Yleinen 21.2.2017

Norppalive ja Pullervo palaavat keväällä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Pienestä sitä voikin ihminen tulla onnelliseksi! Minä tulin onnelliseksi siitä, että tänään tiistaina tiedotusvälineet uutisoivat norppaliven palaavan keväällä! Kyseessä on siis viime keväänä alkanut livekamerataltiointi, joka kuvaa Saimaalla kalliota, jossa saimaannorpat lepäilevät keväällä. Norppia voi seurata livenä, ja minähän seuraan!
Olen kasvanut lapsuuteni Itä-Suomessa Rantasalmella ja Punkaharjulla ja ollut kesät mökillä Savonlinnassa, jotka kaikki ovat saimaannorppien levinnäisyysalueella. Itäsuomalaisuus asuu minussa syvällä, ja osa sitä on rakkaus ja ihailu näitä äärettömän harvinaisia norppia kohtaan.
Itse olen nähnyt vain kerran norpan  kaukaa, mutta lapset näkivät muutama kesä sitten onkireissullaan ihan läheltä norpan. Kirjoitin siitä ja Norppalivestä tässä postauksessa. (Omien vanhojen postausten lukeminen on muuten vähän kuin lukisi yläasteaikaista päiväkirjaa: tosi noloa ja vähän hellyttävää. Suo anteeksi vanhan postauksen ulkoasu…)
Norppalive tuo minulle kaivatun palan itäsuomalaisuutta tänne pirkanmaalle. Olen innoissani kuin lapset lelukaupassa. Minun Siirini, minun Pullervoni! Aion pitää livelähetystä päällä aina, kun voin! Kiitos WWF, jään odottamaan kevättä innolla!

 

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa postaus tästä täydellisestä rippimekosta. Postaus on hyvin harvinainen laatuaan: sain myös näyttää tyttäreni kauniit kasvot. #linkkiprofiilissa #rippijuhlat #ripari #ripari2018 #rippimekko #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: