DIY: Värjää prinsessalle pinkki päiväpeitto halvalla

Tapetti Värisilmän Everyday life -tapettimalliston Graphic lily. Aiempi blogiyhteistyö.
Muutimme uuteen kotiimme alkusyksystä. Pikku hiljaa esittelen tässä kotiamme (lue tästä postaus olohuoneesta ja tästä keittiöstä). Aavan huoneen esittely on ollut koko ajan mielessä, mutta huoneesta on puuttunut monta juttua ja puuttuu yhä. Toivon, että voisin jo ensi viikolla esitellä valmiin huoneen!
Vaihdoimme Aavan huoneeseen ennen muuttoamme tapetit. Valitsimme huoneeseen Värisilmän Everyday life -tapettimalliston Graphic lily -kuitutapetin, jossa valkealla pohjalla näkyy liljojen ääriviivoja. Tapetti on ihana, mutta aika valkea.
Maalasin Aavan huoneen kerrossängyn pähkinästä valkeaksi (lue tästä postaus kerrossängyn maalaamisesta). Jätimme hänen huoneeseensa kerrossängyn, kun se on tukeva ja laadukas sänky. Näin meillä on aina kätevästi yökyläilijälle sänky valmiina.
Aavalla oli kummassakin sängyssä Ikean valkean päiväpeitto. Olen tässä katsellut Aavan huonetta koko syksyn ja todennut, että näyttää liian valkealta…
In the little cottage -blogissa oli äskettäin vinkki värjätä äitiyspakkauksen vaatteet värillä, josta itse pitää. Siitä sain vinkin värjätä päiväpeitot.
Ostin vähän alle kahdeksan euron pesukonevärin ihan automarketista ja laitoin kummankin päiväpeiton väripussin kanssa pesukoneeseen. Pesu värin kanssa, pesu pesuaineen kanssa, kuivaus ja tsadam: tasainen, täydellinen, tyttömäinen väri! Lisää väriä huoneeseen!
Olemme kyllä Aavan kanssa nyt aivan ihastuneita huoneen uuteen värimaailmaan! Uskon, että nämä päiväpeitot saa kyllä myytyä, kun Aava kasvaa pinkistä prinsessamaailmasta ohi. Onneksi siihen on vielä paljon aikaa!
Eikö tullutkin hienot päiväpeitot! Oletteko te värjäilleet jotain pesukoneväreillä? Ainakin mustia farkkuja kannattaa värjätä, että saa polvetkin taas mustiksi!

Kommentit

10 kommenttia
Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kuulostaa hyvältä!

Avatar

Tuli kyllä ihanan väriset päiväpeitot!:)

Avatar

Kiitos, niin minunkin mielestä! Halvalla saa sitten uudet Ikeasta, kun näiden aika on ohi.

Avatar

Onpas pirtsakat peitot! Oon värjänny pesukoneess elähtäneitä harsoja, niistä tuli kuin uusia. ?

Avatar

Kiitos! Hyvä idea tuokin! Enpä aikoinaan tajunnut.

Avatar

Mulla on tapana värjätä housuja, takkeja, trikoovaatteita ja kaikkea mitä nyt vaan tulee mieleen. Varsinkin sellaiset vaatteet, jotka jäisivät kaappiin tylsän tai kulahtaneen värin takia, on kiva värjätä. Ja yleensä sitten samaan koneeseen heitän pyyhkeitä tai vaikka tyynyliinoja, jos kaipaan niihin uutta väriä.

Avatar

Pitää minunkin nyt yrittää muistaa tää juttu!

Avatar

Ja piti vielä sanoa, että tulipa pirtsakat ja ihanat noista Aavan peitoista!

Avatar

Kiitos, ne on ihanat!

Avatar

Olen värjännyt mustia puuvillafarkkuja ja on tullut parempi väri kuin uutena.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä