Yleinen 26.1.2017

Pääsimme Pikku Kakkosen Seikkailukoneen kuvauksiin!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

“Ylös eteen oikeaan, alas taakse vasempaan, seikkailun voi löytää ihan mistä vaan!”

 

Tätä yllä olevaa laulua on meillä laulettu nyt jo lähes viikko leikkien keskellä sekä varsinkin automatkoilla päiväkotiin. Tuo laulu on Pikku Kakkosen uuden Seikkailukone-sarjan tunnuslaulu.
Satuin huomaamaan ennen joulua Facebookissa Ylen ilmoituksen, jossa 40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Pikku Kakkonen kutsui lapsia mukaan studioon. Varasin heti minulle ja Aavalle paikan mukaan, ja niin pääsimme viettämään jännittävän aamupäivän Ylen Tohlopin studiolla viime viikon lauantaina.
Pieni briiffaus alkuun.
Pikku Kakkosen lauantaiaamuissa esitettävään Seikkailukone-sarjaan kutsuttiin lapsia mukaan yleisöön leikkimään ja laulamaan. Lapset saivat istua värikkäillä penkeillä, ja me vanhemmat istuimme kauempana studion reunalla. Saimme luvan ottaa kuvia, mutta en uskaltanut käyttää salamaa, että en häirinnyt suoran lähetyksen tyyliin tehtävää keskeytymätöntä kuvausta.
Kohta alkaa kuvaus!
Kuvausten aikana noin 50 arviolta 2‒7-vuotiasta lasta istui hievahtamatta ja hiljaa seikkailun etenemistä seuraten. Lapset leikkivät ja lauloivat pyydettäessä innokkaana mukana. Vapaaehtoisia leikkijöitä ei tarvinnut montaa kertaa kysyä: melkein kaikki olisivat halunneet eteen suorittamaan hauskoja tehtäviä. Jutun juonena oli seikkailukoneesta paljastuva kartta, jonka avulla alkoi hauska matka leikkeineen ja lauluineen.
Pikku Kakkosen uusi hahmo Heppu, tutut juontajat ja studio-orkesteri vetivät kyllä aikuisetkin mukaansa niin, että kumpikin tuona aamuna kuvattavista jaksoista tuntui loppuvan ihan kesken, silloin kun oli kaikista kivointa.
Meillä oli kyllä ihan älyttömän hauskaa, olimme ihan suut korvissa koko päivän ja kerroimme kaikille kaiken. Jaksot, joissa Aava on mukana tulevat ulos 4.2. ja 25.2. Odotamme innolla!
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Voi kiitos 🙂

1 vastaus

Olettepa nätti parivaljakko! 🙂 Ja kivalta näytti menokin.

1 vastaus

Voi kiitos 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hänellä oli viime yönä unikavereina vain 21 rakkainta pehmolelua. 💕😁 #kaksplusblogit #kaksplus #lapsiperhe #äitibloggaaja #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: