Yleinen 13.9.2017
Mainos

Olen yli 30, ei kiitos enää finnejä!

Kaupallinen yhteistyö Elivo

Minulla on ollut aina huono iho. Aika monella alkaa iho rasvoittua murrosiän kynnyksellä. Aika monella on finnejä ja mustapäitä yläkouluikäisenä ja hetken sen jälkeenkin. Joillain on huono iho vielä 20-vuotiaanakin.

Sitten on joitain, joilla on yhä huono iho, vaikka on jo hankittu koulutus, työpaikka, mies, talo ja lapsetkin, eli ei ihan olla enää teini-iässä. Anonyymeistä finniongelmaisista päivää, haluatko liittyä joukkoon?

En muista aikaa, jolloin minulla ei olisi ollut edes vähän mustapäitä ja finnejä. Täytin tänä vuonna 37 vuotta. Tuntuu, että kasvoillani käydään jatkuvaa taistelua, jossa osapuolina ovat nuoruudesta kiinni pitävät finnit ja keski-ikää enteilevät rypyt. Yrittäkää nyt hyvänen aika päättää, kumpaa ikää elän! Saisinko vain yhden murheen kerrallaan kasvoihini, kiitos!

Ihostani voi suoraan seurata, mikä aika kuukaudesta on. Kun on menkat, on myös monta uutta finniä, eivätkä ne edes valitettavasti johdu siitä, että vetäisin suklaata surkeiden päivien lohdutukseksi.

finnit, ihonhoito

Suklaasta tulee finnejä, sanoi äitikin

Tähän ikään mennessä olen kokeillut näitä keinoja parantaa ihoani:

  • Suklaan ja muiden rasvaisten herkkujen vähentäminen. Just, ei vaikutusta. Paha mieli vain jäi.
  • Lääkekuuri, joka oli niin vahva, että lääkäri varoitti moneen kertaan tulemasta raskaaksi. Ei vaikutusta.
  • E-pillerit, jotka vaikuttavat myös ihon hyvinvointiin. Ihoni oikein räjähti täyteen finnejä, joista näkyvät yhä arvet. Ei jatkoon!
  • Hormonikierukasta luopuminen. Ehkä pieni vaikutus parempaan suuntaan.
  • Runsas veden juominen. Ehkä vähän apua, mutta isompi vaikutus oli jatkuva pissahätä.
  • Maidon juomisen vähentäminen, lähes lopettaminen. Ehkä jotain vaikutusta.

Elivo ihoravinne

Taisteluun finnejä vastaan, aseena ravintolisä

Tänä kesänä sain kokeiltavaksi Elivo Ihoravinteen. Se on ravintolisä, joka tasapainottaa ja parantaa rasvaista ihoa sisäpuolelta.

Elivo Ihoravinnekapselit sisältävät laktoferriiniä, B-vitamiinia ja sinkkiä. Laktoferriinillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus, ja se vähentää ihon punoitusta. Samalla se estää haitallisten mikrobien kasvua iholla. Laktoferriinin antioksidanttinen vaikutus nopeuttaa myös ihovaurioiden korjaantumista. Ravinteen sisältämät biotiini, sinkki sekä riboflaviini ja niasiini auttavat ihoa pysymään normaalina.

Tutkimusten mukaan ravinteella saa tuloksia aikaan jopa parissa viikossa. Aion kuitenkin syödä kapseleita 80 päivää eli kahden pakkauksen verran. Olen nyt käyttänyt kapseleita kuuden viikon ajan. Hieman ennen kuurin aloittamista päätin myös jättää maidon juomisen pois, jos se toisi apua sekä iho- että IBS-oireisiini.

Tulokset Elivo Ihoravinteen käytössä

Kuudessa viikossa olen saanut tällaisia tuloksia aikaan sekä maidon juomisen lopettamisella että Elivo Ihoravinteen käyttämisellä:

  • Vähemmän punoitusta ihossa. Olen käyttänyt lähinnä vain puuteria, en enää juuri ollenkaan meikkivoidetta.
  • Hieman vähemmän mustapäitä.
  • Menkkojen aikana ei ole tullut kuin korkeintaan pari finniä, ei enää leukaa ja poskia täyteen. Muuhun aikaan kiertoa ei ole tullut ollenkaan finnejä!

Minulla on kokeilussa myös Elivo Puhdistusvaahto. Myös meidän Matilda, kohta 14, on ihastunut siihen. Vaahto on ihanan pehmeää, ja mikä parasta: sillä voi puhdistaa myös silmämeikin. Kätevää ja nopeaa!

Elivo puhdistusvaahto

Jotenkin tuntuu, että nyt syksyn tullen on uutta intoa satsata omaan hyvinvointiin. Parempi iho, hyvää mieltä liikunnasta, ehkä viisi kiloa pois, kenties uusi sävy hiuksiin tai uusi kampaus, uusi harrastus…?

Osallistu arvontaan!

Saan ilokseni arpoa kahdelle lukijalleni Elivo Puhdistusvaahdon, Elivo Käsivoiteen ja Elivo Ihoravinteen. Yhden setin arvo on 40 euroa!

Osallistu arvontaan blogin kommenttikentässä kertomalla, millaisia arkirutiineja sinulla on ihonhoidossa. Mitä ihonhoitorutiinia korostat, minkä helposti unohdat tai mitä et koe tarvitsevasi? Osallistu arvontaan 11.10.2017 mennessä.

Onko täällä muita, joilla on huono iho vielä aikuisenakin? Mitä kaikkea olet kokeillut?

Seuraa Yli pyykkivuorten -blogia Facebookissa / Instagramissa / Blogit.fi-sivustolla

Kommentit (151)

pesu ja voiteet
0
1 vastaus

Hyvin tutulta kuulostaa..
Samoja olen kokeillut, paitsi hormonikierukka on ja pysyy ☺️
Maidon käytön lopettamisesta olen hyötynyt sekä lisäravinteiden aloittamisesta. Niitä olen nyt käyttänyt noin 1,5 vuotta. Keväällä vihdoin myös löysin itselleni sopivan ihonhoitosarjan. Välillä kokeilin muuta jotta saan varmuuden. Totesin, että iho reagoi heti ei toivotulla tavalla. Ja paluu oli helppo ratkaisu. Nyt iho voi hyvin.
Marjo
0
1 vastaus

Kasvojen peseminen aamuin illoin ja kosteusvoide. Meikkaan äärimmäisen harvoin. Olisi varmaan ympäristölle kivempaa jos meikkaisin päivittäin. Mutta koska hikoilen kasvoista paljon, olen tullut siihen lopputulokseen että ei kannata meikata.
0
1 vastaus

Nuoruudella minulla oli todella hyvä iho, ei ollut finnejä eikä mustia pääitä. Nyt kun ikä yli 40, iho on kuivaa ja punoittaa helposti. Käytän yleensä päivä ja yövoidetta, jossa on C vitamiinia, kuulemma se vähentää / estää punoitamista. Veden juominen tietysti auttaa, mutta en vaan muista juoda ja työn aikana useasti ei ole edes aika juostaa vessaan. puhdistuksessa käytän puhdistusvaahtoa ja ripsivärin poistoainetta.
0
1 vastaus

Oi voi, tämä tulisi niin tarpeeseen. Olen myös yli 30 äiti, ja naamani kukkii. Aiemmin olin aika huithapeli kasvojen hoidon kanssa (kasvoni pesin suihkussa suihkusaippualla), mutta viime aikoina on ollut pakko keksiä jotain muuta. Runsas veden juominen, suolaisten ja rasvaisten ruokien välttäminen ja tehokas jokailtainen kasvojenpesu kasvojenpesuaineella on ainakin tällä hetkellä listalla. Mutta ne aineet! Kaupan hyllyllä on mennyt kerran jos toisenkin sormi suuhun. Mitä merkkiä, millainen iho minulla on, mitä aineita pitäisi ostaa…

Todellakin siis arvonnassa mukana. Osasit ainakin markkinoida tuotteet hyvin! 😉
0
1 vastaus

Minä puhdistan säännöllisesti sebamedilla ja Madaran kasvosaippualla aamuin ja illoin. Päälle luonnonkosmetiikan ruusuvoide. Toimii minulla! Olisipa kiva kokeilla näitäkin tuotteita! 🙂
0
1 vastaus

Kuulostaapa (valitettavasti) tutulta..Vähentänyt myös maidon juontia, jonkinlaista positiivista vaikutusta koko kehon hyvinvoivtiin.Hormoonikierukan pois jättö ollut monesti mielessä, mutta mitä tilalle? En pärjää ilman aamu
-ja yörasvaa. Iho on myös kuiva! Mutta niissä ei mitään erikoisia löydöksiä tai fanituotteita. Ihan perus humektan ajaa asian.Lisäksi yritän käyttää hyvin luonnonmukaisia tuotteita. Dödössä en käytä enää mitä tahansa. Ehdottomasti ainakin pitää olla alumiinitön. Mutta ne kasvot ja näpyt??? Ikää räpsähti 36 ja siinä ne on ja pysyy. Kesässä on jotain taikaa, koska iho oli hyvässä kunnossa kesän yli ja kevääll olin kyllä käynyt kosmetologilla kasvohoidossa. Eli Etälän lämpöön, siinäkö vastaus? ?
0
1 vastaus

Aknen kanssa painiva myös joten koen että jokapäiväinen ihon puhdistus on se tärkein. Siltikin tarvitsen varmaan kovemman lääkkeen jotta ihon saa parempaan kuntoon. Suolasaippuat auttavat mua jonkin verran joten iso suositus niille!
0
1 vastaus

Finnikerholainen ilmoittautuu mustapäärauta tanassa! Kohta 40 mittarissa ja tattia tyrkkää lärviin. Kaikkea on varmaan kokeiltu, syödä lisää, juoda lisää, sitten taas syödä vähemmän ja juoda vähemmän. On pesty ja jätetty pesemättä, voiteiden sekaan laitettu jos jotakin lisäaineita ja käyty kasvohoidoissa. Nyt hartiat matossa (ja vessan peili jatkuvasti ihomatoroiskeissa) olen päättänyt luovuttaa ja elää sen kanssa mitä annetaan 😀 Toooooki jotain vois vielä testailla oikein hyvän myyntipuheen jälkeen 😉
0
1 vastaus

Täällä yksi äiti jolla räjähtänyt naama kukkimaan ensimmäisen lapsen jälkeen! Lapsi on nyt parivuotias ja imetys juuri loppunut, tuntuu että imetyksen vähentyminen on aiheuttanut uuden murrosiän kasvoille. Joskus teininä ollut viimeksi tällälailla finnejä, ja itselläni ne tulee vielä aina samoihin kohtiin, leukaan ja poskipäihin, eli joku hormonaalinen juttu vissiin. Hieman olen kyllä saanut kasvoja rauhoitettua vaihtamalla puhdistusaineen ja rasvan luonnonkosmetiikkaan, ja kosteuttamalla ihoa kunnolla. Ostin hyaluronihapposeeruminkin testiin ja se onkin tuntunut kosteuttavan hyvin rasvan alla. Hyvä vinkki toi maidon juomisen vähentäminen! Vaikka sitä ei tulekaan paljoa juotua mutta kuitenkin sitä voisi vähentää enemmänkin. Elivon ihoravinne kuulostaa hyvältä, kun tuntuu että aina ei ehkä tule syötyä juuri ihon kannalta terveellisesti.
0
1 vastaus

Leuan alue ja ohimoista sivut on ne ongelmakohdat! Aina näppyjä naamassa ja kun olen vielä tämmönen pikku apina niin puristaa ne aina pitää,mistä tietenkin jää arpia? Mittarissa 34 ja tosiaan enemmän saanut nyt asian kanssa painiskella kun teininä. Otsassa ryppyjä,leuassa finnejä…ei kaunista? Huolellinen ihonpuhdistus ja kasvovesi on minun sotakirveensä tätä vastaan! Vaan jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia vai miten se menee ? tsemppiä kaikille taistoon ??
0
1 vastaus

Ikää mittarissa 22v. Ja finneihin jo kokeiltu perusmarketti tuotteita, e-pillereitä, ja joku vahva lääkekuurikin joskus joka aiheutti voimakasta pahoinvointia joten lopetin. Ei millään mitään vaikutusta. Syön myös suht. terveellisesti ja juon paljon vettä. Olisi kiva kokeilla tuotetta mikä oikeasti toimii joten mukana arvonnassa! Tällä hetkellä ihonhoitorutiini koostuu oikeastaam vain meikin poisto ja kasvojen pesu pelkällä vedellä aamuin illoin.. kovin nopeasti en kokeile uusia tuotteita jos ei hyvät suositukset koska monista olen saanut vain lisää finnejä. Ja tietysti kosmetologiin ei varaa.
0
1 vastaus

Aikuisiänaknesta kärsin minä.. Pesen kasvot hellävaraisella geelillä aamuin illoin. Käytän kasvovettä ja kosteusvoidetta. Pari kertaa viikossa kuorin ihoni ja käytän naamiota. Kosmetologillakin käyn säännöllisesti. Silti finnejä pukkaa sjottain. No eipä ole juurikaan ryppyjä tämän 40-vuotiaan ihossa… Tuo ihoravinne kiinostaa erityisesti. Olisiko siitä apua?
0
1 vastaus

Joka päivä meikkaan ja joka ilta meikin poistan ihan perus miracle wateria käyttäen 🙂 Iholla on epäpuhtauksia, vaikka itse myös kuulun aikuisikään. Voisin kokeilla myös lisäravinteita, jos niistä jotain hyötyä olisi.
0
1 vastaus

Mukana ollaan! Pesen vain puhdistusvaahdolla + käytän kasvovettä, ei muuta. Epäpuhtauksia löytyy täältäkin..
0
1 vastaus

E-pillereiden lopettamisen jälkeen iho alkoi kukkia. Parhaiten toimii ehkä käsisaippua ja kosteuttava voide. Yritän olla koskematta kasvoihin päivän aikana, se auttaa.
0
1 vastaus

Käsisaippuasta oon kuullu et ei sais käyttää, liian kuivattava.
0
1 vastaus

Puhdistan ihoni huolellisesti pari kertaa päivässä ja laitan kosteusvoiteen.kuorinnoissa ja naamioissa olen todella laiska,myös meikkaamisessa olisi parantamisen varaa… Olevinaan aina liian kiire huolehtia itsestä..
0
1 vastaus

Mulla myös helposti ravoittuva iho. Nyt olen pessyt ihoni suihkussa käydessä himalajan suolasaippualla (älä hiero saippuapalaa suoraan iholle, vaan käsiin ensin). Lisäksi teen joka ilta kaurahoidon kasvoilleni.
Tällä konstin on rasvaisuus alkanut hellittämään ja iho on kirkkaampi sekä terveemmän näköinen 🙂
Lisäksi toki kosteusvoide menee joka ilta 🙂
0
1 vastaus

Pesut aamuin illoin puhdistusvaahdolla,kuorinta kerran viikossa ja kosteusvoidetta lopuksi.
0
1 vastaus

Puhdistan kasvot aamuin illoin. Pari kertaa viikossa kuorin kuorintavoiteella ja harvemmin käytän naamioita. Olen kokeillut lukemattomia eri tuotteita. Samoin syönyt lääkekuurin. Ikää 45 v. ja finnejä enemmän kuin teini-iässä.
0
1 vastaus

Putsaan ja kosteutan. Meikkiä käytän harvoin.
0
1 vastaus

Ongelma ihoiselle ois kyllä ihan lottovoitto tämä!
0
1 vastaus

Täällä kans yksi 30-vuotias finninaama. Mulla sen tekee luultavasti tuo PCOS. Kaikki keinot myöskin kokeiltu eikä mistään ole ihan valtavaa apua ollut, sieltä ne pikku pirulaiset puskee jossain välissä kuitenkin. Tällä hetkellä käytän teepuuöljy ja aloevera -pohjaisia tuotteita aika paljon ja tuota himalajansuolasaippuaa, lisäksi ei rasvainen mutta tosi kosteuttava geelimäinen kasvovoide ja tilanne on lähestulkoon siedettävä, edes osan kuusta. Tämä pärstä vaatii puhdistuksen ja voiteen aamuisin, perusteellisen puhdistuksen myös meikistä ja rasvan iltaisin sekä täsmäkohdennetut naamiot pari kertaa viikossa ja tyynyliinan vaihdon 1-2 kertaa viikossa. Uu jeah!
0
1 vastaus

Olen nyt viime aikoina kiinnittänyt huomiota että ihotyyppini on muuttunut pintakuivaksi rasvaiseksi ihoksi/sekaihoksi! Siispä pari viikkoa sitten aloin kunnolla kokeilemaan sille soveltuvia tuotteita. Aamuisin puhdistan puhdistusvaahdolla, puhdistavalla kasvovedellä ja laitan kosteuttavaa päivävoidetta. Iltaisin sama + kosteuttavaa yövoidetta. Olen myös kokeillut syväpuhdistavaa naamiota ja kuorintaa ja iho todella näyttää paremmalle. Myös kasvohoidolla on ehkä ollut osuutta asiaan nenän mustapäiden osalta… Jokatapauksessa olen iloinen että löysin ihotyyppini ja osaan nyt valita tuotteita sen mukaisesti. 🙂
0
1 vastaus

Kasvojen puhdistus ja kosteutus päivittäin. Kuorinta ja naamio satunnaisesti.

Myös täällä työksi ongelmaihoinen, joka kokeillut lähes samat keinot kuin sinä samoin vaikutuksin eli ei vaikutusta.
0
1 vastaus

Vehnät ja sokerit mahdollisimman vähiin, samoin maito.
Ota viikottaiseen rutiiniin savi- ja kuollutmerimutakasvonaamiot, AHA-happovoide sekä ”burning face mask”: 1 tl juoksevaa hunajaa, 2 tl sitruunan mehua, 1 tl kanelia ja 1 tl muskottipähkinäjauhetta (anna vaikuttaa kasvoilla 10-30min.).
Aha-voide aiheuttanee kuivumista ja punoitusta, mutta säätele käyttökertoja sen mukaan miten iho reagoi.
Sama juttu, koko nuoruuden ja aikuisiän kamppaillut aknen kanssa, mutta nyt on jo ohi päästy 39 vuotiaana finneistä.
0
1 vastaus

Päivittäinen puhdistus ja rasvaus laadukkailla tuotteilla (apteekista, kosmetologilta). Viikoittain kuorinta ja naamio. Käytän myös lisäravinteita (D-vitamiini, sinkki jne). Iho on välillä paremmassa ja välillä huonommassa kunnossa. Parempaan suuntaan kuitenkin menossa.
0
1 vastaus

Mulla käytössä erisan tuotteet. Aamulla ja illalla pesu, ja rasvauksen kun muistais aina. Aika mietoja, voisin kokeilla muitakin merkkejä. Aikuisiän akne vaivaa, olen hieman alle kolmekymppinen. Sekaihoa aika vaikea hoitaa.
0
1 vastaus

Täällä 43v ibs:tä kärsivä. Ihoni on helposti rasvoittuva, ihan öljyinen oikeasti. Mustapäitä ja isot ihohuokoset. Finnejä vaihtelevasti. Vannon ruokavalion nimeen ja etenkin sokerin vähentämiseen. Se on tasapainottanut ihoa ja kirkastanut. Hellävarainen kuorista on toinen, minkä tehoon vannon. Esim hunajaa ja hienoa himalajansuolaa, ai että iho tykkää! Pyrin kukkaron salliessa käyttämään parempia, tuoksuttomia luonnonkosmetiikkatuotteita. Vink, Lily Alexandra. Mutta jos voittaisin, antaisin tuotepaketin siskolleni, jolla on samanlainen ongelma kuin sinulla.
0
1 vastaus

Kaiken maailman tuotteet testattu ja tuntuu että apua tulee vain hetkeksi..! Puhdistus aamuin illoin ja jotain rasvaa aina yöksi. Nyt ikää 34v ja imetyksen jatkuessa (vauva nyt 5kk) alkaa iho taas reagoida -hormonit ilmeisesti alkavat tehdä taas tepposiaan… Raskausaikana iho voi yllättävän hyvin ja kerkesin jo iloita, mutta nyt tuntuu että taasko se alkaa. Nuorena oli hyvä iho joka vanhemmiten tuntuu menevän vain hankalammaksi ja hankalammaksi. Mielelläni testaisin nämä Elivot!
0
1 vastaus

Kyllä! Finnejä vaan tulee, tosi ärsyttävää! Mun ihonhoitorutiinin on tosi järjestelmällisen; kuin suoraan oppikirjasta. Aamuin illoin puhdistus, kasvovesi, silmänympärysvoide, seerumi, päivä-/yövoide, joka päivä. Pari kertaa viikossa kuorinta ja silloin tällöin jaksan läträtä naamioilla. Mutta noita finnejä vain sitten tulee…niihin käytän teepuuöljyä ja täsmägeeliä. Ei auta. Äääää!!
0
1 vastaus

Minulla todettiin ylä asteen alussa akne ja siitä lähtien olen sen kanssa tapellut.
Nykyään ei tietenkään niin paha mitä silloin joskus oli mutta se on kiva huomata välillä ihan randomisti saattaa tulla johonkin reiteen joku finni, eli ei tosiaan pelkästään kasvoissa pysy.
Olen kokeillut antibiootti kuurit, e-pillerit, erilaiset pesuaineet ja kalliit lääke rasvat ja mistään ei ole tuntunut olevan huomattavaa apua.
Pakko sanoa et oon luovuttanut mun ihon hoidon kanssa monta vuotta sitten kun mikään mitä teen ei tee muutosta tai jos tekee niin vain huonompaa päin.
Mulla myös jäänyt kraaterimaisia arpia naamaan aknesta ja se vielä että kaiken lisäksi usein olen kuin tomaatti kasvoista eli hyvin punertavat aina.
0
1 vastaus

Puhdistus aamuin illoin konjac- sienellä + kostutus ja joskus kuorinta. Samaa ongelmaa täälä, olisi muelenkiintoista koittaa lisäravinteen vaikutusta 🙂
0
1 vastaus

Tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta. Jos voittaisin niin antaisin ne 16-vuotiaalle tyttärelleni, joka kärsii teini-iän aknesta, varsinkin t-alue kukkii koko ajan. Muutama pitkä antibioottikuuri hänellä syötynä ja tuotteita on kokeillut jo lukuisia. Mutasaippua on ollut aika toimiva. Ruokavalion muuttamisesta ei ole ollut juurikaan hyötyä.
0
1 vastaus

Täytin juuri 27 vuotta ja kärsin edelleen kasvojen epäpuhtauksista. Aiemmin tilanne oli pahempi, koska ns. ylihoidin ihoani. Käytin liian paljon ja liian vahvoja puhdistustuotteita.
Nykyään suoritan iltaisin hyvän puhdistuksen, johon kuuluu puhdistusaine, suolasaippua ja kasvovesi. Yön jäljiltä pesen kasvot ainoastaan viileällä vedellä, sitten kasvovesi ja päivävoide. Kuorinta 1-2krt viikossa. Suolasaippua on ollut ihan huippu! Ihohuokoset ovat pienentyneet ja ihon väri on tasaisempi. Kannattaa kokeilla, hintakin on tosi edullinen. Alkuun suolan aiheuttama kirvely tosin säikäytti koska iho oli niin ärtynyt finneistä,tai oikeastaan niiden puristelusta. Nyt kun iho on vähän parantunut, ei suola enää kirvele juuri yhtään.
0
1 vastaus

Olen 35-vuotias ja minulla on aina ollut todella hyvä iho. Vuosi sitten jouduin lopettamaan e-pillerit migreenin takia ja siitä se sitten lähti. Iho on kamalassa kunnossa. Pesut aamuin illoin puhdistusvaahdolla,kuorinta kerran viikossa ja kosteusvoidetta lopuksi.
0
1 vastaus

Heissan Hanna!
Taistelua ihon kanssa on nyt ollut muutaman vuoden seuraavilla tuloksilla:
-hormonikierukka pois, apu jonkin verran
-gluteeni pois, apu jonkin verran
-maito pois, apua jonkin verran
-etana Elli voide, apu hetkellistä
-konjakkisienellä pesu -> pahimmat näppylät jääneet
-hyvät yö unet -> iso apu
-zinkki + biotiini kuuri -> jonkin verran apua
-kollaageni kuuri p.o -> auttoi hetkellisesti
-illalla öljyä kasvojen pesun jälkeen ja aamulla perusvoidetta -> auttaa jonkin verran
-työpaikka, jossa ei sisäilmaongelmaa -> iso apu.
-stressin minimointi -> auttaa

Mutta edelleen kuitenkin ihon kanssa ongelmaa…
0
1 vastaus

36v ja huono iho, mutta apteekista päätin kokeilla Vichyn tuotteita ja ne auttoi: puhdistusaine + kasvovoiteet ja oikeesti auttaa. Illalla vain puhdistus, yöksi ei muuta kuin silmänympärysvoide, niin saa iho huilata, aamulla puhdistus + kosteutus.
Kosmetologilla kannattaa käydä säännöllisesti ja e-vitamiini on hyväksi iholle.
0
1 vastaus

Käytön geelimäistä puhdistusainetta ja kasvovettä.
Joskus kuvittelen, että pelkkä vesi riittää, mutta rasvaiholleni se ei riitä.
Nyt on oltava tarkkana, kun pian 11 vee tyttäreni aikaa tarvitsemaan ihonhoitoaineita ja katsoa, että hänellä niitä riittää ja ovat oikeanlaisia. Puhdistusvaahto on suosikkini. Kasvoharjaa en katso tarvitsevani.
0
1 vastaus

Olipa tuttua tekstiä.. ikää 40 ja naama kukkii kuin teinillä. Eipä kummempia rutiineja, alkanut etsimään sopivia rasvoja, kun iho kuivuu tosi helposti.
0
1 vastaus

Käytössä aasialainen ihonhoitorutiini, mihin kuuluu n. 30 erilaista tuotetta. Aamulla menee tunti ja illalla tunti ihonhoitoon.
0
1 vastaus

Olen kokeillut iholleni jos vaikka mitä tuotteita. Kalliita ja edullisempia. Yleensä aina ostan uuden sarjan täynnä suuria odotuksia. Ja kerta toisensa jälkeen olen joutunut pettymään. Ihoani hoidan aamuin illoin: puhdistusmaito tai -vaahto, kasvovesi, kosteusvoide. Kuorinta kerran viikossa. Iho on jatkuvasti tulehtunut, enemmän tai vähemmän näppylöitä, mustapäitä tosi paljon erityisti nenässä. Olen 43-vuotias.
0
1 vastaus

Puhdistus aamuin ja illoin, sitten rasvaus. Olen myös miltei nelikymppinen ja iho on alkanut kukkia oikeastaan vasta nyt.
0
1 vastaus

Enpä juuri hoida ihoa. Käytän päivävoidetta ja joskus meikkivoidetta. Pesen kyllä kasvot aamulla ja illalla.
0
1 vastaus

Puhdistus aamuin illoin konjac-sienellä + kostutus ja tarvittaessa kuorinta. Olisi hienoa kokeilla erilaisia lisäravinteita ja uutuustuotteita.
0
1 vastaus

Kohta itselläkin 30 vuotta tulee täyteen ja naama on ollut teini-iästä saakka finnien ja mustapäiden peitossa. Kaiken maailman poppakonstit ja keinot on kokeiltu, mutta mikään ei ole auttanut. Pidän meikittömiä päiviä ja joskus viikonkin ilman meikkiä ja kasvot pesen aamuin illoin. Elivon ravintolisistä käytän kalaöljykapseleita ja nyt todella kiinnostuin tästä ihoravinnekapselista, joka lupaa tuloksia jopa parissa viikossa. Toivotaan, että arpaonni suosii ja pääsisin kokeilemaan näitä kapseleita. Itsetuntokin varmaan kohenisi heti ja voisi olla vapautuneempi ilman kipeitä paiseita poskilla.
0
1 vastaus

Puhdistus aamuin illoin. Yritän myös rasvata, mutta se unohtuu usein. Syn paljon lisäravinteita.
0
1 vastaus

Samat on ongelmat myös täällä. Mustapäitä, pieniä finnejä, isoja kipeitä finnejä, ihon punoitusta, otsa ja posket kiiltelevät rasvasta. Ikää 44 v., hohhoijaa! Haaveena olisi heleä iho, edes joskus. Epillerit on kokeiltu, ne ehkä nuorempana vähän auttoivat pahimpaan. Kaikenlaisia voiteita ja naamioita sun muita, mutta nyt ihan perusvoiteella mennään, koska se on edullisin. Nämä tuotteet täytyy kuitenkin kokeilla, jos vaikka näistä löytyisi apu. Kiitos vinkistä!
0
1 vastaus

Poistan meikin aqualan perusvoiteella ja vedellä, sitten päivä- tai yövoidetta.
0
1 vastaus

Kasvojen puhdistus + voide aamuin illoin.
0
1 vastaus

Aknesotaa käyty täälläkin yli 20 vuotta. Ainoat asiat jotka todella pitävät aknen kurissa (olen kokeillut KAIKKI tuotteet perus kauppatavarasta kalleimpiin) ovat Clindoxyl-voide jota on määrännyt ihotautilääkäri ja valohoito, eli viikottaiset pistäytymiset solariumissa. Olisi varsin mielenkiintoista kokeilla tätä Elivon uutuutta.
0
1 vastaus

Kasvojen puhdistus ja pesu, kevyt päivävoide meikin alle 🙂 Näppyjä tulee myös, vaikka 30 ylitetty.
0
1 vastaus

Olen käyttänyt apteekin Acnex-kasvovettä 14-vuotiaasta eli 28 vuotta. En tiedä, pitäisikö vaihtaa, mutta tähän asti se on pitänyt rasvaisen akneihoni jotenkin kurissa. On vaikeaa löytää oikeita tuotteita keski-ikäisen akneiholle varsinkin, jos haluaa käyttää eläimillä testaamatonta kosmetiikkaa.
0
1 vastaus

Puhdistan kasvot aamuisin ja käytän kosteuttavaa voidetta. Silloin tällöin kuorin ja laitan kasvonaamion
0
1 vastaus

Uskon, että paljon vaikutusta sillä, mitä syöt, miten liikut ja nukut. Lisäksi myös peruspuhtaus, kosteutus ja stressitön elämä auttavat.
Kollageenit ovat käytössä ajoittain
0
1 vastaus

Ruokavaliolla ja liikunnalla on vaikutusta ihon ulkonäköön,totta. Kolmen vuoden yrityksen ja kokeilun jälkeen huomannut että sokeriherkut,punainen liha ja maitotuotteet saivat oman ihoni kukkimaan.Voi on ainut maitotuote jota käytän päivittäin leivällä ja luulen että vaikutus on olematon näppyjen Maito,jogurtit,rahkat,juustot aiheutti näppyjä otsaan ja leukaan.Olen nämä korvannut kookosmaidolla,kaurakermalla ja juon vettä.Rakastan kakkuja,lettuja,hampurilaisia,medium-pihvejä, mutta ihon terveys tulee kaikkien näiden edelle ja pidän herkkupäiviä.GI-ruokavalio auttaa paljon,kunhan pitää punaisen lihan syömisen kohtuudessa (1 krt viikossa suositusten mukaan) korvaa makaronilootan sisällön vaikka kanalla,kalkkunalla,pähkinöillä,siemenillä ja kasviproteiinilla.Punaisen lihan vähentäminen sai minun selän finnit häviämään.Syön myös päivittäin ravintolisistä omegaa,magnesium-sitraattia,D-,sekä B-vitamiinia.Syksyn takia nyt lisänä sinkki.E-pillerien lopetus räjäytti aknen kasvoilleni vuosia sitten.Ehkäisyn virkaa ovat toimittaneet kondomit sen jälkeen.Monet sanovat ettei ruokavaliolla ole vaikutusta ihoon, minä sanon että se on valhetta.Olen huomannut myös että monen kasvisruokailijan iho ja hiukset on hyvässä kunnossa verrattuna sekasyöjiin.Kokeilemalla se selviää.
0
1 vastaus

Kuulostaa todella tutulle…ikää 36 ja finnejä pukkaa ja vielä sitäkin enemmän mustapäitä.Tuskaillaan yhdessä 14veen kanssa:D
En juurikaan käytä meikkiä ja kun käytän niin en ole huomannut juuri vaikutusta ihon kuntoon.Sen sijaan suklaa ja sipsit pistää aina naaman kukkimaan.Olen kokeillut ulkoilua,kun kuulin että se auttaa.Ei auta,ei varsinkaan kesällä.Pahensi tilannetta huomattavasti.Vedenjuonnista huomasin saman kuin sinä.Nyt on kokeilussa ihon huolellinen kosteuttaminen, koska luin jostain että kuivaan ihoon tulee helpomin mustapäitä.Ei vaikutusta toistaiseksi.Clerasil-tyyppisiä tuotteita kokeilta,jopa hammastahnaa kuivattamaan finnit.Erilaisia päivä-ja yövoiteita kokeiltu,samoin halvempia markettivoiteita.Ei vaikutusta.Ihon pesu runsaalla vedellä ehkä auttaa himpun verran,mutta kuivattaa myös ihoa.Kuorintavoiteet ollut käytössä (ei liian usein) ja sitten ei käytössä, kun molempien tapojen puolesta puhutaan.Pillerit ei aikoinaan vaikuttaneet mihinkään suuntaan ihon suhteen.Olen jo aika luopunut toivosta,että näistä koskaan pääsisi eroon…plääh…
0
1 vastaus

Olen eläkeikäinen silti vielä joskus tulee finnejä.Ihoni punoittaa herkästi
on pintakuiva.Puhdistan kasvosaippualla ja kasvovedellä,se on hyväksi iholleni.Syön D-vitamiinia ja pellavaöljyä.Osallistun mielelläni arvontaan.

mummeli ei paljon vielä ryppyjä
0
1 vastaus

Finnejä pukkaa, ikää on jo.
0
1 vastaus

Ihonhoito on minullekin, kolmekymppisenä kovin hankalaa. Iho kukkii säännöllisesti ja joudun käyttämään raskaita lääkevoiteita kuuriluontoisesti. Maidon vähentäminen ei ole tuonut apua, ei myöskään pillereiden käyttö. Olen käyttänyt satoja ja satoja euroja vuodessa ihonhoitoon, hyvistä perusputsareista lääkekuureihin. Tämmöinen uusi valmiste kiinnostaa kovasti.
0
1 vastaus

Puhdistan ja kosteutan aamuin illoin, siitä en luista, sillä muuten naama menee tosi pahaksi. Lisäksi kuoriminen on selvästi hyväksi iholleni, mutta sitä jaksan tehdä liian harvoin. Nyt jännitän, mitä e-pillerien lopettaminen tekee; ihoni on ollut näillä rutiineilla pitkään ihan hyvä, mutta rutiineista poikkeaminen aiheuttaa helposti kaaoksen, ja pelkään nyt finni-invaasiota. Elivon vitamiineja olen käyttänyt, joten kiinnostaa nämäkin!
0
1 vastaus

Itselläni on ollut finniongelma nuoresta lähtien. Aikoinaan sitä hoidettiin kovilla aineilla ja lääkkeillä, joten nyt yli 5-kymppisenä iho on punoittava, läikikäs ja erittäin herkkä kaikelle, eikä epäpuhtausongelma ole vieläkään ohi. Parhaan avun sain 2 kuukauden laihdutuskuurista (ns. ENED-kuuri lääkärin valvonnassa), jonka aikana sai syödä vain laihdutuspusseja ja kasviksia pienellä proteiini- ja öljylisällä. Tuona aikana iho oli aivan älyttömän hyvässä kunnossa, ei tullut edes mustapäitä, finneistä nyt puhumattakaan. Valitettavasti se kuuri on vain väliaikainen apu – ja sen seurauksena sitten tuli hiusten sulkasato, joka olikin kyllä jo etukäteen tiedossa.
0
1 vastaus

Saippuapesu tavalllisella saippualla. Välillä kuorinta. Rasvausta ei kasvoni kaipaa.
0
1 vastaus

Ei oo finneistä ollut ongelmaa teini-iän jälkeen
0
1 vastaus

Siitä pidän huolen, että pesen kasvot aina iltaisin, ainakin kun olen meikannut. Kuoria pitäisi muistaa vaikka viikottain, tällainen paksu rasvainen iho kun on. Se kyllä vähän meinaa jäädä.
0
1 vastaus

Olen kärsinyt eriasteisesta aknesta teinistä lähtien. Välillä iho on ollut parempi, mutta en muista että se olisi koskaan ollut täysin rauhassa teiniaikojenkaan jälkeen. Olen lähempänä neljää- kuin kolmeakymmentä ja tällä hetkellä ihoni näyttää paremmalta kuin vuosiin. Aiemmin olen vuorotellen kokeillut jättää pois maitotuotteita, viljaa, sokeria ym. sekä kokeillut hoitaa ihoani milloin milläkin aineella mutta mikään niistä ei antanut hyviä tuloksia. Nyt näyttäisi siltä että olen viimein löytänyt yhdistelmän jolla saan ihoni rauhoittumaan. Joka-aamuisen voilla (kyllä, voilla! 😀 http://www.beetsandbones.com/washed-clarified-butter-moisturizing-cream/) puhdistuksen lisäksi olen alkanut myös meditoimaan aamuisin. Voi puhdistaa pois mustapäät ja meditointi vähentää stressiä.
0
1 vastaus

Kasvojen huolellinen pesu iltaisin
0
1 vastaus

kasvojen peseminen aamuin illoin ja sen jälkeen päivävoide ja yövoide
0
1 vastaus

Ihonpuhdistus päivittäin,kuorinta kerran viikossa,ihon rasvaus.Ihon puhdistus hoituu muut tahtoo unohtua.Pintakuiva iho,finnejä on ja iho punoittaa herkästi.Ikää yli neljänkympin.
0
1 vastaus

Kasvojen pesu aamuin illoin. Kuorinta kerran viikossa. Kosmetologi, kun budjettiin sopii.
0
1 vastaus

Olen 42 ja naama on alkanut kukkimaan taas, jotain pitäis tehdä
0
1 vastaus

pesen kasvot huolella
0
1 vastaus

Finnejä ollut paljon nuoruusessa mutta nyt iho Ok. Puhdistan ihoni joka ilta huolellisesti ja aamuisin vähän kevyemmin. Luulen puhtauden olevan tosi tärkeää.
0
1 vastaus

Kasvojen pesu hyvin 2 krt pv
0
1 vastaus

Normaali pesu vain.
0
1 vastaus

Iho kuivuu talvella, joten käytän paksuja voiteita. Kesällä ongelma on palaminen, suojakerroin täytyy olla melko iso. Puhdistan ihon iltaisin puhdistusvoiteella. Muuten riittää vesipesu.
0
1 vastaus

Aamuisin jos ei tule käytyä suihkussa niin ihan huuhtelu vedellä. Iltaisin sitten kuitenkin kunnon pesu kasvojen puhdistusaineen kera. Oma ihoni on pienestä pitäen ollut sekaiho, rasvainen ja välillä kuiva ja näppyjä on ollut ihan teini iästä saakka eikä ne vieläkään ole poistuneet. Ikinä en ole oikein löytänyt täysin sopivaa tuotetta itselleni joka poistaisi nämä finnit taikka olisi hyvä saamaan rasvaisuuden pois mutta myöskin pitämään ihon kosteana.

Meikkiä ei juurikaan tule muutoin käytettyä kun jos lähtee johonkin ulos. Silloinkin hillitysti ja oma meikkini onkin vain ripsiväri ja kulmakynä. Sillä saa silmät säihkyviksi mikä korostaa tarpeeksi omaa naamaa.
0
1 vastaus

Kasvojen huolellinen pesu ja paksu kosteusvoide
0
1 vastaus

Pesen tarpeeksi ettei tule likainen iho, mutta kuitenkin riittävän vähän tarvittaessa ettei kuivu.
0
1 vastaus

Olen kärsinyt finneistä ja pateista teini-iästä asti ja vaiva senkun jatkuu ajoittain. Tosin ei tietenkään samanlaisena, mutta ei finnittömänäkään. Saippuapesu aamuin illoin ja kasvovesi päälle. Aamulla kosteusovoide ja meikkivoide. Illalla en pesun ja kasvoveden jälkeen yleensä voiteita laita, joskun kasvoöljyä. Puhdistuksessa juuri saippua, esim. valkosavi- ja teepuuversiot ovat vieneet voiton monista muista pesuaineista. Ylimääräistä ”mässäilyä” sipseillä ja suklaalla olen koittanut välttää, koska se mielestäni pahentaa tilannetta.
0
1 vastaus

Oon yli 30vee ja edelleen näppyjä ilmaantuu ja mustapäitä löytyy. Jos kokeilee tuhdimpaa voidetta, iho tukkeutuu. Seerumeista tykkään, toki nekin vähän tukkii ihohuokosia. Kasvohoidoissa ei tuu käytyä.. Ravintolisiä käytän.
0
1 vastaus

Ei ole kasvorutiineja, vaikka pitäisi varmaan hommata sellaiset
0
1 vastaus

Vesipesu ja kosteusvoide
0
1 vastaus

Aamuin, illoin puhdistus ja voide.
0
1 vastaus

vesipesukasvoihin joka aamu
0
1 vastaus

on huono iho vieläkin. aamu9in illoin pesu ja rasvaus illalla ja kerran viikossa yritän muistaa kasvokuorinnan tai kasvonaamio
0
1 vastaus

Pesu aamuin illoin, kuorinta ku ehtii ja muistaa.
0
1 vastaus

Yritän aamuin illoin pestä, mutta varsinkin nyt kiireisessä vauva-arjessa tuppaa unohtumaan. Nenän mustapäät ovat aina olleet ongelma ja niihin ei ole löytynyt hyvää pelastuskeinoa
0
1 vastaus

Vettä ja saippuaa
0
1 vastaus

Iltaisin puhdistus puhdistusaineella, aamuisin pesu kylmällä vedellä.
0
1 vastaus

Aamuisin levitän kevyen puhdistusmaidon kasvoille ja harjaan hampaat sillävälin, kun putsari vaikuttaa. Huuhtelun jälkeen on vuorossa ensin kasvovedellä pyyhkiminen ja sitten essenssen vuoro. Seerumi ja silmänympärysvoide. Kesällä (ja vielä tämän kuun ajan) silmienympärille aurinkosuojavoide ja kasvoille päivävoiteen jälkeen myös aurinkosuojavoidetta. Kaulaa ja dekolteeta unohtamatta!
Puhdistus ja kosteutus ovat nousseet tärkeysjärjestyksessäni ihan ykkösiksi. Nyt kun saa ihanaia hoitovesiä, jotka kosteuttavat tuntuvasti pintakuivaa ihoani. Myös kosteus-suihkeita käytän päivittäin. En unohda mitään ihonhoito rutiinia. Kuorinta ja naamio kuuluvat joka viikottaiseen rutiiniin. Käytän myös silloin tällöin kangasnaamioita.
Mielestäni minulla ei ole mitään sellaista rutiinia, jota en mielestäni tarvitsisi.
0
1 vastaus

Rutiineihini kuuluu kasvojen pesu puhdistumaidolla, kasvovesi, kosteuttava voide ja silmänympärysvoide. Kaikki nämä Cliniquelta. Ihoni on harmillisesti mennyt huonoon kuntoon minipillereiden takia, toivon tilanteen tasaantuvan ajan myötä.
0
1 vastaus

Ihon punoitus ja epäpuhtaudet ongelmana,vaikka ikää on jo sen verran,että luulisi finnien hävinneen.Olen kokeillut aknevoiteita,jotka auttavat vähäsen.Ne kuivattavat ihoani sen verran etten voi käyttää niitä kuin hätätapauksissa.
Olisi mahtavaa kokeilla ihoravinne kapseleita,jos vihdoin saisi naaman kuntoon 😉
0
1 vastaus

vesi ja saippua
0
1 vastaus

Nuorempana minulla oli enemmän iho-ongelmia. Nyt iho on rauhoittunut sen verran, että hyvällä hoitorutiinilla se pysyisi kyllä kunnossa, mutta arjen pyörteissä on vaikea ehtiä, jaksaa ja muistaa. Kasvisruokavalio vaikuttanee suotuisasti myös ihoon. En meikkaa, joten en koe tarvetta päivittäiselle puhdistukselle. Kosteusvoidetta tarvitsen kuitenkin etenkin poskiin. Syön monivitamiinia, mutta erikseen iholle tarkoitetuista lisäravinteista ei ole kokemusta. Kiinnostaisi kyllä testata! 🙂
0
1 vastaus

Kärsin yhä aikuisiällä huonosta ihosta. E-pillerit pitävät näppylät poissa. Lisäksi parhain apu on tähän mennessä olleet flow merkin mustikkasaippua ja konjac kasvosienet. Meikkailen aika kevyesti kuitenkin.
0
1 vastaus

Käsien rasvaus, that’s it!
0
1 vastaus

Liki päivittäin käyn uimassa, ja huuhtelen tällöin kasvoni kloorivedellä (huono vitsi, buahaha!) Sauna sentään on iholle hyväksi, syväpuhdistaa.
Koetan huolehtia vitamiinien ja hivenaineiden saannista, ravitsemus vaikuttaa kai ihoonkin aika tavalla? Aamupesu ja sen jälkeen ehkä kosteusvoide, sinä se. En meikkaa.
0
1 vastaus

Minulla on helposti tukkeutuva sekaiho, jonka pitäminen kohtuullisessa kunnossa on kovan työn takana. Ihonhoidossani tärkeintä on puhdistuksen lisäksi jokaviikkoinen kuorinta ja syväpuhdistavan naamion käyttö. Nenäni ja poskeni vallanneisiin mustapäihin käytän mustapäärautaa sekä korealaista bha-happoa. Luulen, että paremmalla ruokavaliolla ja runsaammalla veden juomisella voisi olla vaikutusta ihoni kuntoon, mutta toistaiseksi en ole viitsinyt lähteä kokeilemaan.
0
1 vastaus

Aamuisin ja iltaisin kasvopyyhe jos erittäin nopeaa kasvojen puhdistusta tarvii niinkuin minä välillä kiireisenä ja väsyneenä tai kasvovesi pumpulilla.
Aamulla sitten kevyempi kasvovoide ja illalla paksumpi..
Ryppyjä ei vielä vaikka 40v kolkuttaa =D
0
1 vastaus

Välillä tulee laiminlyötyä ihon puhdistus ja huolto. Yrittää paikkailla sitten omaa huolimattomuus yliputsaamisella. Ja meidän ruoka ei ole myöskään puhdasta, auin jonkin vuoden ulkomailla, ja oli ihanaa saada jokapvä tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, ilman mitään raakana poimintaa, säilöntäaineita ja tuhansien kilometrien lento- tai laivamatkan matkanneita vihanneksia. Hintakin oli reilusti edullisempaa. Nyt Suomessa meidän vuodenaikojen vuoksi ei niin puhdasta ja tuoretta, toki kesäaikaan ja syksyisin mm. marjat, nam. Ravintolisää menee..
0
1 vastaus

Kosteutus on ykkönen! Puhdistus ikävä kyllä hankkii välillä väsyneenä jäädä turhan vähälle. Toki meikit aina putsaan, mutta jos ei ole meikkiä ollut niin sitten ei aina jaksa…
0
1 vastaus

Minulla on sekaiho. Puhdistus on tärkeintä, ainakin iltaisin teen sen. Sen jälkeen kasvovettä ja kosteusvoidetta. Aamuisinkin pitäisi, mutta aina ei mukamas ehdi tai muuten vaan jää.
0
1 vastaus

Pesu aamuin illoin. Saunapäivinä käytän saippuaa.
0
1 vastaus

Hoidan ihoa kyllä kattavasti. Aamuin illoin puhdistus,kosteutus ja silmänympärysvoidetta. Kerran tai kaksi viikossa kuorinta ja naamio.
0
1 vastaus

Säännöllinen puhdistus hellävaraisella emulsiolla on avain mun kasvojen ihonhoitoon. Mahdollisimman vähäinen meikkaus on oleellinen keino, ettei iho ole täynnä tukoksia. Myös tupakoinnin lopettaminen sai ihon puhdistumaan ja rauhoittumaan huomattavasti!
0
1 vastaus

pesen aamuin illoin saippualla, ei sen kummmpaa
0
1 vastaus

Minulla on ajoittain iho tosi huonossa kunnossa. Kun naama kukkii yleensä myös selkä ja käsivarret kukkivat samaan aikaan. Veden juonti auttaa jonkun verran muttei tarpeeksi. Jotkut kuorintavoiteet saattaa parantaa ihon laatua ja puhtaasti syöminen.
0
1 vastaus

Aika perussetti: kasvojen pesu aamuin illoin ja kosteusvoide suihkun jälkeen.
0
1 vastaus

Kuulostaa tutulta nuo ongelmat 🙁 Päivittäinen ihonhoito (pesu, kasvovesi ja rasvaus) on käytössä. Tuntuu ettei mikään auta (ruokavalio, veden juonnin lisääminen, maitotuotteiden ja herkkujen vähentäminen) Lääkekuuria en ole vielä uskaltanut pyytää, ehkä se seuraavaksi tai sitten kokeilen tätä ihonhoito sarjaa (kunhan rahatilanne tästä paranee)
0
1 vastaus

Aamuin illoin naaman pesu. Ja rasvaus. Olen jopa käyttänyt conjak sientä, ei apua. Iho on pahempi kuin teinillä. Teininä minulla ei ollut edes finnejä. Toivosta olen luopunut jo ajat sitten saada iho normaaliksi.
0
1 vastaus

Rasvaa, rasvaa, rasvaa, suolapesu.
0
1 vastaus

Hankalinta näin pienen lapsen äitinä on muistaa ihon kunnollinen puhdistus – siitä tulee valitettavasti joskus lipsuttua. Hormoonit ovat todellakin tehneet iholleni jotain raskauden jälkeenkin, iho on niin kuiva että hilseilee; toisaalta myös finnejä tulee!
0
1 vastaus

Suihkussa käyn päivittäin ja yritän käyttää neutraaleita pesuaineita.
0
1 vastaus

Ei juuri rutiineja, kosteusvoide vain. Meikkaaminenkin on jäänyt.
0
1 vastaus

Rasvaaminen unohtuu hyvin hyvin usein :/
0
1 vastaus

Puhdistus ja itselleni sopivat kosteustuotteet
0
1 vastaus

Eipä nuita mittään ruttiineja, jos seikkaillessa on tullut vekkejä naamaan niin tikkejä tahi laastaria.
0
1 vastaus

Rasvaan kasvoni päivittäin kosteusvoiteella ja käytän silmänympärysvoidetta. Jos olen meikannut, käytän myös puhdistusvaahtoa ja kasvovettä. Suihkussa pesen kasvot ihan Lacto Linen pesuaineella 🙂
0
1 vastaus

Aamulla vesipesu, kasvovesi (jos ehtii) ja päivävoide. Illalla pesu 2in1 puhdistusemulsiolla ja yövoide. Suosin suomalaisia markettituotteita ??.
0
1 vastaus

Sebamedin puhditusvaahtoa iltaisin kasvojen pesuun. Aamulla vesipesu. Kosteusvoidetta muistan käyttää joskus, aknetta voidetta vain silloin kun iho on oikein pahana.
0
1 vastaus

36-vuotias ja ala-asteella tuli ekat näppylät!
Roacuttanin jälkeen ja E-pillereiden aikaan oli hyvä jakso, ekan muksun ollessa vuoden(8vuotta sitten) alkoi iho taas kukkia vaikka mitä teki tai oli tekemättä/syömättä ja kaikkea mahdollista vastaan tullutta on tullu testattua. Kesällä aloin käyttää laadukasta kalaöljyä ja serumia ja siitä on ollut hurja apu! Tututkin huomaa ihon parantumisen 🙂
0
1 vastaus

Pesen kasvot aamuin illoin. Kuorin 2-3krt/vko. Kosteutus aamuin illoin. Epäpuhtauksia on säännöllisestä hoidosta huolimatta ollut aina. En ole yrityksistä huolimatta löytänyt itselle täydellisesti sopivaa kasvojen pesuainetta.
0
1 vastaus

Täällä on melkeen menetetty usko että iho olisi joskus aknevapaa! Ihotautilääkärissä juostu jo 15 vuotta ja kaikki kokeiltu, kovimmatkin kuurit useaan kertaan. Tällä hetkellä käytän super hellävaraisia tuotteita, jotta tulehdus kasvoissa ei leviäisi. Ainoana kuorintana konjac sieni, joka on ehkä hiukan helpottanut tilannetta. Voiteina käytän vain apteekin tuotteita, joissa olisi mahdollisimman vähän hajusteita ja muita lisäaineita:) parhaimapana vinkkinä ehlä se että meikit kannattaa poistaa ennen urheilua ja heti suorituksen jälkeen pestä hiet pois kasvoilta:)
Kovasti kiinnostaisi ottaa nämä kokeiluun!
0
1 vastaus

Minulla auttoi siirtyminen luonnonkosmetiikkaan. Kuulostaa ehkä ”mahdottomalta” enkä itsekään edes ajatellut niin käyvän mutta niin vain kävi. Ilmeisesti synteettiset aineet tukkivat ihoni enenn aina vaan. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Olen nähnyt tuloksia tässä vahingossa jo kuukauden käytön jälkeen. Ja minulla on ollut aina tosi hankala pintakuiva iho, missä kuitenkin kaikenmaailman näppyläy ovat viihtyneet.
0
1 vastaus

Puhdistan kahdesti vuorokaudessa, voiteet ym.pitäisi olla hyviä, mutta en saa haluamaani tulosta sillä. Nyt testissä kollageeni-valmiste, sanotaan auttavan iho-ongelmiin. Testaisin mielelläni tuotetta!
0
1 vastaus

Aamuisin misellivesi tai puhdistusliina ja päivävoide, iltaisin silmämeikinpoistoaine, öljyputsari tai savisaippua&konjak-sieni sekä misellivesi ja kookosöljy tai egyptivoide
0
1 vastaus

BM tehoseerumi Gel 28 ( tai vaitoehtoisesti Clinique repair serum)
BM Day cream
BM Night cream
Aqualan Duo perusvoide
0
1 vastaus

Hormonikierukkaa ei olisi koskaan pitänyt kokeilla. Poisto vähensi järkyttäviä ihonalaistulivuoria mutta edelleen etenkin menkkoja ennen finnejä tulee. Kaikki on täälläkin testattu..
0
1 vastaus

Samojen ongelmien kanssa painin jatkuvasti.
0
1 vastaus

No kaikkea mahdollista ihonpuhdistuskeinoa…
Mutta mustasaippua sai ihoni paremmaksi. Se kyllä kuivattaa ihoa, joten kunnon rasvaus on tosi tarpeen. Välillä kun pidän mustasaippuasta taukoa, ihoon tulee finnejä. Mutta pakko pitää, koska olen huomannut että iho kanssa tottuu samoihin rutiineihin. Minun iho ainakin käyttäytyy parhaiten kun löytää vaikka pari toimivaa konstia ja sitten vaihtelee.

Tosin, pienellä paikkakunnalla kun asuu, ei ole järin suurta valikoimaa ja postitse pitää esim. tilata mustasaippua.

Mielelläni kokeilisin tälläistä yhdistelmää <3 Mukana arvonnassa siis 🙂
0
1 vastaus

En kärsinyt huonosta ihosta teininä, vaan vasta aikuisena puhkesi ”aikuisiän akne”. Se pysyi mulla hyvin kurissa kun söin e-pillereitä, mutta lasten saannin jälkeen neuvola-terkkari totesi, ettei mulle enää ko. pillereitä anneta aurallisen migreenin vuoksi. En ole (ihon takia) aloittanut mitään muutakaan hormonaalista ehkäisyä. Ihonhoitorutiinit ovat myös vähän kärsineet lastensaannin myötä, valitettavasti. Hyvin mielelläni kokeilisin noita kapseleita kyllä, josko niistä saisi avun! Maidonjuonnin olen jättänyt, muuten maitotuotteita kyllä tulee vielä käytettyä.
0
1 vastaus

Ihorutiineja on kokeiltu jos jonkinlaisia lääkekuureista etikkakasvoveteen. Toistaiseksi en ole löytännyt 100% toimivaa ratkaisua. Innolla lähtisin kokeilemaan näitä kyllä ??
0
1 vastaus

Puhdistan kasvojen ihoa huolellisesti erilaisilla (hellävaraisilla) tuotteilla, kosteutan ihoa aamuin illoin, teen kuorintoja säännöllisesti, pyrin pitämään terveellisen ruokavalion jne. Silti iho on ajoittain huono, etenkin kuukautisten aikaan. Mur. Osallistun siis mielelläni arvontaan.
0
1 vastaus

Kokeilen koko ajan uusia tuotteita ja käytän kaikkea sekaisin,koska purkkeja ja purnukoita kertyy.Sitten en tiedä enää mikä aine tekee mitäkin ja just nyt olis tarkoitus saada jotain järjestystä ,että käyttäis aina kerrallaan yhden purkkisetin.Hormonaaliseen akneen on kyllä vaikea vaikuttaa!Tuntuu ettei AHA eikä BHA hapot eikä mikään auta:(
0
1 vastaus

pesen vedellä aamuin illoin. en ole hyvää ainetta pesuun löytänyt. tulee helposti näppyjä. kosteusvoidetta käytän
0
1 vastaus

Pesen puhdistusvaahdolla kasvot aina, kun on meikkiä. Siinä ”luistan”, että jos en ole käyttänyt meikkiä koko päivänä, pesen joko pelkällä vedellä tai en ollenkaan illalla ja vedellä vasta aamulla.
0
1 vastaus

Pesen ja rasvaan joka ilta, aamulla en koskaan muista. Veden juontia olen lisännyt, ja vessassa käyntiä. Välillä iho kukkii enemmän kuin joskus, en ole onnistunut jäljittämään syyllistä. Muuten erittäin tutulta kuullostaa.
0
1 vastaus

Minulla on onneksi aina ollut hyvä iho, mutta sitäkin täytyy hoitaa säännöllisesti. Pesu ja rasvaus aamuin illoin, naamio ja kuorinta tarvittaessa. Satsaan hyviin tuotteisiin, ne tuovat arkiaamuunkin luksusta.
0
1 vastaus

ei koko ajan, mutta jos nukun liian vähän tai syön rasvaista silloin kyllä
0
1 vastaus

Puhdistan kasvot aamuin illoin ja rasvaan ihon päivittäin. Välillä saattaa ilmaantua näppyjä jos olen syönyt epäterveellistä ruokaa tai nukkunut huonosti.
0
1 vastaus

ok
0
1 vastaus

Olen taistellut huonon ihon kanssa koko aikuiselämäni. Olen 31. Olen yrittänyt kaikkea, siis tarkoitan oikeesti KAIKKEA! Olen nyt siinä pisteessä että en usko että mitään voi auttaa mua mun ihoongelmaiden kanssa. Kai olen jo luopunut ?
0
1 vastaus

pesen vaa saippualla ja käytän kosteusvoidetta.
0
1 vastaus

Puhdistan kasvot aamuin illoin. Ja kosteusvoiteita käytän.minulla on aika herkkä iho.
0
1 vastaus

Minun ihonhoito”matkani” on ollut pitkä ja vaikea. Finnejä ja aknea ihan teini-iästä asti myös aikuisikään. Minä olin se ainut kaveriporukasta jolla finnejä oli VIELÄ. Raskaus oli ainut mikä paransi ihoni, mutta sen jälkeen iho palasi samaan huonoon tilaan… Mutta kuinka paljon finnejä on niin se vaihtelee. Minun perushoitoon kuuluu:

– Hellävaraiset ihotuotteet jotka EN käytä päivittäin, eli pesen joka toinen päivä VAIN vedellä enkä välttämättä edes laita voidetta jos iho tuntuu rasvaiselta, vähän seerumia vain.
– Ihan supertärkeä on että ihotuotteet eivät tuki ihohuokosia!!! Eli katson aina erittäin tarkasti läpi mitä tuote sisältää ja vertaan non-comedogenic-listaan netissä.
– Vältän KARKKIA (eli sokeripommeja) mutta syön tummaata suklaata…
0
1 vastaus

Minä aina unohdan kuoria kasvojan! Puhdistan ja kosteutan huolella, mutta kuorinnasta on varmasti jo vuosia…
0
1 vastaus

Minulla auttoi vaihtaminen vegaaniruokavalioon. Luulen, että suurin syypää oli maito.
0
1 vastaus

Kookosöljyä naamariin.
0
1 vastaus

pesu ja voiteet
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa postaus meidän perheen arkirutiineista! Klikkaa käyttäjänimeä, profiilissa suora linkki blogiin. #lastenhuone #kaaos #arki #rutiinit #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: