Aavan unelmien synttärilahja: DIY keppihevonen

Itse tehty keppihevonen on ihan paras juttu ikinä!

Meidän 6-vuotias Aava rakastaa yli kaiken yksisarvisia. Joku aika sitten törmäsin Facebookissa ystäväni tyttären tekemiin ihan uskomattoman hienoihin keppihevosiin. Kysyin voisinko tilata tytöltä Aavalle synttärilahjaksi samanlaisen keppihevosen, mutta yksisarvisena. Netissä nimeä Avia käyttävä ilmiömäisen taitava keppihevosten tekijä suostui heti yrittämään yksisarvisen tekoa – ja onnistuikin ihan älyttömän hyvin!

Voitte uskoa Aavan riemun, kun hän avasi synttäriaamuna lahjansa! Vaaleanpunainen yksisarvinen!

DIY keppihevonen DIY keppihevonen keppihevonen DIY keppihevonen

Avia, joka täyttää tänä vuonna 14 vuotta, on tehnyt nyt vuoden näitä keppihevosia. Hän vain kuulemma etsi netistä kaavat ja alkoi tehdä. Ensimmäiset keppihevoset tehtyään hän jätti valmiit kaavat ja tekee kaavat nykyään itse. Olen jotenkin niin mykistynyt tästä 7.-luokkalaisen taidosta, että halusin kertoa siitä teillekin. Ihan siis tilasin tämän keppihevosen itse, eikä siitä summasta jäänyt materiaalien ja postikulujen jälkeen tekijälle kovinkaan paljoa palkkaa. Ihan siis vinkkinä teille muillekin, jos löytyy keppihevosharrastajia ja heppafaneja.

Avian keppihevostalli Naritin hevosia näkee Instagramin ja Youtuben tililtä @khtnarit. Siis ihan älyttömän hienoja hevosia! Osa hevosista on Avian tekemiä ja osa hänen ystäviensä tekemiä.

keppihevonen Avia

Kuvankaappaus Instagram-tililtä @khtnarit. Osa hevosista on Avian ja osa hänen ystäviensä tekemiä.

Avia harrastaa keppihevosratsastusta, joka on jo aika suosittua tyttöjen keskuudessa. Hän aloitti harrastuksensa jo ensimmäisellä luokalla, joten täytyy katsoa, innostuuko Aavakin kohta. Saakohan kisoihin tulla yksisarvisella, joka kuulemma osaa myös lentää!? Heh.

keppihevonen

Tapetti Graphic Lily saatu Värisilmältä.

Löytyykö teiltä yksi tai useampi keppihevonen? Harrastetaanko teillä keppihevosratsastusta? Minkä ikäinen teillä sitä harrastaa? Löytyykö teiltä yksisarvisfaneja?

Kommentit

14 kommenttia
Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Ihana harrastus sulla! Mikä sun kepparin nimi ja rotu on?

Avatar

Ihastelin juurikin pari kuukautta sitten tuollaisen tallin kuvia, kun suunnittelin kepparin ompelua 🙂 Hienoja ovat hevoset ja taitava nuori. Minä päädyin tekemään hepan siis itse, mutta hän ei ole vaaleanpunainen, eikä hänellä ole sarvea. Rakastettu keppari hänestäkin sitten kuitenkin tuli. Mattoja käännettiin muutama rullalle ja saatiin hyppyesteet.

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Pisteet sulle, että teit itse! 🙂

Avatar

Keppihevoset kiinnostavat täälläkin lapsia. Hauskoja leluja 🙂
http://westendmum.fi

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

On kyllä ihania heppoja!

Avatar

Meillä on selvitty ilman keppihevosvillitystä. Tosin sen tilalla on luistelu ja kynsien teko sekä maskeeraus. ?

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Meilläkään Matilda ei ole ikinä innostunut tästä. Sen sijaan hänellä on tasaisin väliajoin vaihtuva uusi kiinnostuksen kohde. Tällä hetkellä se on Musically-videot.

Avatar

Meillä on kahdella tytöllä (7 ja 10 v) nyt yhteensä varmaan toistakymmentä kepparia. Ne jotenkin lisääntyvät aivan vaivihkaa ? Toistaiseksi ovat mummin tekemiä, ja muutama ”kaupan kepparikin” tuunattuna mahtuu joukkoon, ”sukkakeppareita” tekevät jo itsekin aina välillä. Mun suosikki on kuitenkin tallistamme asusteleva keppinorsu ? Nuorempi tyttö fanittaa norsuja ja kun mummi muutama vuosi sitten ompeli isosiskolle ja serkkutytölle keppareita, tilasi nuorempi itselleen keppinorsun! Ja ihana mummi, hän todella teki meille keppinorsun ??

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Voin kuvitella, miten ihana on keppinorsu! Olis kiva nähdä kuva teidän keppihevostallin ratsuista! Laita blogin Facebook-sivulle, jos haluat 🙂

Avatar

Juu. Tyttö 13v harrastaa ja keppareita kymmenittäin. Tyttö myös saman ikäisen kaverin kanssa pitää käsityötiliä instagramissa ja tekevät myyntiin heppoja.

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Vau, taitavia tyttöjä!

Avatar

Tosi ihana idea tehdä omia keppareita ensi viikolla mäkin alan tehdä kippari tunteja 3-11v. Lotilankoulun pihalla keskiviikkona kello:17.00

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kiva, että pidät, hauska harrastus!

Avatar

Mä harrastan keppareita. Omistan yhden kepparin jonka lahjaksi saadessani innostuin keppareista. Käyn maastossa, hypin esteitä ja ratsastan koulua. Keppihevosratsastus on parasta! Olen siis 10v.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä