksia ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä