Putous alkaa! Muistatko nämä sketsihahmovoittajat?

Putous alkaa tänään lauantaina 20.10. klo 19.30! Minä ja isot lapset olemme odottaneet sitä kovasti!

Aavan katsomisesta teen päätöksen vasta ensimmäisen jakson nähtyäni. Olemme yleensä tosi tarkkoina lasten telkkarin katsomisesta ja ikärajoista. Meillä ei ole koskaan, ei siis ikinä, telkkari päällä vain taustahälynä. Aava ei katso samoja ohjelmia kuin muut lapsemme.

Hokemat tarttuvat

Minuun ja isoihin lapsiin uppoaa oikein hyvin sketsihahmohuumori, joten odotan innolla, mikä hokema on kohta kaikkien sanavarastossa. Meidän perheeseemme ja kaveripiiriimme on jäänyt hokemina muun muassa ”aa että”, ”soijaa pukkaa”, ”olik siul jottai niit siun kysymyksii” ja ”tykkäät kuitenkin”.

Esimerkiksi Usko Eevertti Luttinen, Loordi Lally, Munamies, Aina Inkeri Ankeinen, Marja Tyrni, Timo Harjakainen, Leena Hefner, o.s. Herppeenluoma ja Kristoffer Taxfree ovat tuoneet arkeemme monta hassua puhetapaa, äänensävyä ja sanaa, joita siis valitettavasti ainakin minä käytän…

Lasten ollessa pieniä ostimme jopa Munamiehen cd-levyn. Osaan vieläkin ne biisit ulkoa. Trampoliinilla hyppiessä lauloimme aina, että pomppaa, pomp-pomp-paa. Jostain syystä Marja Tyrnin osuus levyllä on jäänyt erityisesti mieleen. ”Ai että, tällaisia huviloitako niillä markettien keikkapalkoilla saa. Minua on huijattu!”

Uutta kautta odottaessa muistelimme lasten kanssa edelliskausien voittajia. Muistatko vielä nämä?

Putous, kausi 1, Marja Tyrni, Aku Hirviniemi

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 2, Munamies, Riku Nieminen

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 3, Leena Hefner, o.s. Herppeenluona, Armi Toivanen

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 4, Karim Zyskowics, Jussi Vatanen

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 5, Antsku, Jussi Vatanen

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 6, Salme Pasi, Joonas Nordman

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 7, Matti PikkuVanhanen, Joonas Nordman

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 8, Aina Inkeri Ankeinen, Pilvi Hämäläinen

Putous

Kuva Mtv3

Putous, kausi 9, Tanhupallo, Kiti Kokkonen

Putous

Kuva Mtv3

Katsotaanko teillä Putousta? Kuinka pienen lapsen annat katsoa?

Kommentit

6 kommenttia
Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

No, välillä kyllä on.

Avatar

Tanhupallo oli aivan paras. Vuosien varrella on ollut niin huonoja, todella huonoja kuin hyviäkin hahmoja. Hiukan vanhempana miettisin kuinka pieni lapsi näitä ohjelmia voi katsoa… ihan kaikki asiat kun ei nyt mene perheohjelman pussiin. Mutta hauska ohjelma ja esikouluikäiset jo ymmärtävät vitsit 🙂

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Niinpä, ei ehkä alle 10-vuotiaiden ohjelma. Vielä pohdin silti, saako Aava katsoa vai ei.

Avatar

Löysää vähän sitä pipoa. Ei putouksessa ole mitään lapsille haitallista, tai rivoa. Kyllä ekaluokkalainen ymmärtää jo sarjan idean ja ne vitsit. Putousta katsotaan vauvasta vaariin tuttavapiirissäni.

Avatar

Miksi ette anna ekaluokkalaisen katsoa samoja ohjelmia kuin muutkin? Miten voit kuunnella Suomipop-kanavaa, kun jutut ovat härskejä ja biisien välillä mainostetaan intiimilääkkeitä ja seksileluja? Voisitko löysätä sitä pipoa ja antaa lasten katsoa viihdeohjelmia. Kun koulussa lapset keskustelevat putouksesta ja ne jäävät ulkopuolisiksi, jotka eivät kyseistä sarjaa seuraa. Itselläni ei tulisi mieleenkään kieltää lasta katsomasta kyseistä sarjaa. Salkkarit ja love island suomi ovat taas eri asia.

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Annoin katsoa kuitenkin ja ihan siisti oli. Muuten meillä noudatetaan ikärajoja. Jos isommat katsovat K12-leffoja, niin eihän 7-vuotias tietenkään katso samaa. 15-vuotias saa katsoa pikkuisen erilaisia ohjelmia kuin 7-vuotias.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä