Yleinen 29.7.2017

Helpotus lastenhoito-ongelmaan (arvonnan voittaja)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

lstenhoitaja

Oma aika lasten ollessa pieniä on monille toteutumaton haave. Isovanhemmat asuvat kaukana tai eivät ehdi tai halua auttaa tai heitä ei enää ole. Ystävät ovat kiireisiä tai uudella asuinpaikalla ei ole vielä löytynyt ympärille ihmisiä, joilta voisi kysyä apua. Omaa aikaa olisi kuitenkin pakko saada edes joskus, edes vähän. Edes sen verran, että voisi käydä yksin lenkillä tai hammaslääkärissä.

Lue tästä:

Onko oma aika itsekkyyttä lasten ollessa pieniä? 

Saako 13-vuotias olla lapsenvahtina?

Nettipalvelun kautta sopiva lapsenvahti

Sain arpoa yhdelle lukijalleni Babysitter.fi:n kahden kuukauden Premium-jäsenyyden, joka helpottaa sopivan lapsenvahdin löytämistä. Palkinnon arvo on 84 euroa.

Babysitter.fi on palvelu, jossa lapsenvahdit ja lapsenvahtia etsivät kohtaavat. Babysitter.fi informoi säännöllisesti uusista rekisteröityneistä lastenhoitajista ja lapsenvahdeista sekä perheistä, jotka etsivät lastenhoitajaa tai lapsenvahtia. Palvelussa etsitään lapsenvahtia ja lastenhoitajan työtä yhdessä ihan oman kodin läheltä, omasta kotikunnasta. Palvelussa voit rekisteröityä joko lapsenvahdiksi tai perheeksi, joka etsii juuri sitä oikeaa lapsenvahtia.

Arvonnan voittaja

Onnea nimimerki Mymmeli! Otan sinuun yhteyttä.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Voi ihanaa! Toivottavasti teille löytyy hyvä hoitaja tuon palvelun kautta. Laitoin sulle meilin.

1 vastaus

Oho! Täytyy sanoa, että nyt tuli voitosta ihan itku silmään. Pitää ruveta nyt aktiivisesti etsimään meille hyvää lastenhoitajaa ja vihdoinkin pääsisimme jonnekin miehenkin kanssa kahdestaan.

1 vastaus

Voi ihanaa! Toivottavasti teille löytyy hyvä hoitaja tuon palvelun kautta. Laitoin sulle meilin.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Eilinen oli niin upea ilta töissä, että siitä varmastikin kirjoitan jotain blogiin. Illan kruunasi @pirkkalan.karnevaalit ja CatCat. Kurkkaa stoorit! #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: