Yleinen 1.5.2017

Aavan unelmien synttärilahja: DIY keppihevonen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

DIY keppihevonen

Meidän 6-vuotias Aava rakastaa yli kaiken yksisarvisia. Joku aika sitten törmäsin Facebookissa ystäväni tyttären tekemiin ihan uskomattoman hienoihin keppihevosiin. Kysyin voisinko tilata tytöltä Aavalle synttärilahjaksi samanlaisen keppihevosen, mutta yksisarvisena. Netissä nimeä Avia käyttävä ilmiömäisen taitava keppihevosten tekijä suostui heti yrittämään yksisarvisen tekoa – ja onnistuikin ihan älyttömän hyvin!

Voitte uskoa Aavan riemun, kun hän avasi synttäriaamuna lahjansa! Vaaleanpunainen yksisarvinen!

DIY keppihevostalli

keppihevosratsastus

DIY keppihevostalli

Avia, joka täyttää tänä vuonna 14 vuotta, on tehnyt nyt vuoden näitä keppihevosia. Hän vain kuulemma etsi netistä kaavat ja alkoi tehdä. Ensimmäiset keppihevoset tehtyään hän jätti valmiit kaavat ja tekee kaavat nykyään itse. Olen jotenkin niin mykistynyt tästä 7.-luokkalaisen taidosta, että halusin kertoa siitä teillekin. Ihan siis tilasin tämän keppihevosen itse, eikä siitä summasta jäänyt materiaalien ja postikulujen jälkeen tekijälle kovinkaan paljoa palkkaa. Ihan siis vinkkinä teille muillekin, jos löytyy keppihevosharrastajia ja heppafaneja.

Avian keppihevostalli Naritin hevosia näkee Instagramin ja Youtuben tililtä @khtnarit. Siis ihan älyttömän hienoja hevosia! Osa hevosista on Avian tekemiä ja osa hänen ystäviensä tekemiä.

keppihevonen Avia

Kuvankaappaus Instagram-tililtä @khtnarit. Osa hevosista on Avian ja osa hänen ystäviensä tekemiä.

Avia harrastaa keppihevosratsastusta, joka on jo aika suosittua tyttöjen keskuudessa. Hän aloitti harrastuksensa jo ensimmäisellä luokalla, joten täytyy katsoa, innostuuko Aavakin kohta. Saakohan kisoihin tulla yksisarvisella, joka kuulemma osaa myös lentää!? Heh.

Yksisarvinen

Tapetti Graphic Lily saatu Värisilmältä.

Harrastetaanko teillä keppihevosratsastusta? Minkä ikäinen teillä sitä harrastaa? Löytyykö teiltä yksisarvisfaneja?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Kiva, että pidät, hauska harrastus!

1 vastaus

Ihastelin juurikin pari kuukautta sitten tuollaisen tallin kuvia, kun suunnittelin kepparin ompelua 🙂 Hienoja ovat hevoset ja taitava nuori. Minä päädyin tekemään hepan siis itse, mutta hän ei ole vaaleanpunainen, eikä hänellä ole sarvea. Rakastettu keppari hänestäkin sitten kuitenkin tuli. Mattoja käännettiin muutama rullalle ja saatiin hyppyesteet.

1 vastaus

Pisteet sulle, että teit itse! 🙂

1 vastaus

Keppihevoset kiinnostavat täälläkin lapsia. Hauskoja leluja 🙂
http://westendmum.fi

1 vastaus

On kyllä ihania heppoja!

1 vastaus

Meillä on selvitty ilman keppihevosvillitystä. Tosin sen tilalla on luistelu ja kynsien teko sekä maskeeraus. ?

1 vastaus

Meilläkään Matilda ei ole ikinä innostunut tästä. Sen sijaan hänellä on tasaisin väliajoin vaihtuva uusi kiinnostuksen kohde. Tällä hetkellä se on Musically-videot.

1 vastaus

Meillä on kahdella tytöllä (7 ja 10 v) nyt yhteensä varmaan toistakymmentä kepparia. Ne jotenkin lisääntyvät aivan vaivihkaa ? Toistaiseksi ovat mummin tekemiä, ja muutama ”kaupan kepparikin” tuunattuna mahtuu joukkoon, ”sukkakeppareita” tekevät jo itsekin aina välillä. Mun suosikki on kuitenkin tallistamme asusteleva keppinorsu ? Nuorempi tyttö fanittaa norsuja ja kun mummi muutama vuosi sitten ompeli isosiskolle ja serkkutytölle keppareita, tilasi nuorempi itselleen keppinorsun! Ja ihana mummi, hän todella teki meille keppinorsun ??

1 vastaus

Voin kuvitella, miten ihana on keppinorsu! Olis kiva nähdä kuva teidän keppihevostallin ratsuista! Laita blogin Facebook-sivulle, jos haluat 🙂

1 vastaus

Juu. Tyttö 13v harrastaa ja keppareita kymmenittäin. Tyttö myös saman ikäisen kaverin kanssa pitää käsityötiliä instagramissa ja tekevät myyntiin heppoja.

1 vastaus

Vau, taitavia tyttöjä!

1 vastaus

Tosi ihana idea tehdä omia keppareita ensi viikolla mäkin alan tehdä kippari tunteja 3-11v. Lotilankoulun pihalla keskiviikkona kello:17.00

1 vastaus

Kiva, että pidät, hauska harrastus!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Vielä saan pitää sinua kädestä. 💕 #kaksplusblogit #äitibloggaaja #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: