Täytetyt kanatortillat uunissa – myös gluteeniton

tortillat, täytetyt tortillat, kanatortillat gluteeniton ruoka

Muistui taas mieleen nämä älyttömän hyvät täytetyt kanatortillat, jotka paistetaan uunissa, joten teimme niitä eilen. Tortillat voi helposti tehdä myös gluteenittomina.

Meillä kaikki eivät tykkää maissista, joten kuvassa siksi maissit eivät ole tortillan sisällä.

Olen saanut ohjeen ystävältäni, joten se ei ole oma ohjeeni. En valitettavasti tiedä, mistä ohje on alunperin.

Täytetyt tortillat uunissa

  • Tortilloita vehnäpohjaisina tai gluteenittomina
  • Kanasuikaleita 400-700 g
  • Taco sauce, 1-2 purkkia. Tulisuus oman maun mukaan
  • Creme fraiche 200-400 g
  • Maissia
  • Juustoraastetta
  • Mitä enemmän kastikkeessa on nestettä, sitä mehevämpiä tortilloista tulee.

Uuni 200 asteeseen.

Paista kanat, lisää taco sauce, creme fraiche ja maissit ja lämmitä.

Jos käytät gluteenittomia tortilloita, lämmitä niitä hetki mikrossa, että ne eivät repeile uunissa.

Laita tortillan keskelle kastiketta yläreunasta alareunaan. Jätä vasen ja oikea reuna täyttämättä. Lisää päälle juustoraastetta. Rullaa tortilla ja laita uunivuokaan.

Ripottele rullattujen tortilloiden päälle juustoraastetta.

Paista 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Näihin sopii täytteeksi ihan kasvikset tai jauhelihakin! Kokeile!

Mikä on teidän perheen lemppariruoka, josta kaikki tykkäävät?

Gluteenittomia reseptejä

Pinaattivohvelit

Suklaa-juustokakku

Suklaa-keksirahka

Maustekakku suklaahipuilla

Bataattiranskikset, lohimedaljongit, lehtikaalisipsit ja sienikastike

Thaimaalainen kanakastike

Pöydässä gluteeniton, laktoositon, pähkinätön, maidoton, kananmunaton, kasvissyöjä ja yksivuotias. Mitä tarjosimme?

Näitä ruokia lapset syövät taatusti! (mm. pitsaa ja nachopeltiä)

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä