Curly Girl Method: Opi erottamaan nämä shampoot

Hei sinä, jonka elämään kuuluu Curly Girl Method! Tärkeä tiedoitus sinulle varsinkin, jos olet aloittelija!

Curly Girl Method kannattaa mielestäni aloittaa tavallisilla markettituotteilla. Sen jälkeen voi alkaa laajentaa purkkivalikoimaa ja testailla, mikä itselle käy.

Olen nyt monta kertaa törmännyt huomioon, että moni sekoittaa toisiinsa kaksi XZ-sarjan shampoota, joita käytetään metodissa. Moni ei siis erota,kumpi shampoo käy ja kumpi ei. Opettele siis erottamaan nämä toisistaan!

Curly Girl Method: shampoo final wash

XZ Energisoiva hedelmä -shampoo sopii vain final wash -pesuun, joka suoritetaan vain metodia aloittaessa. Tämä pesu tehdään uudestaan, jos hiuksia on käsitelty väärillä aineilla esimerkiksi kampaamoreissun vuoksi.

Curly Girl Method

Curly Girl Method: peruspesu sulfaatittomalla

XZ sulfaatiton persikkanektari -shampoo sopii Curly Girl Methodin peruskäyttöön. Tämä on hyvä varsinkin silloin, kun pesulle ei ole paljon aikaa eikä ehdi tehdä pesua pelkällä hoitoaineella. Hoitoainetta tulee hieroa päänahkaan viiden minuutin ajan, mutta sulfaatittomalla shampoolla pesu on nopeampi.

Nämä purkit näyttävät nopeasti katsotuna samalta. Hyvä muistisääntö on ihan se, että sulfaatittomassa lukee isolla sulfaatiton. Jos ei lue, ja tuote on XZ:n shampoo, se ei ole sulfaatiton.

Lue lisää Curly Girl -metodista

Mies ja lapset tarvitsevat Curly Girl Methodin uhrit -tukiryhmän

Tästä tietää, sopiiko itselle Curly Girl Method

Näin Curly Girl Method muutti hiukseni

Curly Girl Method pähkinänkuoressa

Kommentit

2 kommenttia
Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Fb:n ryhmän albumeissa on myös monta shampoota!

Avatar

Tuo Xz:n sulfaatiton tuntuu olevan kaikkialta loppu. Satuin löytämään lähimarketista viininpunaisen pullon, TRESemmé:n ”sulphate free system” – shampoon joka ei sisällä myöskään silikonia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä