Onko oma aika itsekkyyttä lasten ollessa pieniä?

Kaupallinen yhteistyö Sitly.fi

vauva, lapsiperhe

Mitä tehdä, jos isovanhemmat asuvat kaukana tai he eivät voi syystä tai toisesta auttaa lapsiperhearjessa mitenkään? Mitä voi tehdä, jos toinen on töissä ja toisen on pakko mennä vaikka hammaslääkäriin? Miten pääsisi edes joskus puolison kanssa jonnekin kahdestaan, jos ei tunne läheltä ketään, joka voisi auttaa?

Onko itsekästä vaatia omaa tai puolison kanssa vietettyä aikaa silloin, kun lapset ovat pieniä? Täytyykö vain tyytyä siihen, että lasten ollessa pieniä ollaan vain kotona tai otetaan lapset aina mukaan?

Entä jos edes ihan pikkuisen tekisi mieli mennä käymään leffassa, keikalla, yksillä tai ihan vaikka vaan lenkillä? Täytyykö parisuhdeaika unohtaa kymmeneksi vuodeksi vai onko itsekästä päättää, että nyt me teemme jotain ihan kahdestaan?

sisarukset

Älä unohda itseäsi – tilaa lapsenvahti

Minun mielestäni lasten takia ei tarvitse unohtaa sitä, että on aikuinen, että on minä ja että on parisuhteessa. Aikaa itselle ja parisuhteelle on vain otettava, vaikka kuinka kirpaisisi. Edes joskus, edes ihan pikkuisen kerrallaan.

Jos tilanne on sama kuin meillä, että sukulaiset asuvat kaukana (meillä 400 km:n päässä, lue tästä), voi olla helpointa pyytää avuksi ihan ulkopuolinen lapsenvahti. Mistä sellaisia löytää, jos ei tunne ketään? No, internetistä!

babysitter.fi

Etsi teille sopiva hoitaja – arvonta!

Sitly.fi on palvelu, jossa lapsenvahdit ja lapsenvahtia etsivät kohtaavat. Sitly.fi informoi säännöllisesti uusista rekisteröityneistä lastenhoitajista ja lapsenvahdeista sekä perheistä, jotka etsivät lastenhoitajaa tai lapsenvahtia. Palvelussa etsitään lapsenvahtia ja lastenhoitajan työtä yhdessä ihan oman kodin läheltä, omasta kotikunnasta. Palvelussa voit rekisteröityä joko lapsenvahdiksi tai perheeksi, joka etsii juuri sitä oikeaa lapsenvahtia.

Sitly.fi on tutustumisen arvoinen palvelu erityisesti sinulle, jolla ei ole lähellä tukiverkkoja tai joka ei halua aina rasittaa lähimpiä, kun haluaa tai joutuu pienen hetken olla ilman perheen pienimpiä.

Saan järjestää teille lukijoilleni arvonnan, jossa yksi onnekas voittaa Sitly.fin 12 kuukauden Premium-jäsenyyden (palkinnon arvo on 84 euroa) helpottaakseen sopivan lapsenvahdin löytämistä.

Osallistu arvontaan jättämällä blogin kommenttikenttään maininta siitä, mitä sinä tekisit, jos saisit hetkeksi lapsenvahdin. Mitä unelmoit tekeväsi hetkenä, jolloin joku muu hoitaa lapsiasi? Osallistu arvontaan 22.7.2017 mennessä.

Kommentit

17 kommenttia
Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Mäkin yritän sitä!

Avatar

Haluaisin itselleni hemmotteluhetken: polskuttelua kylpylässä, hierontaa, hiusten leikkuun ja hyvää ruokaa ilman kiirettä ja keskeytyksiä. <3
T. 6-, 4- ja kohta 2-vuotiaan äiti

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kuulostaisi kyllä ihanalta!

Avatar

Opiskelisin.

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

🙂

Avatar

Käytäisiin miehen kanssa elokuvissa ja syömässä ravintolassa, viime kerrasta on jo aikaa. Siispä mukana arvonnassa!

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

🙂

Avatar

Lähdettäis todennäköisesti miehen kanssa kunnon lenkille metsään koirien kans. Ihanaa olis päästä ihan yöksikin pois kotoa kahdestaan, mutta jo puutarhamyymälässä käynti kahdestaan olis luksusta. Aika vähän saadaan olla kahdestaan, eikä arjessa ehdi keskittyä toisiinsa kaiken hälyn keskellä.

Avatar

Haaveilen siitä, että pääsisin miehen kanssa kahdestaan jonnekin, vaikka vain cittariin rauhassa tutkimaan valikoimaa ja tekemään joskus viikko-ostokset ilman tehokasta pikkuapulaista.

Avatar

Varaisin yön yli kestävän hääpäiväreissun

Avatar

Mentäisiin mieheni kanssa elokuviin ja syömään tai koirien kanssa oikein kunnon metsälenkille tai sitten vain siivoaisin kotona. Kaikki nämä vaihtoehdot olisivat oikein mukavia ?

Avatar

Lähtisimme mieheni kanssa moottoripyöräilemään fiskarssiin ja kahville. Se on meidän yhteistä parisuhdeaikaa ❤️

Avatar

Lukisin kirjaa.

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

<3

Avatar

Koko tukiverkosto monen sadan kilometrin päässä. Oma, aikuisten aika käytettäisiin parisuhde-aikaan koska kahdestaan ei aikoihin (vuosiin) olla treffeille tms. päästy. Koskettava postaus!

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

<3

Avatar

Haaveena olisi aloittaa monen vuoden jälkeen taas kuntosalilla käynti. Eli säännöllinen treeni olisi parasta omaa aikaa ja samalla itsestään huolehtimista.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä