Seuraa meitä Instagramissa @ylipyykkivuortenblog

Yli pyykkivuorten

Hetkiä arjen keskellä: omakotitalon sisustamista, ystäviä, pöydän kattamista kauniisti, iltasatuhetkiä, täydellinen kaaos pienimmän huoneessa, ansaittu viinilasillinen miehen kanssa… Meidän arkea voit seurata blogini Instagram-tililtä @ylipyykkivuortenblog. Instagram päivittyy aika paljon useammin kuin blogi, joten hyppää ihmeessä mukaan! Voit halutessasi seurata myös toista tiliäni, jonka löydät nimellä @hanna.maaria.p.

Blogini löydät myös Facebookista nimellä Yli pyykkivuorten. Tällä sivulla on usein kivasti keskusteluja blogipostauksista sekä välillä kuvia meidän arjesta, ja lasten hyviä kommentteja eri tilanteista. Liity seuraajaksi!

Yli pyykkivuorten

Minä taidan ottaa nyt sen ansaitun lasillisen viiniä ja olla vaan hetken. Ihana, ihana viikonloppu! Huomenna me lähdemme Turkuun yhdeksi yöksi ilman sen suurempia suunnitelmia. Tarkoituksena vain nauttia Turun fiiliksestä, käydä jossain kivassa ravintolassa ja ehkä käydä Väskin saarella isommat ja Muumimaailmassa pienemmän kanssa. Toivotaan, että luvatut (uhatut) ukkoskuurot pysyvät poissa.

Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on? Ilahdun ihan tosi kovasti, jos jätät kommentin ja jos klikkaat itsesi Instan ja Facebookin tilien seuraajaksi! Teille me tätä hommaa tehdään. Ihana olisi kuulla kuka, ja missä, lukee tätä postaustani, jota kirjoitan tässä takkahuonemakkarissamme miehen katsoessa leffaa ja lasten nukkuessa.

Jätä joku merkki itsestäsi, olisi ihan huippua! Kerro viikonlopustasi tai esitä vaikka toive, mistä kirjoittaisin seuraavaksi. Puss och kram!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Kiitos❤

Avatar

Moi, olen 18-vuotias nuori nainen, opiskelen lukiossa tällä hetkellä.
En ole oikeastaan saanut selvitettyä mikä on se kaikista suurin syy miksi blogiasi luen, olen kai vain kiinnostunut toisten arjesta.
Nuorin pikkusiskoni on Matildan ikäinen.
Blogisi on tosi kiinnostava ja on mielenkiintoista lukea perheenne tavoista ja käytänteistä. Rakkautesi lapsiasi kohtaan ilmenee ihanasti.

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Voi että, olipa ihana kommentti. Iso kiitos!

Avatar

Olen ystäväsi ystävä, 19v, Itä-Suomi. Olen asunut kahdella paikkakunnalla, joista molemmat löytyvät sinunki listaltasi.
Kello on vartin yli yksi yöllä ja sylissäni tuhisee pian 4kk täyttävä tyttö, jota olen jo parin tunnin ajan yrittänyt epätoivoisesti nukuttaa (mikä ehkä viimein tuotti toivotunlaisen tuloksen). Siinä tärkeimmät, ehkä jopa keksit kuka olen. ?
Blogisi on mielenkiintoinen ja olet taitava kirjoittaja. Teksteistäsi huomaa sinun olevan alan ammattilainen. Kiitos, kun jaat elämääsi meille!☺

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Ihana, että kirjoitit. Taidan tosiaan tietää. Paljon onnea vauvasta <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä