Yleinen 12.4.2017

Valokuvat sisustuksessa. Mukana arvonta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Yhteistyössä Perfect Home

Rakastuin siihen jo monta vuotta sitten asuessamme Jyväskylässä. Tiedättekö sen tunteen, kun löytää jotain, mistä tietää heti, että tuo on minun juttuni? Minä löysin sen jutun kodinsisustus- ja lahjatavaratuotteita myyvästä kotimyyntiyritys Perfect Homesta. Erityisesti rakastuin yrityksen valokuvakehyksiin, joita aloin heti himoita.

Aloin heti ensimmäisiltä kutsuilta kerätä Perfect Homen Vit Lilja -astiastoa, jota rakastan yhä. Tykkään astioiden muotoilusta ja valkoisesta väristä, joka sopii sekä mustaan että beigeen, jota väriä on keittiössämme. Aika monissa postauksissa ja Instagramissa @hanna.ylipyykkivuorten on vilahdellut nämä astiamme.

Keittiö, kodin sisustaminen

Kodin sisustaminen, Ikea Liatorp

Kodin sisustaminen, Vit Lilja

Esittelin joku aika sitten keittiötämme (tässä postauksessa), jonka tapettiseinälle en ollut keksinyt mitään kivaa taulua. Perfect Homen kuvastoa selaillessani pysähdyin kerta toisensa jälkeen upean Trento-kehyksen kohdalle ja päätin, että alan sen ympärille rakentamaan keittiön seinän sisustusta. Haluan kaikkialle ympärilleni valokuvia, joten isoimmalla Trento-kehyksellä sain taas yhdeksän uutta kuvaa esille. Löysin kehyksen kaveriksi Ikeasta tauluhyllyn, johon kehystin Pikkunorsun pari korttia ja lisäsin muutaman muun sisustusesineen. Valmis seinä! Tykkään!

sisustaminen, keittiö

Trento, sisustaminen, Perfect Home

Sisustaminen, koti

Toinen iso Perfect Homen kehys on meidän olohuoneessamme. Se on ostettu niin monta vuotta sitten, että sitä ei valitettavasti ole enää mallistossa. Kehykseen olen kerännyt vanhempiemme, sisarustemme ja lasten serkkujen kuvia. Siitä puuttuu pari serkkua, joten pitäisi kiireellä päivittää kuvat! Olohuoneemme näkyy muun muassa tässä postauksessa.

Olohuone, kodin sisustaminen

Valokuvakehys, kodin sisustaminen

kodin sisustaminen

Keittiössämme olevan, kauan sitten tilatun säilytyslaatikon uudistettua versiota saa yhä tilattua! Siihen voi asettaa vaikka seisovan pöydän päähän haarukat, veitset ja servetit tai tuoda kesällä terassille vaikka patonkeja, pillejä tai juomia.

kodin sisustaminen, keittiö

Aavan huoneessa on joulun aikaan kotikutsuilta ystäväni luota ostamani, pattereilla toimiva sydän. Se toimii Aavalla yövalona ympäri vuoden. Kurkista Aavan huonetta tästä. Aavan huoneessakin on paljon valokuvia, ihanimpina kolme Valokuvauspalvelu Markku Rintalan ottamaa prinsessakuvaa.

lastenhuone, sisustaminen

Puolapuut saatu Suomen Voimistelutuotteelta.

 

lastenhuone, kodin sisustaminen

Valokuvat Valokuvauspalvelu Markku Rintala, Tampere

Harvaa firmaa hehkutan näin, mutta kun tästä minä vain niin tykkään. Tuotteita voi tilata edustajan kautta joko suoraan tai kotikutsuilta (jos järjestät Pirkanmaalla, niin minä tulen!). Pirkanmaalla voit tilata tuotteita Annika Suoniemeltä, jonka Facebook-sivulle pääset tästä.

Uusin hankintani on kiviset Ardesia tapaslautaset, joihin on hauska kattaa vaikka juustoja, vinirypäleitä ja suolakeksejä. Ilokseni sain Annikalta teille arvottavaksi Ardesia-sarjan lasinaluset, jotka ovat upeita myös tuikun alla tai vaikka neliöksi kasattuna leveän maljakon alla. Lasinalusia on pakkauksessa neljä kappaletta.

astiasto, kodin sisustaminen

Osallistu arvontaan kertomalla, mistä Perfect Homen sarjasta tai tuotteesta tykkäät eniten. Kuvastoa pääset selailemaan tästä. Esimerkiksi My first year -valokuvakehys sivulla 38 on täydellinen ristiäis- tai nimiäislahja! Olen pohtinut, että ostaisin sen kaikille kolmelle lapselle ja tilaisin kuvia näin jälkikäteen, mutta A:n mielestä kuvia ei tarvitse hirveästi enää. En siis todellakaan näyttänyt tässä teille kaikkia esillä olevia kuvia, heh.

Osallistu Ardesia-sarjan lasinalusten arvontaan jättämällä vastauksesi blogin kommenttikenttään ti 18.4. kello 23.59 mennessä. Onnea arvontaan!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (25)

Tuo seinäkello on kyllä tosi hieno. Kaksi kertaa olen käynyt Perfect Home- kutsuilla, tuotteet ovat tosi kivoja ja kauniita. Patterilla toimivat kynttilät ovat kyllä suosikkini, niitä meillä on monessa värissä. Ovat todella aidon kynttilän näköisiä, mutta kuitenkin paloturvallisia lapsi- ja koiraperheessä.

1 vastaus

Wellington square seinäkello on ihana, iso ja selkeä. Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Pitääpä katsoa minunkin sitä!

1 vastaus

Juliette-lasit näyttivät kauniilta. Meidän arkieteiseen taas tarvisi seinällisen verran isoja koukkuja. Sopisivat talon henkeen ja toive olisi, että lasten takit osuisivat lattian sijasta koukuille…

1 vastaus

Nooh… Siitä en tiedä 🙂 Ehkä ne joskus menee naulakkoon asti.

1 vastaus

Kynttilänjalka 5:lle kynttilälle. Olen metsästänyt sellaista jo jonkin aikaa. Mukana arvonnassa

1 vastaus

🙂

1 vastaus

Montpellier hylly 7 laatikolla, kaunis ja kotimme tyyliin sopiva. Menee kyllä harkintaan…

Mukana arvonnassa!

1 vastaus

Kannattaa harkita!

1 vastaus

Mukana.:)

1 vastaus

🙂

1 vastaus

Marseille säilytyskorit miellyttivät silmää, mukana arvonnassa!

1 vastaus

Ne on kyllä kivoja!

1 vastaus

Aida sarja ja erityisesti Aida kattovalaisin on mielenkiintoinen 🙂 mukana arvonnassa. 🙂

1 vastaus

Pitääpä kurkistaa minunkin tuota sarjaa!

1 vastaus

Vit lilja on ehdoton suosikkini ?

1 vastaus

Se on niin ihana!

1 vastaus

Perfect Home on minunkin suosikkini. Tykkään lähes kaikista valokuvakehyksistä, Madrid-kynttilänjaloista ja uudesta kuvastosta erityisesti Newport-naulakko/hylly olisi ihanaa hankkia.

1 vastaus

Harvinaista, että meillä on sama sisustusmaku, kun yleensä se eroaa. 🙂

1 vastaus

Vit lilja -astiastosta haaveilin kauan sitten. Ja nyt se heräsi uudelleen.. ❤️ Paljon ihania ja kauniita tuotteita! Mukana arvonnassa ?

1 vastaus

Ne on kyllä niin ihania!

1 vastaus

Exclusive-kynttilänjalat olisivat upeat.

1 vastaus

Newport-sarja. Erityisesti tuo Carpe diem-seinätaulu.

1 vastaus

Vit Lilja on ehdoton lempparini =).

1 vastaus

Vit Lilja astiat ovat lemppareitani <3 🙂

1 vastaus

Tuo seinäkello on kyllä tosi hieno. Kaksi kertaa olen käynyt Perfect Home- kutsuilla, tuotteet ovat tosi kivoja ja kauniita. Patterilla toimivat kynttilät ovat kyllä suosikkini, niitä meillä on monessa värissä. Ovat todella aidon kynttilän näköisiä, mutta kuitenkin paloturvallisia lapsi- ja koiraperheessä.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Ihanan ystävän tekemä kampaus, joka kesti hienosti illan juhlat. Onnea on ystävä, jonka luo voi tulla letitettäväksi tuosta noin vain. 💕

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: