Mammakahvila-podcast: Yli pyykkivuorten -bloggaaja paljasti liikaa

Kaksplussan uuden Mammakahvila-podcastin tuoreimmassa jaksossa on vieraana Yli pyykkivuorten -bloggaaja Hanna. Hän puhuu muun muassa omista pakaroistaan.

Hanna on 39-vuotias perheenäiti Pirkanmaalta. Hän on kolmen lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Hän on ollut äiti jo 23-vuotiaasta asti, eli käytännössä lähes siitä asti, kun pääsi yläasteelta. Tai jotain sinnepäin. Lapsensakin hän sai siis suunnilleen 90-luvulla, koska heistä vanhin aloittaa jo lukionkin, niin pakkohan ne vauvavuodet on ollut olla joskus ysärillä, eli silloin, kun viimeksi oli kaikilla vyötärölaukut.

Hanna on viestintäalan pätkätyöläinen. Hän tekee töitä viestinnän asiantuntijana ja verkkotiedottajana, freelancertoimittajana ja ammattibloggaajana. Hän rakastaa kirjoittamista ja ihmisten kohtaamista ja miettii jatkuvasti, mikä hänestä tulee isona.

Hanna on kiinnostunut jatkuvasti oppimaan lisää kirjoittamisesta, somesta ja viestinnästä. Tässä postauksessa Kaksi vuotta ammattibloggaajana – näin onnistuin hän kirjoitti taustaa sille, miten hänestä tuli ammattibloggaaja. Lue ihmeessä!

mammakahvila-podcast

Jasmin (Munakoisoni ja minä), Hanna (Yli pyykkivuorten), podcasttoimittaja Jenni ja Desire Nyman podcastien nauhoituksissa keväällä 2019. Kuva Jasminilta, kiitos!

Mammakahvila-podcastin vieraana Yli pyykkivuorten

Ja sitten Hanna kutsuttiin Kaksplussan Mammakahvila-podcastiin – ja hänhän lähti mukaan, koska kaikki viestintäalan ilmiöt kiinnostavat häntä hirmuisesti.

Hän aivan huumaantui siitä kaikesta – ja paljasti totisesti liikaa. Ai jai!

Kuuntele, kun Yli pyykkivuorten -bloggaaja puhuu Mammakahvilan podcast-jaksossa nuoruudestaan, nuoren kasvattamisesta, itsetunnostaan, vartalostaan, nuoruuden mallihaaveistaan ja, no, tiedättehän, vähän takapuolestaan. Jakson löydät tämän linkin takaa: Mammakahvila-podcast: Yli pyykkivuorten

Enjoy!

Kommentit

4 kommenttia
Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Voi kiitos! Hyvä sinä!

Avatar

Tuo kuva on hauska: kun monta omista kuvissaan tuttua bloggaaja laitetaan rinnakkain, mittasuhteet muuttuvatkin äkkiä. Vähän sama kuin TV: n tuttu kasvo, vaikka uutisten lukija, onkin luonnossa ihan eri pituinen tai kokoinen, kuin miksi hänet oli aina kuvitellut.

Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Voikohan tässä paljastaa, että Jasmin on oikeasti lyhyempi, hän seisoo korkeammalla kuin muut 😂 Ja minä olen muistaakseni pitempi kuin Dessi.

Avatar

Sulla on tosi miellyttävä ääni ja puhetapa. Täällä toinen neljänkympin kriisissä kamppaileva. Lohdullinen sanoma tuo ettei kaikkea tarvitse ehtiä ja on hyvä välillä kyseenalaistaa asetetut ”vaatimukset” täydellisesti kasassa olevasta paketista. Mä luovuin taloyhtiön hallituksen jäsenyydestä tänä keväänä ja hyvältä tuntui 😅

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä