Lemmikki Tampere 18: kuvapostaus lemmikkimessuilta

Haukuntaa, naukumista, röhkinää.

Vikkeliä tassuja, väriseviä viiksikarvoja, tuuheita turkkeja.

Innostunut pieni eläinfani ja perässä juokseva eläinrakas äiti.

Nopealiikkeisiä eläimiä ja vielä nopeampi eläinfani, joka katosi jatkuvasti ihmisjoukkoihin, koska ”oiiiii!”, koska ”sööpööö”, koska ”ihaniaaa”, koska ”äiti tule jo, äiti katso, tule äiti katsomaan!”.

Kännykkäkamera, joka ei ollut yhteistyökykyinen vaan otti vikkelistä tassuista epätarkkoja kuvia.

Siispä: Kuvapostaus Lemmikki Tampere 18 -messuista 2.9.2018.

Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18 Lemmikki Tampere 18

Lemmikki Tampere 18

Lemmikkimessut

Kävittekö te Lemmikki Tampere 18 -messuilla?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä