Äitiys 10.8.2018

Rippijuhlat sunnuntaina: siivousta, leipomista ja säätietojen tarkkailua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

koristeet

Täällä eletään jännittäviä aikoja! Vietämme sunnuntaina Matildan rippijuhlia, joten touhua riittää.

Juhlat ovat meillä kotona. Minä ja mies olemme vielä tämän viikon lomalla, mikä on tarkoittanut työlomaa, mutta on ollut todella hyvä ratkaisu olla tämä viikko lomalla.

Tähän mennessä olemme etsineet kaapeista tai ostaneet kaikille juhlavaatteet ja kengät sekä käyneet korjauttamassa minun ja Matildan mekkoja ompelijalla.

Olemme leiponeet pakastimeen, siivonneet kotia ja kitkeneet puutarhaa.

Olemme pesseet terasseja ja puutarhakalusteita.

Olemme ostaneet koristeita, servettejä ja kuiva-aineita jo valmiiksi.

Olemme tehneet monta pikkujuttua, jotka ovat jääneet tekemättä: vaihtaneet lamppuja, siivonneet jonkun sotkuisen kaapin, ostaneet uuden taulun seinälle, jossa oli aiemmin vain siihen heitetty kello.

Olemme varanneet kampaajan ja valokuvaajan.

Olemme lainanneet astioita ja toisen jääkaapin ja tehneet aikataulun lauantaille, jolloin on kaikista kiireisin valmistelupäivä.

rippijuhla

ripari

Rippijuhlien sää jännittää

Jokainen aamu on aloitettu katsomalla sääennusteet. Koko vuoden ja koko helteisen kesän odotetuin päivä, ja juuri sille päivälle näyttävät aika kurjalta sääennusteet.

Tämän viikon sääennuste on ollut ihan vitsi. 20-28 astetta joka päivä, paitsi sitten tietysti näillä näkymin sunnuntaina, jolloin on 15 astetta sekä rankkasadetta ja ukkosta… No, katsotaan, miten käy.

Palaan blogin pariin ensi viikolla. Kerron sitten juhlista. Pitäkää peukkuja, että sadetta ei tulisikaan ja lapset pääsisivät trampalle ja leikkimökkiin, ja pihallakin voisi syödä!

Onko teillä ollut rippijuhlat tänä kesänä?

Lue myös

Vauvani lähti riparille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Minun mutta sopi hänelle kyllä, harkitsi sen väristä mekkoakin. Yleensä hänellä tosin vain mustaa, valkoista, farkkujen sinistä ja viininpunaista. Oma huone musta-valkoinen.

1 vastaus

Oliko toi Värivalinta eli vaalenapunainen sun vai tyttären? Näin äitinä se on musta ihana, mutta meillä teinin mielestä niin Out! Mites teillä?

1 vastaus

Minun mutta sopi hänelle kyllä, harkitsi sen väristä mekkoakin. Yleensä hänellä tosin vain mustaa, valkoista, farkkujen sinistä ja viininpunaista. Oma huone musta-valkoinen.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yli pyykkivuorten
HANNA MAARIA Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea myös uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Blogissa mukana "Aava", s. 2011, "Henrik", s. 2006, "Matilda", s. 2003 ja aviomies. Yhteydenotot: ylipyykkivuorten@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Eilisen mekko: Tokmanni 40€, alehinta 15€. Pienennys ompelijaharjoittelijalla 20€ eli yhteensä 35€. ✌😁 #rippijuhlat #äiti #ootd #ylipyykkivuorten

ylipyykkivuortenblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: