Halpa vinkki Schleich-hevosleikkiin

Meidän Aava on hurahtanut ihan täysin hevosmaailmaa. Hän on heppahullu! Ehkä parasta, mitä hevoskärpäsen purema pikkutyttö voi omistaa on isosisko, joka ojentaa pari kassillista Schleich-heppoja ja -ratsastajia ja sanoo, että pidä hyvänäsi. Voi onnea!

Aavalla on Matildan vanha heppatalli. Ostimme juuri Fb-kirpparilta toisen tallin, jonka tuunaamme tässä lähiaikoina. Nyt Aavalla on sitten kuulemma tuntihevosten talli ja yksityisheppojen talli.

Aava katselee jatkuvasti Youtubesta Schleich-videoita, joista saa paljon ideoita omaan leikkiin.

Schleich

Schleich

Halpa vinkki Schleich-leikkiin

Löysimme juuri niin hauskan ja halvan vinkin Schleich-leikkiin, että halusin jakaa sen teillekin! Löysimme Flying tiger -liikkeestä hevosille täydellisen laitumen! Laidun on nurmikon tyylinen pöytäliina, joka maksoi neljä euroa! Pöytäliina on aika pieni, joten olisi kannattanut ostaa kaksi.

Ennen kuin annoin pöytäliinan käyttöön, ravistelin sitä. Siitä lähti alussa aika irti pieniä osia, mutta sen jälkeen on kestänyt. Toimii siis leikeissä, kun Aavakin täyttää jo kahdeksan. Ihan pienten käsiin ei sovi. Ennen leikkejä myös pyyhin tämän uuden laitumen kostealla liinalla.

Schleich

Schleich Schleich

Hevosille ruokaa taikataikinasta

Hyvä vinkki on myös antaa lasten askarrella taikataikinasta ämpäreitä, omenoita ja porkkanoita tallileikkiin. Valmiit työt voi uunissa kuivattamisen jälkeen maalata ja lakata.

Taikataikinaan tulee esimerkiksi 3 dl jauhoja, 1,5 dl suolaa, 1,5 dl vettä ja 1 rkl ruokaöljyä. Valmiit työt kuivatetaan 125 asteessa tunnin ajan.

Näitä voitaisiinkin tehdä Aavan kanssa pääsiäisenä!

schleich

Käykäähän ostamassa noita pöytäliinoja ennen kuin ne loppuvat!

Millä leluilla sinun lapsesi leikkivät juuri nyt?

Lue myös

Suojele leikkiä – se katoaa teiltäkin liian pian!

Kuka nämä pehmolelut on tuonut meidän kämppään?

Seitsemänvuotias: Elämä täynnä kärrynpyöriä, haleja, naurua ja yksisarvisia

Kepparit ovat parasta, mitä nykylapsille on tapahtunut

Kommentit

6 kommenttia
Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kiitos vinkistä!

Avatar

Täältä löytyy 11-vuotias Schleichfani. Youtubesta katsoo videoita muiden talleista ja ottaa vinkkejä omiin leikkeihin. Isä teki vanerista tallin liukuovilla ja ratsastuskentänkin. Tyttö on nyt askarrellut jäätelötikuista suitsi-ja satulatelineitä. Pitääkin tuollainen matto yrittää hommata 🙂

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Ihana askartelija teillä.

Avatar

Katso Yle Areenassa:

http://areena.yle.fi/1-50115719
Tässä myös oivaa vinkkiä esim. laitumeksi 👍

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kiitos vinkistä!

Avatar

Hei!
Taikataikinaan paremmin toimii askartelumassa, kauppanimeltä esimerkiksi Fimo. Juuri oikea koostumus, helppo muotoilla, kovetetaan uunissa myös. Kestää hyvin leikeissä, meillä on ollut vuosia Barbileikeissä ruuat tehty näistä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä