Yleinen 18.7.2017

Energiaremontti ja uusi kodinhoitohuone. Postaussarjan osa 1

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

tekninen tila, maalämpö

Sattuneesta syystä en ole sisustuspostauksissani esitellyt koskaan meidän teknistä tilaa, joka on samalla myös kodinhoitohuoneemme. No, näette itse, miksi en.

Huoneessa on kaksi ihan jäätävän isoa lämminvesivaraajaa sekä likainen betonilattia. Isoja putkia ja likaisenväriset seinät. Kaiken tämän keskellä on pyykinpesukone, kuivausrumpu ja Ikean hyllyköitä pyykkikoreina.  Viehättävää!

Syy, miksi esittelen tämän huoneen teille nyt on se, että meillä on käynnissä odotettu ja haaveiltu remontti!

Meillä on ilmalämmitys ja sähkölämmitys, joista nyt sähkö vaihdetaan maalämpöön. Takapihalta on jo vedetty 180 metrin syvyydestä maalämpö sisälle. Nyt muun muassa poistetaan nuo valtavat lämminvesivaraajat. Mahtavaa!

energiaremontti

Kun remontin tämä ensimmäinen vaihe on ohi, maalaamme lattian, seinät ja katon. Sen jälkeen alkaa se kaikista hauskin osuus: alamme suunnitella huoneeseen tulleeseen tilaan kodinhoitohuonetta. Huoneeseen tulee vesipiste, pöytätaso ja ainakin pari kaappia.

Tässä teknisessä tilassa oli aiemmin pöytätaso, mutta ehdimme kantaa sen pois ennen näiden kuvien ottamista. Vaan ette menettäneet mitään, vaikka ette sitä nähneetkään.

energiaremontti, kodinhoitohuone, maalämpö

Nyt pitäisi pohtia, minkälaisia kaappeja haluamme ja missä sävyssä. Luulen, että ostamme kaapistot Ikeasta, joten ihan niitä markkinoiden kaikista kalliimpia emme osta. Eiköhän me löydetä jotain kivaa! Pohdin vain, että olisiko sävy valkea, harmaa, musta tai beige? Voin kertoa, että tuollainen vihertävä se ei ainakaan ole…

Näytän uusia kuvia teille sitten, kun remontin ensimmäinen vaihe on ohi!

Jos haluat, näytä kuva omasta kodinhoitohuoneestasi blogin Facebook-sivulla! Erityisesti Ikean kalusteet kiinnostavat!

Sisustuspostauksia kodistamme

Keittiö

Olohuone

Aavan huone

Takkahuoneesta makuuhuone

Huvimaja

Kurkista myös blogin arkistosta 7.7. julkaisemani postaus teinin huoneesta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA on pirkanmaalainen toimittaja, tiedottaja ja kolmen kouluikäisen äiti. Blogin aiheina naiseus, äitiys, arki, lapset, koti, keliakia ja huumori. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Liity mukaan Facebookin lähes 6000 seuraajan ryhmään! Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Yhdeksän ruokalajin menu teki vaikutuksen. Lisää tunnelmia storiesissa. #ravintolaperiscope #kaupallinenyhteistyö #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: